
Originally Posted by
alicemal
15:00 de tayyip konuþacak.
Gerçekten inandýrýcý BÜYÜK bir þey açýklarsa, USD biraz düþer, BIST 1200 ü hemen olmasada sanýrým üç beþ iþ gününde görür. Üzerinde kalma þansýmýzda var.
Ýnandýrýcý biþey açýklamazsa, BIST biraz yükselir, sonra satarlar, iniþe geçer. Ama çok inmeyiz zaten olmamýz gereken yerin altýndayýz. Yinede alýcý çok gelir mal daðýtýrlarsa, ciddi bir realizasyonada dönüþebilir. Zaten yabancýlar sinirli.
Routers e göre, TR ye 20 yýl yetecek gaz bulunmuþ. Haber bu ise ortada bir haber, ne kötü, ne iyi.
Konuþmanýn devamýnda "bu daha baþlangýç, oooo neler neler var, avrupa avruupaaa duy sesimizi" derse, biraz gaz almýþ oluruz.
Benim tahminlerim bu þekilde. Bugün riskli oynamayacaðým. Ýnandýrýcý biþey gelmezsede long azaltacaðým, 1065 civarýnda geri almak üzere. tabi duruma göre daha aþaðýyýda bekleyebilirim yada kademeli alýrým filan.
Bugün iþ epeyce þansa dayanacak.
Yer Ýmleri