Bu arada aklıma takıldı, yazmadan edemeyeceğim.
ölü yıkama hikayesi. imaus o lafı tayyip ne zaman etmiş dedi.
İlk etapta aradım bulamadım. Üslubum sebebi ilede imaus dan özür dilemeye çalıştım.
Ben bulamayınca imaus "yalan yazıyorsun, okuyanlarda sorgulamadan sana inanıyor" diyerek hakaret etti. Başta önemsememiştim ama acısı sora çıkmaya başladı.
Sonra ben "ölü yıkama" cümlesini tayyipin ettiğini bir sürü kaynak site göstererek buldum.
imaus benden ettiği hakaret için özür dilemeden, üzerinede benim hakkımda negatif ve hoş olmayan tesbitler yaparak gitti.
Derken bende salak gibi, "yaw sen ne medenisin, bende senin gibi medeni olabilseydim" filan diye zırvalayarak olayı kapamaya çalıştım. Önceki üslubum sebebi ile hala kendimi kötü hissediyordum.
Sonra düşündüm. Yaw ben karşımdakine kişisel direk hakaret etmemeye özen göstermişim, üslubuma bile özür dilemeye çalışmışım, diğeri gerçek olmayan bir sebeple bana hakaret etmiş, ettiği hakaretin temeli hatalı çıkımış yinede özür dilelememiş. üzerine ekstra bindirme yapmış gitmiş.
Gerçekte ÇOK DAHA medeni olan benim, o değil. medenilikte imausa beş basmışım, Yinede "keski senin gibi medeni olabilseydim" diyerek de üzerine tüy dikmişim.
Görüyorsunuz, neredeyse hiç bir eksiğim yok. İnanamadığınızı biliyorum, bendede yeni şafak attı. "Lan ben hakkatende inanılmazmışım" dedim. Annem diyordu da abilerim dalga geçiyordu. Gerçekmiş.
Süperman aramızda yaşıyor.

Alıntı yaparak yanıtla
yes:
Yer İmleri