ya bu halukcan sen tarasýnda 5e
SM-G950U1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya bu halukcan sen tarasýnda 5e
ya
Dünyadaki kripto paralarýn %70 i Çin de üretiliyor deniyor. En yaygýn kripto parada, siyonistlerin kurduðu Princeton üniversitesince kontrol edilen bitcoin.
Ýmdi benim düþüncemi biliyorsunuz. abd kripto paralarý CIA projesidir. Dünyada kaðýt paralar yerini digital paraya eni sonu býrakacak. Þu an kaðýt olarak basýlan çoðu KARÞILIKSIZ dolarlarla dünyada krallýk süren abd, kripto paraya geçildiðinde birden bire çökebilir. Bu sebeple karþýlýksýz dolar nasýl dünyada kabul görüyorsa, abd kripto parasýda kabul görmeliki abd çökmesin. Hiç çalýþmadan dünyada krallýðýný sürdürebilsin.
abd nin önde gelen kripto parasý bitcoin ve siyonist kanallar 7/24 reklamýný yapýyorlar ve hükümetimiz kabullensin diye baský yapýyorlar.
Özet tamam herhalde.
Ýmdi çeliþki gibi görünen bir þey vardý. bitcoin ve altcoinleri abd parasý ise, neden %70 ini Çin de üretiyorlar. abd deðil Çin parasý sayýlýr. Benim tez'imde kafadan çürümüþ olur.
Ýlginç þekilde bu soru bana hiç gelmedi. "Emþerim sen bitcoine CIA projesi diyosun ama Çin üretiyor, ne ayaksýn sen." diyen olmadý. Hatalý yazmadýðým konularda yanlýþ diyenler oluyor ama bariz hataymýþ gibi görünen bu konuda kimse biþey söylemedi.
Aslýnda benimde aklýma takýlmýþtý ancak bildiðim bir þey vardý, Çin de binlerce abd ve avrupa þirketi var. Bir kýsmý dev siyonist þirketler. "Kripto paralarý Çin de üreten onlardýr" diyordum. kafamda tahmindi sadece tutmayabilirdi.
Bugün üþenmedim Çin de kripto para üreten(blockchain mining) firmalarý biraz araþtýrdým. Biraz bilgi buldum. Kurumsal olmadýðýmdan detaylý bilgi bulmam zor oluyor, yüzeysel bilgi ile yetiniyorum.
Çinde kripto para üreten 3 en büyük firmayý araþtýrdým. Bitmain Technologies, Canaan Creative ve Ebang International.
Canaan Creative ve Ebang International, batýlý FON larýn kontrolunde. Bu FON ve þirketler içinde siyonist olarak bilinen vanguard blackrock gibi büyüklerde var. Bitmain Technologies sahibi ise 2 adet Çinli görünüyor. Bu 2 çinlinin þirketteki payý %56. kalaný daðýlmýþ. Sonuçta en büyük 3 firmadan 1 firma Çin lilerde, iki tanesi siyonistlerde.
Çinlilerde olan firmayýda Çin kontrolundemi deðilmi araþtýrmak gerekir. Adamlarýn Çinli olmasý, firmanýnda Çin e hizmet ediyor olmasý anlamýna gelmiyor.
Örneðin Hindistan'ýn en büyük firmasýnýn sahipleri(Mittal Steel Company ) uzun yýllardýr londra da oturuyorlar ve paralarý Londrada. Adam ülkesini satmýþ. Parayý hindistanda kazanýyor, Hint halkýnýn parasýný Londraya taþýyor.(Tabi þirket dünyaya yayýlmýþta çýkýþ noktasý Hindistan ve büyük parayýda oradan kazanýyordur.) Çinli sahipleride araþtýrmak gerekir, gerçekte ülkelerini satmýþlarmý satmamýþlarmý.? Her ülkede milyonlarca kiþi bulursunuz kendi devletini hemen satan. Bende 200 milyon USD ye satýyorum ama parayý veren yok.
Sonuçta kripto paralarýn Çinde üretilmesi tamamen algý yaratmak için. Üreten firmalardan en büyük 2 tanesi batýlý. kalanýda araþtýrmak gerekir.
Zaten Çin de 1 yýl önce bitcoini yasaklamýþtý. Kendi parasý olsa yasaklarmýydý.?(Bu yasaklama olayý karýþtý. 1 yýl kadar önce böyle bir haber çýkmýþtý ama geçen ay yine Çin kripto parayý yasakladý-yasaklamadý diye haber çýktý. 2 haberin içeriði farklý olmalý, detaya bilmiyorum) Çin merkez bankasý kendi kripto parasýný üretti ve bir kaç aydýr kullanýyor. Çevre ülkelere de yayma çabasý içinde.
Dalga geçer gibiler.
Bugünde xbank yeþil, diðer sektörler kýrmýzý. Ne dönüyor acaba.?
katar lýlarýn iþidir.
katar deyince aklýma geldi, ÝÞCTR de diðer bankalara göre alýnmýyor. Þu an diðer bankalar yeþil(takip listemde olan 6 büyük bankadan 5 tanesi), ISC kýrmýzý. Önceki haftalarda da bu görüntüyü gördüðüm günler çok oldu.
Bu görüntü katarlýlar varsayýmýmýda destekliyor. Ýþ bankasý Atatürk'ün kurduðu banka deðil mi.? katarlýlar ISC yi bilançosundan dolayý deðil, Atatürk'ün kurduðu banka olduðu için almýyor olabilirler.
Atatürk þu an dirilse, ISC yöneticilerini kýtýr kýtýr doðrardý. Bunu bilseler katar'lýlar ISC yide alýr, yönetim kuruluna gidip oradaki ... larla sarmaþ dolaþ olurlardý. "hay evri badi, karakter olarak sizde bizdenmiþsiniz yaw. Akþam ep beraber boðaza gidip ekþýn yapalým. þarap, cin aksýn gitsin." derlerdi.(arap kraliyet aileleri arap ülkelerinden çok Ýngiltere ve abd de yaþarlar. Oralarda eðitim alýr, alemlere akarlar. Tahminim hayatlarýnýn %90 ý batý ülkelerinde geçiyordur. Espri anlaþýlsýn diye þeyttim.)
Bakýn bir konu daha çözüme kavuþtu.
Hakkatende ISC nin alýnmamasý, xbank taki büyük oyuncunun katarlýlar olduðunu gösterebilir. Yabancý ülke paralarýný yazmýþtým. BIST de katar'ýn 77 milyar TL ve 6 hesabý var. abd nin 70 milyar TL ve 1001 hesabý.
.
Son düzenleme : alicemal; 25-05-2021 saat: 11:37.
ne katarlýsý ne avrupalýsý bu resmen i.nelerin iþi resmen dalga geçiyorlar alicemal oyuncak ettiler borsayý
bir halt olacaðý yok.
Yaw viop o kadar basit deðil.
Senin yazdýðýn anda longlarý kapatýp short gitseydim zaten batmýþtým.
Senin yazdýðýn anda longlarý kapatýp beklemeye geçseydim. Sonraki günler yükseldi. Biþey olmadý deyip en tepeden long alacaktým, bugün endeks çakýlýncada benzin bidonu alýp meydana çýkacaktým.
Benim önlemim az kontratla oynamak oluyor. Naaapim.? Bende çaresizim. Durmadan bir sorun çýkýyor, ya tayyip çýkarýyor yada tayyip. Aslýnda her sorun en sonu tayyipein yaptýklarýna dayanýyor.
viop oynamak hisse senedi oynamak gibi deðil. Oyna gör diyeceðim ama düþmanýma demem ki, düþman olarak baktýðým kimse yoktur. Belki yahudilere çok çaktýðýmdan onlar beni düþman görüyor olabilirler ama ben onlarý düþman görmüyorum. Doðru yola sokmam gereken yanlýþ þartlandýrýlmýþ bir soy olarak görüyorum. Bizim millet içinde kendini dindar sanan radikaller beni düþman olarak görüyordur ki onlarý bilerek yanlýþ yönde yetiþtirende yahudiler. Yahudi düzelirse, yahudinin yanlýþ islam bilgisi ile yönlendirdiði kendini dindar zanneden radikallerde düzelir.
---
Bugün öðle sonrasý ekran baþýnda deðildim, nooldu öyle yaw. Bi araþtýrayým. Düþüþ Saatlerine baktým, önce yerli satmýþ sonra yabancý katýlmýþ ama yerli kadar satmamýþ.
Satanlarýn yerli olduðu açýk.
Bu ölçüde bir satýþý hangi yerli yapar.? Haberle bizim yerli önden satmaz, önce yabancý satardý. Bizim yerli büyükler sadece silkeleme amaçlý satar. Bu ölçüde satýþýda ancak piyasa yapýcýlar yapabilir diye düþünüyorum. iþ bank, akbank ve finansbank.(hala bu 3 bankamý emin deðilim ya.)
Biraz araþtýrayým bugün ne olduda bu kadar satýþ geldi, Suriyeye tekrarmý girdik.?
Yer Ýmleri