Originally Posted by
alicemal
Bugün BIST de iþlem hacmi düþük, artý kapamýþýz. xbank 13:00 civarý biraz satýþ yemiþ ve sonrasý doviz artmýþ sonucunda BIST yükseliþi durdurmuþ. Bankalar sorun çýkarmasa BIST güzel artý kapatacakmýþ.
xbank da ciddi satýþ görünmüyor, sadece bir kaç büyük bankada 13:00 civarý biraz satýþ olmuþ. Buda piyasanýn genelini rahatsýz etmiþ. Millet "acaba" diye korkmuþtur.
Kabine henüz açýklandýmý bilmiyorum, dovizin hala 8.0 üzerinde durmasýnýn sebebi kabinenin belli olmamasý olabilir. MB faiz toplantýsýna çok var ve faiz konusunda yabancýya mutlaka "azalmayacak" diye garanti vermiþlerdir. tayyipi hazýrolda tutmak için dovizi aþaðý býrakmýyor olmalýlar. Adam hiç ders almýyor, baþka ne yapsýnlar. tayyip vatandaþýn malýný mülkünü emeðini doðru pozisyonda tutmayý baþarabilse, yabancýlarda vatandaþýn iliðini rahatça emmeye devam edecekler. Ancak tayyip beceriksiz, pozisyon bilgisi zayýf.
Her neyse, yazacak fazla bir þey yok. Yarýnda hafif kýrmýzýlý yeþilli devam ederiz gibime geliyor. Yanlýz kabine açýklandýðýnda hafif bir sarsýlma olabilir. Umarým yabancýnýn beðendiði yakýþýklý ve güzelleri seçmeyi baþarýr.
Dostum yarýn cumartesi...
Yeni yatýrýmcýyým. Benim yazdýðýmla yatýrým yapmayýnýz. Selamlar.
Yer Ýmleri