ABD nin tabutuna 1 çivi daha çakýldý. trump oylarýný artýrdý. Artýrmasýný bekliyordum doðrusu ama medya daki embesiller öyle bir bombalýyorki, insaný þüpheye düþürüyor.
Nasýlki bizim her seçimde, bir öncekinden daha kötüyü seçiyorsak, onlarda ayný yolda ilerliyor. Tabi orda ülkenin sahibi siyonistler. Onlar için önemli olan baþkanýn, kendi istediklerini yapmasý. trump ada bolca yaptýrdýlar. Yapmazsa kafasýna kurþun sýktýracak birini bulurlar, o kolay. abd tarihi suikast dolu.
Medya deyince aklýma dün geceki halk TV deki ekonomi programý geldi. Erkin Þahinözle, Murat Muratoðlu.
Bakalým bana biþey öðretebileceklermi dedim. halkTV de genelde karþý görüþe vurup dururlar, biþey üretmezler. Hoþ tüm kanallarýn haber programlarý ayný ya.
Bi konuya giriyorlar, yarým býrakýp diðerine, onuda yarým býrakýp diðerine.
Sonra Þahinöz çok iddialý bir konuya girdi "abd çok büyük bir krize girecek" dedi. ?
Merak ettim, bakalým neden girecekmiþ.?
Bu ikisi yüksek maaþlar alan, halka köþe yazarý kimliði ile bilgi veren, çok yüksek eðitim almýþ olma ihtimalleri yüksek, iyi yer kapmýþ kiþiler. Ülkenin elitleri arasýndalar. Neden elit arasýndalar çünki TV de ve gazetelerde her gün yorum yapýp maaþ alýyorlar. Süzülerek oraya gelmiþ olmalarý lazým.
Þahinöz "abd büyük krize girecek" dedi ama arkasýný çok çocukça doldurdu.
abd her 9-10 yýlda bir krize girermiþ, o sebeple girecekmiþ.
Yaw bi profesyonel ana argüman olarak bunu kullanýrmý. "Sürpriiiz bugün krize girdik" mi diyecekler.
Kriz göstere göstere gelir, þak diye gelmez. 10 yýlda birde girse sebepleri vardýr. Hiç bir sebep söylemedi, sadece belli aralýklarla krize girer dedi.
Baktým 2 çocuk kumda oynuyorlar, seyretmedim.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri