Reklamcýlar kapýmdan eksik olmuyor.
Dün koç ailesi aradý reklam yeri istedi."para önemli deðil" dedi. "Bakarýz koç" dedim.
Valla reklam iþini moderatörler(veya forumu yazan firma) ayarlýyorlar. Kýpýrdasam burnuma reklamý dayýyorlar, nefes alamaz hale geldik ama siteninde para kazanmasý lazým. Ýlgimi çeken reklam olursa týklýyorum.
Reklamlarýn benle alakasý yok. En baþýndan beridir reklam var zaten. Son 6 ayda her yere reklam koymaya baþlamýþlar, oda forumu yazan-güncelleyen firma ile alakalý olmalý.
---
Bugün ekran baþýnda deðilim, þöyle bir uðradým. 10 saniye sektörlere ve büyük bankalara baktým. Yine garan ý yeþil tutup diðer bankalarý satýyorlar. Yabancý olsa gerek. Þark kurnazlýðýna baþvurmuþlar. Sonuç onlar açýsýndan pek deðiþmeyecektir. yabancý malýný yerli almaya istekli deðil. Çünki çok büyük miktar.
Bugün teknoloji sektörüde satýcýlý. aselsaný nasýl satarlar aklým almýyor. tabi þirkete bakmadan traderlar satýyorlar sonra alýyorlar. Yað elde etmeye çalýþýyorlar. Yatýrýmcý aselsaný satmaz düþtükçe alýr. Yine aklýma tayyip ve tarikatlar geldi. Maalesef aselsan, tusaþ, havelsan, roketsan gibi ileri teknoloji þirketlerimizede tarikatlarý dolduruyorlar. Kaliteli eski mühendisler fýrsatýný bulunca ayrýlýyor. Avrupa bu mühendisleri kapýþýyor. O sebeple aselsan 20 yýl sonra ne olur bilemiyorum. Gitti moral.
Bugün piyasa baþýnda olmayacaðým.
Bugün için yeþil kaparýz diyemiyorum. tayyip ortada görünmezse ciddi kýrmýzý olacaðýnýda sanmýyorum.
Bol þans.

Alýntý yaparak yanýtla
Birde beni seçerseniz, yetkili olursam kaç kiþiyi gömerim siz hesap edin.
sizi gömmem. Önce oylarý alayým sonra öhhö. Muasýr medeniyete gidecez daha.

Yer Ýmleri