Originally Posted by
alicemal
Bu findex e gýcýk oldum.
Yýllardýr görürdüm, kredi notun var ve bunu findex ten görebilirsin.
Geçen gün merak ettim "lam bana kaç vermiþler" diye. netçede hayatýmda borç takmadým, kredi almýþsam vaktinden önce ödediðim gibi hiç bir taksiti tek gün geciktirmedim. Üzerimde azýmsanmayacak mal varlýðý var. Olgun yaþta ve yüksek eðitimliyim. Karizmatik, esprili ve belediye baþkanlarýnýn madalyalý elemanýyým. Kredi notum uçmuþ olmalý diye düþündüm.
Bizim banka sitesinde 10 kaat bayýlýp findeksin verdiði kredi notuma baktým.
"az riskli" diyor. Gözlerime inanamadým. Hemen belediye baþganlarý arayýp teselli ettiler.
Ankaradan tanýdýðým bir akraba var. Küçük bir þirketi var, þirket her yýl vergi kaçýrma amaçlý zarar gösteriyor. Devlete ödemediði tonla vergi borcu var. Þirket için kobi kredileri çekip baþka amaçlarla kullanýyor ve taksitleri sürekli geciktiriyor. Adamda mal varlýðý sýfýr görünüyor çünki devlete geçirmek için mal varlýðýný baþkalarýnýn üzerine yapýyor.
Adamýn kredi notu benimkinden yüksek.
Ýnanamýyorum.
Nasýl bir algoritme kullandýlarsa bu kredi notu hesaplamada.?
Beni siyonist finans kurumu karþýsýndaki TR yerine koymuþlar. TR kendinin olmayan borçlarý bile ödemiþtir.
Ankaralý Akrabayada yunanistan muamelesi yapmýþlar. Borç ödemez, çalýþmaz, yalancýdýr, para gizler, baþkasýnýn sýrtýndan geçinir.
Yer Ýmleri