yaw bu bitcoinin dünya iþlem hacmi trilyon dolarlar filan deniyor. Hayret ediyorum. bitcoin dediðin deve deðil kuþ deðil. nasýl alýnýp satýlýyor inanamýyorum. Arkasýnda güçlü bir devlet olmasa kimse bitcoin almaz. Bakýyorsun yazýlým siyonist, üreten firmalar siyonist, pazarlayan firmalar abd(bu sallama oldu, pazarlayan firmalarý araþtýrmadým. abd olduðundan eminim ama araþtýrmadýðýmý belirteyim).
---
Bu arada bugünki düþüþe TV dede sebep bulamadýlar. Genel geçer söylentileri birleþtirip sundular. sülüman soylu konusuna ise giremediler, yemedi.
Yarýn ne olacak.?
Gece istifa gibi siyasi bir olay olursa, yarýn iþler kötü demektir.
Gece siyasi bir numara olmazsa, yarýn büyük ihtimal eksi açarýz.
Sonrasý:
- Bugünki satýþ siyasi sebepliydi ise, siyasi olay olmadýðýndan yarýn gün içi yukarý döneriz.
- Bugünki satýþ silkeleme sebepliydi ise, yarýnda satýþ ve silkeleme devam eder. Belki akþama yukarý döneriz.
Her halukârdâ BEZDÝM. Hakkaten bezdim. Papaz olayýndan beridir her yýl artan seviyede sürekli tayyip temelli olaylar. 2 tayyip, bir silkeleme, 2 tayyip bir silkeleme. Her olayda BIST vuruldu. Lanet olsun, hakkaten lanet olsun. Bezdim yaw.
Ýlk defa bu akþam viop dan çýkmayý düþünmeye baþladým.
Pandemide paramýn %80 den fazlasýný kaybettim kýzmadým çünki doðal bir olaydý. Diðer silkeleme ve tayyip kaynaklý tüm olaylara acaip kýzdým çünki anormaldi, olmamasý gereken þeylerdi. Normal bir ülkede olmazz. En kötü yaný, milletin bu anormal durumu normal görmeye baþlamasý. O zaman gelecek umudunda kalmýyor.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri