"AB, belaruslu siyasetçilere yaptýrým uygulayacak.AB deki mal varlýklarýna el koyacak." haberini görünce hatýrlatma yapayým dedim.
Hoþ ne kadar yazsamda vatandaþýn %80 ninin beynine sokamýyorum. Ýmam gibi usulune uygun anlatýrsam beyinlerine girecek, bende o iþi yapamýyorum. Direk çakýyorum. Hali ile bilgili adam deðil düþman ediniyorum.
Ýmdi madem düþman edinmeye bu dünyaya gelmiþiz devam edelim.
Geçmiþ yüzlerce sayfada yaklaþýk batý için ne anlatmýþtým.
abd ve ingiltere tamamen siyonist ibrani yönetiminde, diðer ülkeler ise siyonist kontrolunde. abd ve ingilterede tüm dev þirketler ve devlet kurumlarý siyonist yahudilerin sahipliðinde-yönetiminde iken, diðer batý ülkeleri, siyonist dev þirketler ve siyonist medya aracýlýðý ile kontrol altýnda tutuluyor.
Dünyaya hakim medyanýn %85'i siyonistin sahipliði yada kontrolunde deniyor.
Avrupada ismini bildiðiniz tüm dev KÖKLÜ þirketlerin neredeyse tamamý siyonist sahipliðinde yada kontrolunde. Olmayan çok az vardýr.
Almanya kendini epeydir kurtarmaya çalýþýyor..
Ýngiltere neden AB ye girdide AB para birliðine girmedi.?
Çünki ingiliz merkez bankasý denen banka yahudilerin elinde. Onlar para basýyorlar. AB ye girseler para basma yetkileri kalkacak. O sebeple girmediler.
Ýngiliz dev þirketlerine bakýn. Birar birer baþka ülke vatandaþlarýna satýlýyorlar. Ya Hintli alýyor ya Çin li. (hoþ Hintli almýþsa, oda yahudi yada yahudi melezi olabilir, Hindiztan 300 yýl boyunca ingiliz sömürgesiydi.)
Haberde ne diyor. Belaruslu siyasetçilerin mal varlýðýna el koyulacak.
Bu haber ne sonuç doðurur.
Kendi ülkesini soyan siyasetçi ve iþ adamlarý, çaldýklarý milyarlarý hep batý ülkelerine taþýr, orada saklarlar.
Bu hýrsýz soysuzlar Artýk AB ülkelerine para sokmazlar. Bir tane örnek çýktý, ya benimkinede el koyarlarsa.?
Özellikle Ýsviçre bir kaç büyük þirketi var ama geri kalan hýrsýzlýk ve kumar parasý ile geçiniyor. Ana zenginliði eskiden beridir hýrzýslara ve kumarbazlara ev sahipliði yapmasýndandýr.
Ýngilizler de dev sanayi þirketlerini batýrýp satýp, o konuda asya ve avrupanýn diðer ülkelerine göre geri kalmaya baþladýlar.
Ýngilizlerin çok büyük bir gelir kaynaðý var.
Dünyada kendi ülkesini soyan hýrsýz siyasetçi ve iþ adamlarýnýn parasýný saklýyor. Londranýn ortasýnda, Londra devleti diye ayrý bir bölge var. Ayrýcalýklý bir bölge. Burada tüm dünyanýn hrýsýz siyasetçilerinin paralarý hesap altýnda tutulup saklanýyor.
Bunun için Ýngiltereye baðlý adacýk devletleri kullanýlýyor. Ben diyelimki 5 yýl Ýstanbul belediye baþkanýydým. 5 Yýlda 3 milyar dolarlýk servet yaptým. O parayý Türkiyede tutamazsýn, yarýn ahlaklý bir parti devletin baþýna geçer(neredeyse imkansýz) kalkar benden hesap sorar. 3 milyar dolarýmý alýr, benide asar.
Bu ihtimale karþý devleti soyan siyasetçi ve iþ adamlarý, parayý hemen yurt dýþýna bu ingiliz adalarýna taþýr. Ýngilizlerde o parayý senin adýna kullanýr, gelir elde eder. kaç yüz trilyon vardýr o adalar adýna allah bilir.
Ýngilizler bu gün batmadý ise, büyük ölçüde sömürgeleri ve bu para sebebi iledir.
Ýngiliz devletini yönetenlerde siyonist olduðu için, hýrsýzlýk paralarý gerçekte siyonist kontrolundedir.
Bugün istesinler Türkiyedeki geçmiþ siyasilerin iþ adamlarýnýn kaç para taþýdýklarýný tek tek açýklarlar.
Açýklayamazlar, çünki açýklarlarsa diðer tüm hýrsýzlar paralarýný çeker, yeni parada gitmez, çok büyük bir gelirden olurlar.
Ama AB, "el koyarým" diyebiliyor.
Ýngiltere gibi dünyada kendi ülkelerini soyan siyasetçi ve iþ adamlarýnýn parasýný alan diðer ülke Ýsviçrede AB ye üye deðil.
Üye olmamasýnýn ana sebebi bu.
Ýngilterenin þu an çýkmasýnýn ana sebebide bu.
Almanya liderliðindeki AB, olabildiðince ahlaklý olmaya çalýþýyor desem olmayacak, yanlýþ olacak.
abd, ingiltere ve fransa açýkça teröristlik yaparken, Almanya iþleri gizli yürütüyor. Yumruðu yiyorsun, nereden geldiðini anlamýyorsun. Ölüm döþeðinde iken yumruðu Almanya nýn çaktýðýný öðreniyorsun.
Burada týkandým.
abd ingiltere isviçre ahlaksýz, Almanya liderliðindeki AB ahlaklý diyemedim.
her neyse artýk.. Yazý yarým oldu baðlayamadým... o kadarda yazdýk silmeyelim. Suç Alman da. Ahlaklý olsalardý baðlayacaktým.
Bu arada "AB, belaruslu siyasetçilere yaptýrým uygulayacak.AB deki mal varlýklarýna el koyacak." haberi cüneyt baþarana ait. Bu adamýn ilk defa iþe yarar bilgi veren bir yazýsýný okudum. 50 yazýsýný okumuþsam, 1 tane iþe yarar çýktý. O 1 tane için 50 yazý okumam gerekiyor. 50 de 50 dolu yazan görmedim. Bir ben varým. Tekim. Hoþ gazetede olsam yazmam, mecburen bunlar gibi kývýrýp dururum. Kývýrmasan maaþ gidecek. Bide dünyalýðý yapmýþ ama yinede kývýrýp duranlar var. Alýþmýþlar.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri