bakan albayrak konuþmuþ. Bu insanlarda nasýl bir ahlak anlayýþý var, insanýn aklý hayali almýyor.
aydýnlýk haberine göre, USD yi 7.20 den 5.95 e indirdik demiþ.
Hiçmi utanma yüz kýzarmasý yok. Ýnanýlýr gibi deðil. Adam birde yüksek eðitimli gibi görünüyor.
Üþenmedim grafiðe baktým.
akp baþa geçtiði yýl USD ortalama 1.60 TL.
Þu an 7.80 TL.
Emekli aylýklarýný 1500 TL yaptýk demiþ.
USD yükselince her þeye zam gelmiyormu.? O zaman emekli aylýðý ile alýnan USD yi hesaplamak mantýklý.
2002 yýlýnda emekli aylýðý ile ne kadar USD alýyordun, þimdi ne kadar alýyorsun.
Simit hesabý yap. 2002 yýlýndaki ayný kalite simit olacak, pekmezli ve organik unlu. Þimdiki gibi katkýlý ve þuruplu simit hesabý deðil. Yine çuvallarsýn. Fiyatlarý bilmediðimden hesap yapamadým. Bugün bizim burdaki en kaliteli denen, pekmezsiz, 2002 ile kýyaslayýnca hemen kuruyan kötü undan yapýlmýþ þuruplu þimit 1.5 TL. Bunun organik pekmezli organik unlu olanýný almaya kalksan 6 TL derler herhalde oda bulabilirsen.
Aklý baþýnda biri için bu hesaplara girmek bile utanç verici. Bu herifleri muhatap almak bile benim açýmdan utanç verici.
Ekonomi ile alakalý diye bi bakayým dedim, bi kaç cümle okumam sinirlerimin oplamasýna yetti. Devamýný okumadým.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri