Azerbaycan lideri londra devletinin vergi cenneti olan virgin adalarýnda þirket kurmuþ.
Ne anlatmýþtým.
Ülkelerini soyan hýrsýz liderlerle, bu liderlerle iþ yapýp halký soyan vatan hainleri, talan paralarýný londra devletine baðlý vergi cennetlerine taþýyorlar.
ingiliz virgin adalarýda bunlardan biri.
aliyev ve ailesi orada þirket kurmuþ. 2015 dede Londra þehrinde 73 milyon dolara bir ev almaya kalkmýþlar. bbc haberi yani uydurma haber deðil. Londradaki Diðer evlerinin yanýna bir ev daha almaya kalkmýþlar.
aliyev in babasýný geçmiþte ruslar korumuþtu.
tayyip abd isteði ile ermenistanla köprüler kurmaya baþlayýnca Azerbaycan da Türkiye ile köprüleri atmaya baþlamýþtý. Þu an bakýyoruz, silahlarýnýn önemli kýsmýný israil den satýn almýþ.
tayyip bu aliyeve bizim vergilerimizden 200 milyon TL verdi(ya hibe veya kredi haberde bilgi yoktu. Ukyaynaya 200 milyon USd hibe vermiþti.). aliyev de tayyipin damadý bayraktar dan IHA lar satýn almaya baþladý, aynen Ukrayna gibi.
ermeni - azerbaycan savaþýndan tayyip ailesi güzel paralar kazanýyor. Ukrayna ile yapýlan anlaþmalardanda güzel paralar kazanýyor. Libya savaþýnada damadýn IHAlarý satýldý oradanda güzel paralar kazanýyor.
Savaþlardan tayyip ailesi güzel paralar kazanmaya baþladýlar.
Geçmiþte rusyanýn koruduðu Aliyev in, halkýný soyduðu kesin. Adam bildiðin hýrsýz.
Türk halký ve Azerbaycan halký 2 devlet tek Millet. Her zaman birbirimizin yanýnda olmalýydýk, olmalýyýz.
Ancak aliyev le tayyip baþka olay. tayyip bu iþten servet yapýyor, aliyev yapýyor, halkýn çocuklarý savaþýyor cephede ölüyor.
Aliyevin serveti ise vatan haini hýrsýzlarýn kasasý olan virgin adalarýnda.
Büyük ihtimalle paþinyan da aynýdýr.
Halk vatanlarý için savaþýyor ama bunlar halký soymak için varlar. Paþinyan la Aliyev. yannýþ anlama olmasýn. tayyip mal satýp kazanýyor helal para. bana göre helal deðil ama yasal. Kanunlarý buna uydurmuþuz. halkýn bilinç yapýsýda uygun. Sorun yok yani. Germedim deðilmi, herþey süt liman.
Peki derin analize geçelim. Malý ortaya serdik.
Neden devlet liderleri deli ve hýrsýzlardan oluþuyor. putin in de milyar dolarlarý olduðundan emin olabilirsiniz.
Bu ülkelerin hepsinde demokrasi denen yönetim þekli var. Demokrasi ile yönetilen ülkelerde neden böyle.?
Bu geneldemi böyle.? Krallýk, þeriat gibi Diðer sistemlerde demi ayný.? Yoksa sadece demokrasiyemi özel.
Tüm sistemlerde ayný ise, hýrsýz liderler olayý genele yani tüm insanlýða mal edilir.
Sadece demokrasilerde böyle ise, demokrasiyi incelemek gerekir. "neden emþerim liderlerin hepsi deli, hýrsýz ve katil" diye. tabi istisnalar mutlaka var. geneli konuþalým.
"Halk neden hýrsýzlarý seçiyor.?" u konuþacaðýz.
Siz konuþun ben geliyorum.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri