aydýn doðan hayraný Yýlmaz Özdil'in bugünki ve dünki yazýlarý,
batýlý taktiði (aslýnda ibrani taktiði) hakkýnda biþeyler öðrenmek isteyenler açýsýndan bilgi dolu.
Birde kurnazlýk yapmýþ, TR de 170 yýl önce Türkiye topraklarýný ele geçirmek amaçlý açýlan misyoner okullarýný yazmýþ ama isimlerini vermemiþ. Verse pek çok arkadaþý ve iþvereni rahatsýz olacak. O okullar hala var. Medya, finans, siyaset bu okullardan mezun olanlarla dolu. Büyük þirket patron ve bebeleri hep bu okullardan mezunlar özellikle ibrani, rum ve ermeni kökenli olanlar.
Linki burada. 2 adet yazý. Birinci yazý abd(ibranilerin) taktiði hakkýnda bilgi veriyor. Sistem nasýl iþliyor. Sisteme dikkat edin.
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...dahafazlahaber
ve
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...dahafazlahaber
Yanlýz burada bir çeliþki var, hem abd ye karþý olup hemde aydýn doðan seviciliði yapamazsýnýz.
aydýn doðan'ýn içinde olduðu devletten beslenen grup, abd-ingilterenin nin yan ürünüdür. Hem abd ye karþý geliyor, hem abd yi seviyor, böyle bir acaip durumun içinde. Ya ne halt yediðinin farkýnda deðil yada ben hayal dünyasýnda yaþýyorum. Ýkiside mümkün. Adamýn üretimine bakarsak, benim hayal dünyasýnda olduðum seçeneði aðýr basýyor. Sýk sýk kendimden þüpheye düþtüðümü söyleyebilirim.
Benzerini ermeni kökenli soner yalçýn'ýn odaTV haber sitesi yapýyordu.
Her sene, öldürülen ermeni gazeteci hrant dinkin aylarca haberini yapýp aktif tutuyorlardý. Türk milleti unutsun istemiyorlardý, medya yolu ile psikolojik baský vardý odaTV yi okuyanlara yani vatandaþa.
Onlara þuna benzer bir yanýt yazdým.
"Emþerim, hrant dink ve o dönem öldürülen tüm aydýn denilen insanlarý kim öldürdü.? batý gizli servislerin emrindeki fetö katilleri. Bu ortaya çýkmadýmý.? Çýktý. peki Türkiyedeki ermenileri ve pkk yý kim para verip örgütleyip Türk halkýnýn üzerine salýyor.?(bakýnýz özdil yazýsý) batý gizli servisleri. Sonuçta sizi Türkiye zayýf kalsýn parçalansýn diye kullanan batýlýlar ve ruslar. hrant dinki öldürende batýlýlar. O zaman ne halt yemeye bize baský yapýyorsunuz.? Derdiniz varsa gidin abd ile halledin."
Anlamýna gelecek þeyler yazmýþtým. Öz buydu.
Benim yazýdan sonra hrant dink anma günlerini çok azalttýlar. Aylardan günlere indirdiler. tabi sebep ben deðildim, ayný tarihte soner yalçýn'a tarikatlar tarafýndan ölüm tehditleri savruldu, oda kendine gelme ihtiyacý hissetti diye düþünüyorum.
soner yalçýn ve yýlmaz özdil davranýþ tarzlarý benzer gibi gördüm.
Özdil dayaðý yiyene aðlayýp dayaðý atanýn evinde yaþýyor
(medya ve yahudi þirketleri patronlarý). Yalçýn ise dayaðý yiyen biziz, dayaðý atan abd, suçlu bizmiþiz gibi dayaðý yiyene baský kuruyor.
Bilinçlimi yapýyorlar acaba.?
Gördüðünüz üzere, adamýn tüm yazýlarýný okuyorum ama kör deðilim. Kötü yanlarýný görüyorum yazýyorum. Biat emiyorum. biat etsem bu sefer o beni bir sürüye sokup saðacak.
Özdil akp sayesinde dolar milyoneri oldu. akp ye kýzanlar, akp den korkanlar, en çok "Atatürk" diye baðýran Özdil olduðu için onun çevresine toplandýlar. Oda korkmuþ zayýf durumdaki sürüyü görünce paraya çevirdi.
.
Yer Ýmleri