Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 584/853 ÝlkÝlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 4,665 - 4,672 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    Hele bi baþa geçsin bakacaðýz. Ýktidarýn tadýný aldý mý onu kaybetmemek için neler yapar göreceðiz. Þimdilik 10 oyu var iktidar zor yazýp duruyor. Ýktidarýn kaymaðýna bi kaþýk daldýrsýn sonra konuþalým.
    Abicim baþa ben geçmiyorum yaw. Seçimler ve ülke yönetimi aklýnýza gelmeyecek ve kimseyi ihya etmeyecek biþey olacak diyorum.

Yaw ben geçmiþte tanýdýðýnýz hiç bir kimseye benziyormuyum.? Her hangi bir kalýba uyuyormuyum.? Geçmiþ tecrübelerinize dayanan kalýplara koymayýn beni diyorum.

Tabi siyasilerde baþa geçmeden ayný yalanlarý söyleyip baþa geçince gerçek niyetlerini hýzlý zenginleþerek gösteriyorlar. Sistem namusluyuda namussuz yapacak kadar geliþmiþ ve her yeri kaplamýþ. Þimdi ben farklýyým deyince kaç kiþi inanýr önünde taze tayyip örneði varken.

Benim delilimde var. Nauru devlet baþganý emenike sürekli kapýmda. Gel bizim ülkeyide yönet, sen efsanesin baþkalarýna benzemiyorsun deyip duruyor.

Durun yaw.
    Ben muhtarlýk seçimine oy istiyorum. Gaza gelince bunu unutmuþum.

Önce muhtarlýkta yapacaklarýmý göreceksiniz, sonra ilçe belediye baþganlýðý, sonra il belediye baþganlýðý. En son ülke baþganlýðý, sonra mecburen gezegen ve güneþ sistemi baþganlýðý. Gören insanlar, ülkelerini yönetmem için beni çaðýracaklar.

Yaptýklarý ile muhtarlýktan Tunceli belediye baþganlýðýna çýkan adama kimse hýrsýz yada sapýttý diyebilirmi.?
    (Aslýnda ben "naapýyon lan, daha yeni belediyenin baþýna geçtin" demiþtim öhhö. Ýlk iþ olarak Tunceli ismini deðiþtirmeye kalkmýþtýda. Önce bi þehri ve halkýný düzelt, herkes iyi hale gelince sonra gerekiyorsa Ýsme sýra gelir.)

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    tayyip yine yeni icad çýkarýyor. "Anayasayý deðiþtirmek için gerekiyorsa referanduma gideriz" demiþ. Deðiþtireceði þeyler baþkanlýk sistemi gibi kendi çýkarýna olan þeyler olmalýki, referandum tehdidini kullanmýþ.

Önceki anayasa deðiþikliðinde "Yetmez ama evet" sloganý ile, fetöcülerle beraber akp tayfasý, halkýn %60'ýný kandýrmýþtý. Bu %60 içindeyseniz, tayyip VEYA BÝR BAÞKASI sizi yine kolayca kandýrabilir.

tayyip in karakteri, kendi kiþisel çýkarýný ikinci plana itmesine engel olur. Baþka türlü yapmasý ÝMKÂNSIZ. Yeni anayasa referandumuda kendi çýkarý içindir. Sizin çýkarýnýza görünen þeyler, asýl niyetini gizlemek için size sunacaðý rüþvettir. Benim 200 milyona fiyatým olmasý gibi. Ýstediðini alýrsa, Siz ve çocuklarýnýzýn geleceðinin bir kýsmý YÝNE 3 kuruþa gidecek demektir.

200 milyon AVRO iyidir, aþaðý inmeyin. Referandumdan önce keþ isteyin, vaat olmasýn. Aðlamaya baþlarsa hemen tüyün. Gözyaþlarý ile kandýrabilir. Siyasetçi numarasýdýr gözyaþý. Sýkýþýnca sýk sýk kullanýlýr.

Eðer referandum olursa, yine TV de pek çok güvendiðiniz insan çýkýp referandum için tayyipe oy isteyecek. Onlar bu iþten maddi çýkar saðlayan insanlar. Yemeyin, yedirmeyin. "200 milyon avrom var, birine vermek istiyorum ama kime.?" diyeni de bana gönderin.
    Son düzenleme : alicemal; 28-05-2021 saat: 09:36.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu yazýyý öne çekelim.

Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    TV de sabah konuþmacýlarýný dinliyorum, bebe konuþuyor "aðlayarak söylüyorumki BISTin hikâyesi yok. Keþke olsaydý. Almanyanýn var, abd nin 3 hikayesi var, ama bizde yok. Çok üzgünüm."

TV de akþam bebelerini dinliyorum, grup halinde halka olmuþ aðlaþýyorlar "hikâyemiz yok. aaaaah ah, ilaç için bir hikâyeciðimiz olsa, þimdi rekorlarý kýrar geçerdik."

Her gün ayný aðýtlar.

Bu ezber beyinliler söyleyecek kendi fikirleri yoksa, iribaþlardan birinin hikâyesini alýp tekrarlýyorlar. Bir kaç hafta önce biri yükselmememize sebep bulamadý, yada gerçek sebebi söylemeye korktu "hikâyemiz yok" dedi. Sonra bütün bebeler ayný hikâyeye sarýldý.

Derken bunlardan zeki olanlarý hikâyeyi geliþtirdiler. "Ucuz olmak yetmez, üstünde tüy de olmasý lazým."

Kestirmeden gideyim. Tekrarlaya tekrarlaya "Ucuz olmak önemli deðil"e vardýlar eni sonu.

Lang dingiller.

Senin saðlam bankalarýnýn F/K sý 3,5. PD/DD leri 0.50 altýnda. En baba hikâye budur. Yolsuzluða batmýþ, abd nin bu yýl katil dediði ve ticaret savaþý baþlattýðý Rusya nýn saðlam bankalarýnýn ayný verileri TR nin 2 katý. Yine yolsuzluða batmýþ, TR ile benzer yönetim özellikleri gösteren Brezilya ve Meksika nýn ayný verileri 2,5 - 3 katý. Bunlarýn hangi hikâyeleri varki bizi katlamýþlar. Onlarda pandemiden çýkmýþ gaza basmýþ, bizde. abd de ayný, Almanya da.

Fiyatýn normal olur, dahada yükselmek için hikâye ararsýn. Ama senin çok önemli büyük þirketlerinin fiyatý yerlerde allahýn dingili.

Açýkça söylesene. KY sürekli büyük oyunculardan dayak yediði için sersemledi, KY yeni para sokmuyor. Büyük oyuncular endeksi yükseltse, satacak kimse bulamayacaðým diye korkuyor Bu sebeple endeksi yükselterek yeni mal yüklenme yerine, mevcut kalabalýklarý(KY sürüsünü) soymaya çalýþýyor.

HÝKÂYE VAR, ÜLKEYE GÜVEN YOK. Rusya'nýn Meksika'nýn, Brezilya'nýn hangi hikayeleri varda bizi ikiye katlamýþlar.(Geçen gün biri bu 3 ülkenin TV de F/K larýný verdi bende onun yalancýsýyým.) Büyük oyuncular BISTi alýp yukarý çýkarsa, tayyipin yeni sorun çýkarmayacaðýndan emin deðiller. HATTA YENÝ SORUN ÇIKARACAÐINDAN EMÝNLER ve her kes sattýðýndada büyük oyuncu elinde tonla malla kalacak, mal durumuna düþecek.

GERÇEK BU.

Kimse akp diyemiyor. Diyecek delikanlýyýda TV ye çýkarmazlar. Ülke bu halde.

Biri demiþti sanýrým desidero'ydu. "Sen baþgan olmak istiyorsun." Beni hiç tanýmamýþ.
    Alicemal, seni bi tek ben tanýdým ben de yanlýþ tanýdým , yani iþin zor. Ýþin olacaðý nedir konuþmuyorsun nerede olmayacak bir þekil var oradan daliyorsun boþ ver sen bu basganligi domatislere bak.Bu millet senin dediðin paylaþmayý istese sokakta görürsün esnaflar þimdi kapanmadan sonra dudukleyecek adam arýyor 3 liralýk mala 5 , 10 tipine göre fiyat çekiyor .

Yaw bu topikte kiþisele girmeyin, daha yeni bosh'la desidero güreþtiler, þimdi ikiside yok. bosh dan bir oyum vardý oda muallaða bindi. Olan benim oya ol.
    Güreþ lafýný sanki bildin de ettin , gençliðimizin bý kýsmý Sadettin Tantan in o zaman baþkan ligini yaptýðý istanbul güreþ ihtisas kulübünde geçti , güreþi severim ,
    karþýmda Boþ yapan veya basÝT lik yapanlar olursa ona göre ayarýný alýr ve de
    kurek kova benden deniz mevsimi gelmiþ plajda oynayacaklar için ,
    Geçen yýl memlekette , kabadayilarinin bol olduðu komþu ilçeye kuzine altlýðý almaya gittim bý dükkana girdim benle yaklaþýk ayný yaþta olan satici adam ne istiyorsunuz dedi bý an aklýma adý gelmedi þey diyecek oldum
    Herif bana demez mi burada þey satýlmýyor diye
    Ona gözlerine bakarak eskiden artist olarak bý Ayhan ýþýk vardý þimdi herkes artist oldu , deyince iþin gideceði yolu anladý , sonrasýnda saygýda kusur etmedi
    demem o ki artistlik yapan artislik görür nokta.

5.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Fikirler için teþekkür ederim.
    Seçimler ve devlet yönetimi bildiiniz gibi deðil. Benden sýradan biþey bekleyebilirmisiniz.
    ben þahsým yönetimde anarþizm felsefesine daha yakýným artýk. Öyle müdür, baþ müdür, yardýmcýlardan baþlayýp bakanlýklara uzanan milyon yönetici vs olmamalý. Bunlarý besleyecek sistem kalmadý artýk. Bir iþ mi çýktý o an iþe en yakýn olanlar, iþin çýktýðý yerdekilerden sadece o iþ için geçici bir sorumlu olacak. (Bakýn sorumlu.. yetkili ya da baþýmýza kral deðil) Ýþi hemen bitirip sorumluluðu da býrakýp sýradan vatandaþ olacak. misal 150 bin din adamý olmayacak. Namaz mý kýlýnacak, hemen oradan biri baþa geçip Allahu Ekber tekbir getirecek. Ücret mi? Cennette. Din böyle demiyor mu? Peygamber ücret istemiyorum demiþ, Kuran sizden ücret istemeyenler bahtiyar, demiþ. Din ve anarþizim ayný þeyleri savunuyor zaten. Arabaymýþ, lüks konutlarmýþ, giysilermiþ... Ýsraf yok! Yerellik önemli olacak. Öyle bölündük, ülke elden gidiyor vs. artýk bunlar olmayacak. bitecek..Baþkalarý bölünmüyorsa biz de bölünmeyiz. Herkes kendi mahallesini süpürecek...

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Yaw herkes burdaymýþ, yazýyý yine öne çekelim.

TV de sabah konuþmacýlarýný dinliyorum, bebe konuþuyor "aðlayarak söylüyorumki BISTin hikâyesi yok. Keþke olsaydý. Almanyanýn var, abd nin 3 hikayesi var, ama bizde yok. Çok üzgünüm."

TV de akþam bebelerini dinliyorum, grup halinde halka olmuþ aðlaþýyorlar "hikâyemiz yok. aaaaah ah, ilaç için bir hikâyeciðimiz olsa, þimdi rekorlarý kýrar geçerdik."

Her gün ayný aðýtlar.

Bu ezber beyinliler söyleyecek kendi fikirleri yoksa, iribaþlardan birinin hikâyesini alýp tekrarlýyorlar. Bir kaç hafta önce biri yükselmememize sebep bulamadý, yada gerçek sebebi söylemeye korktu "hikâyemiz yok" dedi. Sonra bütün bebeler ayný hikâyeye sarýldý.

Derken bunlardan zeki olanlarý hikâyeyi geliþtirdiler. "Ucuz olmak yetmez, üstünde tüy de olmasý lazým."

Kestirmeden gideyim. Tekrarlaya tekrarlaya "Ucuz olmak önemli deðil"e vardýlar eni sonu.

Lang dingiller.

Senin saðlam bankalarýnýn F/K sý 3,5. PD/DD leri 0.50 altýnda. En baba hikâye budur. Yolsuzluða batmýþ, abd nin bu yýl katil dediði ve ticaret savaþý baþlattýðý Rusya nýn saðlam bankalarýnýn ayný verileri TR nin 2 katý. Yine yolsuzluða batmýþ, TR ile benzer yönetim özellikleri gösteren Brezilya ve Meksika nýn ayný verileri 2,5 - 3 katý. Bunlarýn hangi hikâyeleri varki bizi katlamýþlar. Onlarda pandemiden çýkmýþ gaza basmýþ, bizde. abd de ayný, Almanya da.

Fiyatýn normal olur, dahada yükselmek için hikâye ararsýn. Ama senin çok önemli büyük þirketlerinin fiyatý yerlerde allahýn dingili.

Açýkça söylesene. KY sürekli büyük oyunculardan dayak yediði için sersemledi, KY yeni para sokmuyor. Büyük oyuncular endeksi yükseltse, satacak kimse bulamayacaðým diye korkuyor Bu sebeple endeksi yükselterek yeni mal yüklenme yerine, mevcut kalabalýklarý(KY sürüsünü) soymaya çalýþýyor.

HÝKÂYE VAR, ÜLKEYE GÜVEN YOK. Rusya'nýn Meksika'nýn, Brezilya'nýn hangi hikayeleri varda bizi ikiye katlamýþlar.(Geçen gün biri bu 3 ülkenin TV de F/K larýný verdi bende onun yalancýsýyým.) Büyük oyuncular BISTi alýp yukarý çýkarsa, tayyipin yeni sorun çýkarmayacaðýndan emin deðiller. HATTA YENÝ SORUN ÇIKARACAÐINDAN EMÝNLER ve her kes sattýðýndada büyük oyuncu elinde tonla malla kalacak, mal durumuna düþecek.

GERÇEK BU.

Kimse akp diyemiyor. Diyecek delikanlýyýda TV ye çýkarmazlar. Ülke bu halde.

alicemal akþama not muhabeti varmýþ düþünüyorumda daha ne kadar düþer ki bu not. bence düþmeyecek yerinde sayacak ama birileri þimdiden notumuz düþmüþ gibi davranýyor acaba 2 dir beklenen haber not düþümü idiydide biz yanlýþ yerlere mi baktýk
    bir halt olacaðý yok.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    alicemal akþama not muhabeti varmýþ düþünüyorumda daha ne kadar düþer ki bu not. bence düþmeyecek yerinde sayacak ama birileri þimdiden notumuz düþmüþ gibi davranýyor acaba 2 dir beklenen haber not düþümü idiydide biz yanlýþ yerlere mi baktýk
    Notu kimse takarmý emin deðilim. Zaten çok düþük nottayýz. 1 kademe inse yada çýksa fark etmiyor.

---

lütfi elvan konuþuyor. Oda tayyip gibi karþýsýnda sað ve sol tarafa cam ekran koymuþ, oradan okuyor.

Bu adama bakýnca devlet kurumunda en fazla þef mertebesinde birini görüyorum. Karþýmýzda ülke ekonomisini yönetiyor(yersen tabi). Kendi uzmaný olmasý gereken konularda birebir ekrandan okuyor.

O konuþtukça doviz yükseliyor. O kadar akp ye tepki olmuuþki konuþmalalrýna bile dovizi kontrol edenler dayanamýyorlar.

tayyiple damat konuþurkende bir ara doviz yükselir BIST düþerdi.

Sayfa 584/853 ÝlkÝlk ... 84484534574582583584585586594634684 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •