Ýþe güce dalmadan, ben de oyumu kullanayým alicemal bey için.
ayhan, geçen yýl cds ve libor seviyelerini kendi çýkarlarýna göre manipule ettiði için bazý bankalara ceza yazýldý. Bu haberi hatýrlýyorum, detay hatýrlamýyorum.
Yani konuyu tartýþmaya gerek yok. Delil var.
Diðer konularda yazdýklarýn gri bölge. 1 yýl önce zararda deðil hep kazanýyorken bende herkese akýl veriyordum, "aptalsýnýz olm siz" diyordum. viop a geçip virus yumruðunuda yiyince, dersimi aldým akýl vermeyi býraktým.
Du yaw.. ben hala herkese akýl verip "maymunsunuz" diyorum... yok akýllanmamýþým, benden adam olmaz.![]()
oley, oylarým ayný hýzla artmaya devam ediyor.
Angara'da beni tercih ediyor.
alyel'ide aileye kattýk.
alicemalcim hani espiri var ya bi cisim yanaþýyor
yad atünelin içindesin ýþýk görünüyor diyorsun aslýnda o ýþýk trenin ýþýðýymýþ
bizim durum buna benziyor
son zamanlarda o cisim çok hýzlý hareket etmeye baþladý tünelin içindeki ýþýkta süratle yaklaþýyor
samimi söylüyorum yakýnd ahiç güzel þeyler olmayacak kokusu var havada sen acil aday ol sandýðý getirt meydanlara
bir halt olacaðý yok.
ayhancým,10 yýldan fazladýr hem internette yazýyorum, hemde dýþarda konuþtuðum ve cahil gördüðüm insanlara söylüyorum. "bunlar iyi günleriniz"
akp 2023 de gittiðinde çok büyük bir enkaz býrakacak.
500 milyar dolar borç býrakýyor,
YÝD(yap iþlet devret hastahaneleri, yollarý köprüleri) ile gelecek 25 yýlýmýzý borçlandýrdý.
Halkýn malýný mülkünü þirketini arazisini ormanýný limanýný maden haklarýný sattý, gelen paralarý har vurdu harman savurdu.
Eskiden kriz olduðunda çabuk toparlardýk çünki ülke zengindi. Sadece paraya çevirmemiþti. bakir olarak duruyordu. Krizleride bu sebeple çabuk atlatýyorduk. Þu an ise yüksek borçluyuz ve kamu mallarýda talan edildi. Krizlerden çýkmak eskisi kadar kolay olmayacak.
Hala þans var.
Gerçekte bunlar hiç bir þey deðil. Benim gibi bir adam baþa geçse hepsini halleder ve avrupa yýda geçeriz, fazla da sürmez.
Sorun þurdaki iyi bir ekibin baþa geçme ihtimali SIFIR.
Neden çünki akp yi seçen halk, mhp ye iyi partiye saadete takýlan halk, yani bu milletin %80'i, yine gidip akp ye deðilde mkp ye oy verecek ve ayný terane ayný talan devam edecek.
Sorun burada. Bu halkýn iyi bir insaný seçmek ve yükseltmek gibi bir þansý hiç yok.
Sistem öyle kurulmuþ.
Devlet kurumlarýn, tüm medya, ülkeye hakim dev þirketler bu sistemin oyun kurucusu. Karþý gelirsen, tüm ülkeye karþý gelmiþ gibi oluyorsun. Polis, medya þirketler herþey senin karþýnda. talan a sömürüye dur diyemezsin.
neyse, sen kazanýyorsun, bende idare ediyorum, fazla da can sýkmaya deðmez.
Muhtarlýk ile baþlayacaðým, yaptýðým iþlerle yükseleceðim ve reklama ihtiyacým olmayacak.
Reklamla yükselmeye kalksan, baþaramazsýn. Hýrsýz olmadýðým için, bir sürüye biat etmeyeceðim için sistem bana engel olur. Mutlaka yaptýðýn iþlerle yükselmen gerekir.
Bu seçimlerde hazýr deðilim, umarým sonraki seçimlerde muhtar lýkla baþlayacaðým. Gerçekten kapasitesi yüksek ve temiz bir adamsam, hýzla yükseleceðim.
Önce Türkiyeyi, sonra dünyayý, sonra güneþ sistemini düzelteceðim, derken bize doðru hýzla yaklaþan, yanlýþ yolda olan Orion galaksisi var, onlarý doðru yola sokacaðým.
Beni de ekleyin Hocam. +1 oy ile
Hocam siz geceleri uyuyabiliyormusunuz?
Bu kadar korku imparatorluðu, felaket tellallýðý... Haddinden fazla þiddet gayedeki hikmeti yok eder. Herkes birþeylerin yolunda gitmediðinin farkýnda ama sizinki sanki farklý bir noktaya hizmet eder noktasýnda duruyor karþýdan bakýlýnca.
Þunu da unutmayýn, karanlýðýn en koyu aný aydýnlýða en yakýn olduðunuz zamandýr.
Yer Ýmleri