Originally Posted by
alicemal
ata yatýrýmýn entel þaban'i hakkaten çok boþ konuþuyor.
24 nisan da abd baþkaný "ermeni soykýrýmý derse mahfoluruz" filan diyor.
Bu konuyu abd, Türk halkýna þantaj olarak 10 yýllardýr kullanýp duruyor. Her seferindede ödün koparmaya çalýþýyor. 150 yýl önce Tüm kuzey amerika yerlilerini katletmeye çalýþmýþ olan ülke, bize soykýrýmcý derse mahfolurmuþuz. 150 yýl önce abd li toprak aðalarý, kýzýlderili kafa derisi baþýna 1 dolar veriyorlardý. Katiller tüfeklerini alýp Kýzýlderili avýna çýkýyordu. Son 100 yýldýr yaptýklarýnýda yazmýyorum henüz.
siyonist kanallar bu olayý sürekli kabartýyorlar, bize psikolojik baský kuruyorlar. Medya büyütmese kimsenin umrunda olmayacak. Medya büyüttüðü için olay büyükmüþ gibi görünüyor. soykýrým derse ver mahkemeye, yüzdeyüz kazanýrsýn. Yüzlerce lehimize belge var, hem TR de hem ermenistanda hemde rusya'da. Bu kadar kolay bir iþ. Siyasi partilerimiz abd üretimi olduðu için, özellikle bu iþi harlý býrakýyorlar, söndürmüyorlar. abd zaten gizli açýk bize saldýrýp duruyor. soykýrým dese ne olur.
siyonist kanallar abd ye çalýþýyor. Ülkemizdeki tüm gizli açýk siyonist þirketler bu yahudi kanallarýna reklam veriyor bu sebeple batmýyorlar. Bizdeki tüm büyük þirketlerde yahudi kontrolunde bu sebeple siyonist kanallarýn reklamlarý eksik olmuyor.
Bir kaç yýl önce dmax ve sony kanallarý ayný anda açýldý.
Ýki kanalda AB grubuna hitab ediyor. sony kanalýn dizileri daha pahalý ve daha çok izlenen diziler.
sony kanal malum sony firmasýnýn, sahiplerinin yahudilerle baðýný bir dönem aradým bulamadým. Sanýrým yahudi deðiller.
dmax ise ibrani kökenlilerin elinde, siyonist yahudiler.
Ben 2 kanalýda sürekli izledim.
1 yýl geçti dmax biraz biraz reklam almaya baþladý. sony de hiç reklam yok SIFIR.
3 yýl kadar geçti dmax acaip reklam alýyor, sony de hala reklam SIFIR. Bir kaç tane devletin mecburi reklamýný gördüm hepsi o.
sony kapandý, dmax hala çalýþýyor. Kaliteli kanal TR þirketlerinden reklam alamadý, daha az kaliteli yahudi kanalý ise tüm reklam veren TR þirketlerinden reklam aldý.
Bizde olay bu kadar bariz, net. Görene tabiki.
Yer Ýmleri