CDS i 506 dan bir gecede 568 e yükseltmiþler. mokoko ya devam.
tayyip geçmiþ tüm siyasi hayatýndaki gibi abd nin her istediðini yapsa, CDS ayný gece 250 ye düþer.
Bizim ekonomide zerre deðiþiklik olmasada düþer.
tayyip yine abd nin her istediðini eni sonu yapýyor, ama dayak yiye yiye. Dayaðýda halk yiyor, ona biþey olacaðý yok. Her yeni sene ailesinin serveti, yahudi koç holdinginki gibi katlanarak büyüyor.
Bu iþ nereye varacak.?
USD artacak, hali ile enflasyon artmaya devam edecek.
Resmi enflasyon artýnca faizde yükseldi inþaat sektörü daralacak. tayyipin tek bildiði inþaat yapmak birde damadý bayraktarýn eski TUSAÞ mühendislerine yaptýrdýðý IHA larýný satmak.
Ýnþaat daralýnca ekonomide kötü görünecek. O zaman sahte verilerin, sahtelik yüzdesi artacak.
Resmi enflasyon çok düþük gösterilmeye devam edecek. Resmi enflasyon üzerinden geliri olan halk hýzla fakirleþmeye devam edecek çünki resmi enflasyon %12, halkýn enflasyonu %30 un üzerinde. Her yýl %18 gibi yüksek bir hýzla fakirleþiyorlar. ege cansen hocanýn arzuladýðý oluyor. Halk fakirleþince umudu olmayan gençler kestirme yollara baþvurmaya devam edecek, hapishaneler dolmaya devam edecek. ege hoca lar fatih altaylý lar aydýn doðan lar turgay cinar ler demir örenler, kendi yarattýklarý genç hýrsýz, tecavüzcü ve katillerden korunmak için evlerinin duvarýný 1 metre daha yükseltecek, sitenin güvenlik görevli sayýsýný artýracak.
Ülke verileri düzelmeyip, kötüye gittikçede, tayyip saða sola saldýrmaya devam edecek. Taktiði bu. Kötü þeyi halk düþünmesin diye baþka sorunlar yaratýp halkýn dikkatini daðýtmak. Yok ayasofya, yok iþ bankasýna el koyma, yok idamý geri getirme, yok yunanlýlarý mýsýr ý fransayý parçalarýz filan.
tayyip 2023 de kesin gidecek gibi görünüyor eðer IMF ile anlaþmazsa.
bu tayyip servetini alýp gidince, yeni tayyip gelecek ve sizin çocuklarýnýz onu taþýmaya devam edecek.
Gelecek nesillere býraktýðýnýz miras bu.
Bende çocuk yok. Hali ile kendi çocuklarýnýzýn azýna ediyorsunuz.
Baþka biþeyde yapamazsýnýz onuda biliyorum da, bende baþka biþey yapamýyorum. Yazýyorum sadece.
.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri