Bu arada aklýma takýldý, yazmadan edemeyeceðim.
ölü yýkama hikayesi. imaus o lafý tayyip ne zaman etmiþ dedi.
Ýlk etapta aradým bulamadým. Üslubum sebebi ilede imaus dan özür dilemeye çalýþtým.
Ben bulamayýnca imaus "yalan yazýyorsun, okuyanlarda sorgulamadan sana inanýyor" diyerek hakaret etti. Baþta önemsememiþtim ama acýsý sora çýkmaya baþladý.
Sonra ben "ölü yýkama" cümlesini tayyipin ettiðini bir sürü kaynak site göstererek buldum.
imaus benden ettiði hakaret için özür dilemeden, üzerinede benim hakkýmda negatif ve hoþ olmayan tesbitler yaparak gitti.
Derken bende salak gibi, "yaw sen ne medenisin, bende senin gibi medeni olabilseydim" filan diye zýrvalayarak olayý kapamaya çalýþtým. Önceki üslubum sebebi ile hala kendimi kötü hissediyordum.
Sonra düþündüm. Yaw ben karþýmdakine kiþisel direk hakaret etmemeye özen göstermiþim, üslubuma bile özür dilemeye çalýþmýþým, diðeri gerçek olmayan bir sebeple bana hakaret etmiþ, ettiði hakaretin temeli hatalý çýkýmýþ yinede özür dilelememiþ. üzerine ekstra bindirme yapmýþ gitmiþ.
Gerçekte ÇOK DAHA medeni olan benim, o deðil. medenilikte imausa beþ basmýþým, Yinede "keski senin gibi medeni olabilseydim" diyerek de üzerine tüy dikmiþim.
Görüyorsunuz, neredeyse hiç bir eksiðim yok. Ýnanamadýðýnýzý biliyorum, bendede yeni þafak attý. "Lan ben hakkatende inanýlmazmýþým" dedim. Annem diyordu da abilerim dalga geçiyordu. Gerçekmiþ.
Süperman aramýzda yaþýyor.

Alýntý yaparak yanýtla
yes:
Yer Ýmleri