Originally Posted by
alicemal
TMO gemi dolusu ayçiçek yaðý ithal etmiþ ve bunu müjde diye vatandaþa kaktýrýyor. Ýnanýlamz bir dönemdeyiz. Tabi bunlar hââlâââ iyi günlerimiz. 2010 dan beridir konuþtuðum herkese söylüyorum "bunlar iyi günleriniz" diye.
Bizde yetiþen ürünlerden Ayçiçek ve mýsýr yaðlarý dünyada en çok GDO olan yaðlar.(soya, palm filan tam GDO da onlar bizde eskiden yoktu) TMO kimbilir nereden aldý. GDO lumudur bilemezsin. TMO gdo suzdur desede güvenemezsin. Hükümet tarikat zihniyetli bir gruptan geliyor ve söylediklerine güvenilmeyeceðini yüzlerce kez ispatladýlar. Bizzat tayyipin kendisi "hedefime varana kadar papaz kýyafeti bile giyerim" dedi.
Ýthal ettikleri Ayçiçek yaðýnýn perakende fiyatýný ise 3,5 yýl önceki ihraç ettiðimiz zeytinyaðý fiyatý olarak belirlemiþler. 12 TL. Zeytinyaðý 3,5 yýlda 12 TL den 30 TL ye gelmiþ ve ayçiçek yaðýný 12 TL ye ithal ediyoruz diye bayram ilan ediliyor. Tebrikler.
Bunu müjde diye vatandaja kaktýrýyor. Ýnanýlmaz bir tarih yaþýyoruz ama bunlar maaalesef iyi günlerimiz.
Neyseki ben gidiciyim. Astral seyahatle sýk sýk gidiyorum desem yalan olurda, eskiden giderdim. Baktým astralde bayaðý yol alýyorum ama fiziki olarak yerimde sayýyorum. O sebeple býraktým. Bilinç olarak yola çýkmaya çalýþýyorum. baþarýrsam keçi yolcu. Kendi baþýnýza kalýp, abd nin yetiþtirdiði tarikatlarýn ürünleri partiler ile koyun koyuna yaþarsýnýz.
Acýmasýz oldum ama naapiim.
Yer Ýmleri