Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 59/853 ÝlkÝlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 465 - 472 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

1.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Yaw ayva reçelli abimiz.
    Az önce bi haber okudum yýkýldým.

Evlenme programlarýnda meþhur olmuþ bi kýz var. Seyretmediðimden kýz nedir ne deðildir bilmiyorum.

Ancak TV de beyni uçkurunda, aðzýnda küfür kýz kýçý kovalayan, toplumun sýrtýna yük, aptal insanlarýn bile on binlerce hayran yaptýðýný biliyorum.
    TV de görünmesi yetiyor.

Seri katil ol fark etmiyor, yine onbinlerce hayran. Buda insanlarýn tapma eðiliminden kaynaklanýyor ama o konuyu anlatmýþ olmalýyým. Ýnsanlar neden lidere veya ilaha ihtiyaç duyar diye.? Belkide baþka yerde yazdým.

Kendi kýzýna 10yýllarca yýl tecavüz edip, çocuk torun sahibi olan avusturyalý bi sapýk var. kýzý çocukluðunda bodruma kapamýþ.
    O adam hapse atýlýyor. Ýlk yýl 343 tane hayran mektubu geliyor. hemde kadýnlardan. Bu gerçek haber. Tüm gazetelerde çýktý, kaç yýl önceydi hatýrlamýyorum. 343 tane aþýk kadýn mektubu geliyor hemde ilk yýl. Sayý 300 küsürdü eminimde 43 kýsmý hatalý olabilir. Yoksa 243 müydü.?

Her neyse...

Evlilik programý ile ünlenen kýz, instagramda sayfam var iyi para kazanýyorum, maaþa ihtiyacým yok demiþ.

Lan dedim nooluyor. Kýz prof doktorda haberimizmi yok. Hoþ prof.lar sosyal medyada para kazanamýyor anca mesleklerini yaptýklarý kurumda. sosyal medyada kazananlar oyun oynayanlar, cinsellik sergileyen kýz ve erkekler, aþýrý yakýþýklý, güzel yada ünlüler.

Bu kýz ýlýk füzyonumu buldu acaba diye instagrama hemen daldým. Baktým günlük hayattan foto koymuþ. dürtyüzküsürbin takipçisi var. Olcak þey deðil.

twittere üye oldum, hiç yazý yazmadan 22 takipçi vardý oda kafadan twitter verdi sanýrým üzülmeyeyim diye. 2 yazý yazdým takipçi sayým 11 e düþtü. bende kapadým.

dürtyüzküsürbin takipçi ne demek ya...

möööö diyorum ya.!!!

Kýz zerre üretim yapmýyo, ama ülkenin ürettiði paradan pay alýyor. Olcak þey deðil.

Köy örneðimi kaç kiþi hatýrlýyor.? sýfýr.
    Kaç kiþi sonuna kadar okudu.? sýfýr.

Okuyup anlamaya çalýþsaydýnýz, üretmeden kaz*****n parasýnýn bizim cebimizden çýktýðýný anlardýnýz.

Daaalýn gözüm görmesin. "Ya noolmuþ para kazndýysa.?" Onu bana deðil çocuðuna, torununa anlat. Biz böyle ettik, ülkenin bu hale geleceðini bilmiyorduk de. Biz 2000 kuþaðýyýz, süperdik ama ülke moka battý.! Niye bilmiyorum, dýþ mihraklar olmalý.

Ben fetö-trump-hükümet iliþkisini anlamaya çalýþacaktým. bu kýz daðýttý beni... sistem böyle kýzýn suçu yok yanlýþ anlamayýn. Birileri para veriyosa niye almasýn.!!!
    Abi kalabalýk koyun sürüsü icinde aykýrý 1 keçi olmak böyle 1 þey iþte seni anlýyor ve saygý duyuyorum esen kal ,[emoji6]

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Çok ilginç.?
    Ege Cansen hocamýn son yazýsýda patronlarý, bankalarý korumayan bir yazý.!
    Ya ermesine ramak kaldý, yada gözü topraða bakýyor.
    Ermesi için fakir mahallesinde asgari ücretle 5 yýl yaþamasý yeterli, sora bulutlarýn üstünde. Beyin potansiyeli müsait, kývamýnada gelmiþ.

Haftalardýr petrol(brent) 70 dolar civarýndayken, yahudi medyasý, petrol düþüþ rekorlarý kýrýyor diye haber yapýyorlardý. Belliki düþürebilmek için yahudi medyasý yardýmý ile, piyasadaki milleti zihin olarak hazýrlýyorlardý. Mutlaka tüm dünyadaki yahudi medyasýnda ayný haberler dönüyordu.

Sonunda baþarmýþ görünüyorlar, 67 USD ye düþmüþ. Bakalým gerisini getirebileceklermi.? Düþtü battý haberlerini devam ettirmeleri lazým.

Medya nýn ne kadar etkili olduðunu görüyorsunuz.

Peki gazete ve TV leri kullanmadan petrolu düþüremezlermiydi, niye önce haber, besleme köþe yazarlarý sonra düþüþ.? Ha neden.?

Düþürebilirlerdi tabiki.?

Fakat olay þurda.
    Petrol tüketimi her yýl artýyor ve Ýran a ambargo koymuþsun, bi sürü petrol üreten ülkede savaþ çýkarmýþsýn. Zihinlerde petrolun yükselmesi lazým mantýðý oluþuyor.
    Bu zihinleri petrolun düþmesi lazýma çevirmen lazým. Algý operasyonu yapmalýsýn. Yükselmesi lazým diye düþünülürken, mantýksýz bi þekilde düþürürsen, abd ye olan güven ve abd nin inandýrýcýlýðý kaybolur.
    Taraftarlarýn olan ülkeler seni sorgulamaya baþlarlar. Ya zaten liderlerini satýn almýþým, haþlký sorgulasa ne olur diyebilirsin. Olmaz. O iþ uzun vadede "yeter artýk" a döner. Örnek; Almanya ve Japonya. ABD ye yeter artýk diyorlar Çin ile yaptýklarý anlaþmalarla.

O sebeple halký önce medya ile düþecek diye hazýrlaman lazým. Halk derken konu ile ilgili piyasa elemanlarýný. Milleti hazýrladýnmý zihinsel olarak düþüþe, ondan sonra düþür. Millet, "zaten düþecekti normal" diye düþünür. Seni sorgulamaz.

Ancak internet, abd nin dünyadaki operasyonlarýnýn içine ediyor. Önceden millet cahil. Gazetelerde, TV lerde satýn aldýðýn, maaþ verdiðin akademisyen, yorumcu, ekonomist, siyasi, vb... adamlara, istediðini söyletirdin, iþ biterdi. Ama internette benim gibi bi sürü adam tonla þey yazýyor. Millet inanmasada gerçekleri her gün okumak zorunda kalýyor. ABD gibi sömürgeci ülkelerin psikolojik gücü her geçen gün azalýyor.
    Son düzenleme : alicemal; 19-11-2018 saat: 10:32.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Dünden beri ABD fetullahý sýnýr dýþý edecekmi? konusunu araþtýrýyorum. Sýnýr dýþý ederse, bu BIST i ve ülkeyi kýsa vadede etkiler demiþtim. fetö yü göndermesi, bizim hükðümetle anlaþma yapmýþ olmasý demektir. Anlaþma ne demek dovizin düþmesi demek çünki abd ve uþaklarý yüzünden doviz hýzlý yükselmiþti.

Dovizin yükselmeside, ülkede enflasyonu, faizleri artýrmýþ. Belirsizlik doðmuþ. Belirsizlikte durgunluk ve gerileme baþlatmýþtý.

abd ve uþaklarý, hükümete destek verirse, iþler bir miktar tersine döner. Eski haline gelmez ama seçimlere kadar hükümete nefes aldýrýr.

fetö anlaþmasý yok gibi görünüyor, ama abd nin, Türkiyeye karþý her gün iyi niyetli bir adýmý görülüyor. Yukarda 3 madde yazmýþtým.

Bu benim açýmdan iyi haber, çünki BIST de kýsa vadeli yükseliþe göre pozisyonum hala duruyor. Ülke açýsýndan kötü haber çünki abd düþmanýmýz, onla anlaþmak þeytanla yataða girmekle ayný.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada ikinci parti altýný alamadýðým iyi olmuþ.

"Ýkinci parti alýþ için uygun yer alsam iyi olabilir, ama Ýstanbul kooperatifine ödeyeceðim para yüzünden alamýyorum." dediðimde USD kaçtý.? Sanýrým 5.50 civarýydý. Þimdi 5.35

Ýkinci parti için biraz daha bekleyeyim, abd den iyi niyet hamleleri gelmeye devam ederse, USD düþmeye devam edebilir.
    @NeAcaipDunya

5. Feto'nun verilmesi Abd destegini gostermez, tam tersi kostegini gosterir. Feto orgutuyle, kendisiyle desifre edilmis biri, gelmesi sadece cemaatte moral motivasyonu arttirir. Ölmek uzere bir adam, ölmesi durumunda moral motivasyon zirveye cikar. Magduru oynarlar ve bu oyunu cok iyi becerirler.

Kasikci olayi ise Abd'nin Turkiye ile iliskilerinin tarihte olmadik olcude yakin oldugunu gosteriyor. Tabi bunu borsa acisindan nasil yorumlayacaginizi bilemem.

Trump bir konusma yapmisti: "Eyyyy kral, biz olmazsak 15 gun bile tahtinda oturamazsin."

Kasikci olayi bunun alt yapisini sagladi. Bugun Suud krali ve veliaht prens, Trump'un dedigini bir emir olarak kabul edip, yerine getirmezse 15 gun degil, 2 gun bile tahtlarinda oturamazlar. Suud'da derhal darbe olur.

Cunku Kasikci olayindan 15 gun sonra, simdiki kralin uvey kardesi, kendisi Londra'da surgunde yasiyordu, Riyad'a geldi. Sonrasinda muhaliflerden Tallal'in tvlerde konusmasini izledik. Tallal eskiden Suud istihbaratinin basindaydi, Selman veliaht olarak ilan edildikten kisa bir sure sonra bir otele kapatilip, kotu muamele goren muhaliflerin arasindaydi. Bir onemli bilgi daha, Tallal gecen yaz Bodrum, Marmaris ve Antalya'da uzun bir tatil yapmisti.

Son olarak, Kasikcinin Cidde'deki cenazesi gecen gun tvlerde anahaber bultenlerinden verildi. Muhaliflerin cenazede tam kadro govde gosterisi vardi.

Artik Kasikci olayi sebebiyle, Suud Kralinin uvey kardesi Ahmet bin Abdulaziz ve diger muhaliflerin kilina bile dokunamazlar.

Bir bilgi daha, simdiki kralin uvey kardesi 1972 sonrasi uzun yillar icisleri bakanligi yapmistir. Icisleri bakani olmadan once ise Suud'un petrol bolgesi ki, bu bolge uzerinde 3 milyon Sii yasar, bu bolgede calismistir. Bu bolge Bahreyn sinirindadir. Bahreyn'de de nufusun % 70'i Sii, % 30'u Sunni'dir. Fakat yonetim Suud destekli Sunnilerin elindedir. Yani kral ve veliaht prens Trump'un taleplerini yerine getirmezse, once Bahreyn, sonra da Suud'un petrol bolgesi uzerinde karisikliklar beklenir.

Trump'un ilk istegi petrol arzininin kisilmasiydi. Suud bunu 500.000 varil kisinti seklinde deklare etti. Ilerleyen zamanda 1 milyon varile kadar cikaracaklar.

Diger taraftan Trump, Suriye icin de Suud'dan isteklerde bulunacaktir. Hem Idlip'deki teroristlerin desteklenmesini hem de pyd'ye destek verilmesini talep edecektir.

Butun bunlar Kasikci olayiyla baglantilidir. Kasikci olayinda ise basrol Turkiyedeydi.

Kibris meselesi, MEB (Munhasir Ekonomik Bolge), Turkiye'nin Italya'da duzenlenen Libya'nin dostlari konferansindan cekilmesi...Tum bu olaylar birbiriyle baglantili ve tabii ki Kasikci olayiyla da baglantili.

Trump, Suud'dan Libya'ya mali destek de ister. Turkiye tum olaylarin merkezinde ve kilit ulke.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bunu yazmasam olmaz.

rePulse'den bir analiz gelmiþ, aklým hala almýyor. Ýnanýlmaz.
    O kadar muhteþem ve süper olmama raðmen, bu gözlem ve sonuç deðerlendirmesi, teþhis, benden çýkmadý. En olmadýk kiþiden çýktý, kesin araklamadýr.
    Ne yazmýþ rePulse,

"etrafýnda en çok vakit geçirdiðin, birlikte laf ebeliði yaptýðýn 5 tane adam seç kendine..
    iþte Sen çevrendeki o 5 tane adamýn "ortalamasý" kadar akýllýsýn, zekisin."

Ýstisnalarý saymazsak gerçekten kullanmak istediðim bir analiz bu.
    Psikolojik olarak arýzasý fazla olanlar, kendi zeka seviyelerini gösteren gruplarda olmayabilirler. öhhö. Benle alakasý yok, aklýma geldi söyledim.

Bu arada ayva reçelli abimiz, uzun yazý yapýþtýrmýþ, büyük hata.
    okusammý bilemiyorum.
    @NeAcaipDunya

7.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Bunu yazmasam olmaz.

rePulse'den bir analiz gelmiþ, aklým hala almýyor. Ýnanýlmaz.
    O kadar muhteþem ve süper olmama raðmen, bu gözlem ve sonuç deðerlendirmesi, teþhis, benden çýkmadý. En olmadýk kiþiden çýktý, kesin araklamadýr.
    Ne yazmýþ rePulse,

"etrafýnda en çok vakit geçirdiðin, birlikte laf ebeliði yaptýðýn 5 tane adam seç kendine..
    iþte Sen çevrendeki o 5 tane adamýn "ortalamasý" kadar akýllýsýn, zekisin."

Ýstisnalarý saymazsak gerçekten kullanmak istediðim bir analiz bu.
    Psikolojik olarak arýzasý fazla olanlar, kendi zeka seviyelerini gösteren gruplarda olmayabilirler. öhhö. Benle alakasý yok, aklýma geldi söyledim.

Bu arada ayva reçelli abimiz, uzun yazý yapýþtýrmýþ, büyük hata.
    okusammý bilemiyorum.
    Adamin lastigi tam timarhanenin önünde patlamis,kaldirima ancak yanasabilmis. Sonraki islem malum... Kriko, stepne, bijon anahtari derken, birde bunlarin yanina talihsizlik eklenince,söktügü 4 adet bijon yuvarlanip yagmur mazgalina düser.

Mazgal açilir gibi degil, bijonlar görünür gibi degil. Talihsiz sürücü bir sagina bakar, bir soluna bakar, çaresiz duygular içinde kaderiyle basbasa, kaldirima çöker.

Olayi en basindan beri timarhanenin demir parmaklikli penceresinden izleyenbir deli, ""çaresiz adam"" in halini bir süre daha aciyarak izledikten sonra seslenir;

-Ulan salaaak! Sen ne yapiyorsun orda öyle?

-Sorma birader, lastik patladi ve degistirirken bijonlari mazgala düsürdüm.

-Düsündügün seye bak! Sök öbür lastiklerden birer tane Sök hepsi 3 bijonlu olsun.

Adam bir lastiklere bakar birde deliye ve sanki aklina birden bir fikir gelmis gibi ise girisir. Herseyi tamamlayip bagaj kapagini kapatan sürücünün akli deliye takilir.

Arabasina binmeden evvel ona seslenir:

-Yahu birader! Bu kadar zekan varken seni o timarhaneye neden tiktilar?

-Ulen salak! Biz burada delilikten yatiyoruz, salakliktan degil öhhö "

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    USD 5.30 a indi. 6.0 dan buraya iniþine bakarsak, teknik ve birazda normal bir iniþ gibi görüntü veriyor. Tabi arkada ne yatýyor bilemem. Ne kadar MB vurdu, ne kadar baþka etkenler yer aldý bilmiyorum.

USD iniþine bakýnca, BIST in buralarda durmasý artýk zor gibi görünüyor. Simetrik üçgenin yukarý kýrýlma zamaný yaklaþtý. Ama büyüklerin pozisyonu önemli. Yükseliþi baþlatmak için pozisyonlarý uygunmu.

Acaba, önce silkeleme yapýp sonramý çýkarlar.?
    Yoksa direk yavaþ yavaþ yukarý çýkarýrlarmý.?
    Yada yavaþ yavaþ indirip, 90 altýna inip þelale gösterip, soramý yukarý çýkarlar. Tabi bunu yapmalarý için, yahudi medyasýna bi kaç karanlýk haber servis ederek, milleti korkutmalarýda lazým. Yoksa ters teper.

Aþaðý silkeleme hareketi hýzlý olmazsa, aþaðý iniþte alýþ emri veririm.

Her neyse, USD seviyesine bakarsam. Aralýk ayýna, %30 artý ile girme ihtimalim artmaya baþladý.
    Þu an bakmadým ama %6 civarý artýda olmam lazým.(enflasyon hariç)
    @NeAcaipDunya

Sayfa 59/853 ÝlkÝlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •