Demek asker deðilsin. O zaman her sabah koþman için kafayý üþütmüþ olman lazým abicim. Demek O sebepten bilemedim.![]()
Koþtum geldim, þu an hafif çakýr keyifim.
10 gün önce belediyeye(cehape belediyesi), sahil yürüyüþ yoluna araba ile girenleri þikayet ettim. Ayýpsýn hallederiz anlamýnda cevap verdiler 10 gündür týk yok. Belediye baþganý buranýn köylüsü, bi þekilde baþgan olmuþ. Benim ne dediðimi bile anlamamýþtýr. "Nooluyo lan yürüyüþ yoluna araba ile girdilerse" diyede sekreterine tirip atmýþtýr. Gençliði yürüyüþ yollarýnda araba ile gezmekle geçmiþtir.
Her neyse yaw. Belediye baþganýnýda ufaladýktan sonra asýl konuya geleyim.
---
cehape dedim 104 general aklýma geldi.
Olayý akepe büyüttü. tayyip bu tür þeyleri iyi kullanýyor. Karþýsýndada rakip parti olarak embesiller sürüsü olduðundan, kolaylýkla ortamda cirit atabiliyor.
akp ve fetö nün kolkola yürüdüðü dönemde, kendine dindar diyenlerin önünde tek engel vardý, ordu.
Orduyu hapse atma ve yollarýndan çekme planý fetö öncülüðünde baþladý. fetö talimatlarý CIA dan alýyordur. fetö nün CIA projesi olduðunu bilmeyen varmý.?
Ýlk operasyonlarý çiçek Albay a yönelikti. Onu sahte belge ile hapse atmaya çalýþýyorlardý. O gün "Bu iþ generallere kadar gider" dedim. cehape denen embesiller sürüsü ise askerlere fetö kumpasýný olduðu gibi seyrettiler. "Generallerin bir suçlarý varsa cezalarýný çeksin" dediler. O zaman bilmiyordum ancak þu an büyük ölçüde eminim baykal ve kýlýçdaroðluda emirleri CIA dan alýyordur. Sebep olarak gördüðüm þeyleri önceki yazýlarýmda yazmýþtým.
Çiçek albayýn tutuklanmasýna ses çýkarmadýlar ve olay tüm dinCÝ olmayan ordunun hapse atýlmasýna kadar gitti. Söylediðim aynen gerçekleþti. Anlamak için akýllý olmayada gerek yoktu. Ordu yoldan çekilince, akp ve fetö tek güç olarak kaldý. Ýki güç ordu aradan çekilince yanlýz kaldýlar ve Ortak düþman ortadan kalkýnca doðal olarak birbirlerine odaklandýlar. DOÐAL OLARAKda çýkar çatýþmasýna baþladýlar ve birbirlerine girdiler. O kavga olmasaydý SUÇSUZ o generaller hala hapisteydi.
Çiçek albayýn Daha öncesinde genelkurmayýn önünde bir kiþi gazetecileri toplamýþ, ordu hakkýnda sahte bilgiler veriyordu. O zaman anlamýþtým(çok belliydi) orduya operasyonun baþladýðý.
CHP nin aklý baþýnda olanlarý için bir fýrsat daha çýktý.
Bildiriye imza atan 104 generali koruyun. Bildiride ne yazýyor bilmiyorum, kim imza atmýþ onuda bilmiyorum ama olay açýk. Türkiyeye saldýrý var. Türkiye vatandþýna saldýrý var ve arkasýnda batýlýlar var.
Atatürk'ün partisi CHP de üst düzeyde olsaydým, 104 generali korumak için hapse girmeyi göze alýrdým. Generalleri deðil Türkiyeyi koruyorsun. Boþver soytarý generalleri. Türkiyeyi koruyacaksýn. Dindarý, sunnisi, alevisi, ermenisi, rumu, türkü, kürdü, arabý herkesi koruyacaksýn.
Bu eylemle bu ülkedeki herkesi korumuþ olacaksýn.(yahudiler hariç, bu ülkeyi bu hale getirenler onlar, her türlü pisliðin arkasýndalar. Ermeni'yi, Rum'u, Kürd'ü Türkiye'yi zor durumda tutmak için kullananlarda bunlar. Ýçlerinde istisna olanlar var ama istisnalar.)
Çiçek albay olayýnda aptallýk ettin, bu 104 general olayýnda aptallýk etme. kýlýçdaroðlunun CIA yý arayýp "ne yapayým" dediðinden eminim. Boþverin o küçük adamý.(Gerçekte ayný soydan geliyorum ve aile yapýmda ayný. Anne ayný soydan, baba ayný soydan. oda bende 6. çocuðuz ama bi þekilde ayný deðiliz. O kariyer için her pisliði yapmaya hazýr ben ise ölmeyi tercih ederim.)
cehape, siyonist sermaye temsilcisi gazeteci için 600 km yürüyüp CHP yi cehape yaptýlar. Hepinizin .... belasýný versin.
Bu sefer doðruyu yapýn.
600 km deðil 6bin km yürüyün. Olay o 104 general deðil Allah onlarýnda belasýný versin,( generalken az yemediler bu ülkeyi, hepsinin mal varlýklarýný araþtýrsan bir sürü nane çýkar. Her yýl 10 milyar dolarlýk silahý alan bunlar. Ýhalelerde onlarýn imzasý var. TR de üretilebilecek silaharý dýþarýdan alýp duruyorlardý.) Olay generallikte deðil. Olay baþka. Sen generalleri deðil Türkiye vatandaþlarýnýn hepsini koruyacaksýn. Karþýnda akp deðil CIA var. fransa var, almanya var, israil var. akp sadece ürün. Aynen diðer partiler gibi.
Kaldýmý cehape içinde aklý baþýnda bir kaç kiþi.?
---
Nooluyo yaw, tekrar okuyunca bu yazýyý benmi yazdým.? Artýk belediye baþganlarýndan gelecek olan madalyalarý unutsam iyi olur.![]()
Son düzenleme : alicemal; 05-04-2021 saat: 19:56.
Okumuþsun sildim
Son düzenleme : ayhan53; 05-04-2021 saat: 21:15.
bir halt olacaðý yok.
BIST e gelirsem.
Bugün yabancý iþlemlerinde hacim yarýya düþmüþ. Çok ilginç. Batý ülkeleri genelde kapalýydý, sebep bu olmalý. Ýþlemler yurt dýþýndanmý yapýlýyor.? abd desen saatler uymuyor. Ýþlemlerin % kaçý algoritmalarla(robot) yapýlýyordu? Yüzdeyi unuttum. Ama oran yüksekti, yarýdan fazlaydý. Robotlarýdamý kapadýnýz.?
Yeþil kapadýk ama yabancýlar iyi görüntü vermediler.
MB nin faiz kararýna çok var. tayyip beyin kabine açýklamasýný bekliyor olmalýlar diye düþünüyorum ancak dertleri BIST den uygun fiyata çýkmak olabilir.
Herkesin referans aldýðý garan tahtasýný yeþil tutup diðer tahtalarda satýyor olabilirler. Yabancýlar maalesef umut vermediler.
Bu durumda yarýn ne olacaðýda muallak. Yerlinin gücü her gün çýkarmaya yetmiyor.
xbank grafiði hala uzun vade dip seviyeye yakýn duruyor. Çok ucuzlar. Bedavalar.
Yabancý delirmiþ yaw. Son 2-3 yýldýr tamamen obez beyinliler gibi iþlem yaptýlar. Bunu üç beþ kez yazmýþtým. Ne eðitimi almýþ olurlarsa olsunlar, papaz olayý sonrasý amatör gibi oynuyorlar.
Son durum;
Hisse long,
ons da kenardayým,
usdtry de kenardayým.
ayhan büyük geçmiþ olsun.
Ýçeride yattýðýna göre, askerde olmadýðýna göre Demek siyasetle alakanda var. (bu da tutmazsa darýlýrým artýk)
Her türlü kötü alýþkanlýðýnda varmýþ. sigara, siyaset, futbol takýmý taraftarlýðý, doviz. Damarlarýnýn isyan etmesi doðal.
Tekrar geçmiþ olsun.
alicemal popülariten sürekli artýyor artýk reklamda alýyon
bir halt olacaðý yok.
Yer Ýmleri