Artan
Azalan
lem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Dk / Yksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj

Masrafsz Bankaclk + 1.000 TL Nakit! Enparadan ifte Avantaj
Sayfa 603/853 lklk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 4,817 - 4,824 aras.

Konu: Bana kalrsa.

1.  Alnt Originally Posted by alicemal Yazy Oku
    Maalesef bizim milletde o yne doru evriliyor. Biliyorum iimizde o trdende ok vard ama toplama gre aznlktayd. imdi iler terse dnmeye balad. Suriyelilerle bu i hzland.

Tek zm var, lkenin her yerindeki gelir dalmn dzelteceksiniz. Birileri devletten beslenip semiriyorken, geri kalan ALITII HALDE ocuunu bile okutamayacak paray bulamyor. Tabi okutmak yetmiyor herkese iyi eitim vermek gerekiyor. imdi okumu birileri diyecekki.? SSCB tm ruslar okutduda ne oldu.? u anki hallerine bak.

Onu bende ok dndm. Herkes ET VE Y eitilmiken SSCB ye mafya nasl hakim oldu ve lke nasl kt dald.? Nasl o kadar geri kald.?

Bu konuda konumak iin yarn sahilde Rus gzelleri bulmaya alacam. Bugnki suriyelilerden kzlara yaklama konusunda epey taktik kaptm. [emoji1] Netede olay hayvani. Grdm kadar ilede dil gerekmiyor.
    Sen verecek 100 dolar, o sana anlatacak gelir dalmnn faydalarn

Duhul
    Jul 2018
    kamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gnderi
    4,401
    hepsi-burada sitesini sikayetvar com sitesine yazmtm. Aldm bir rnn faturas gelmemiti.

Bu olayn sreci bugn tamamland ve yeni bir ey rendim.

Ertesi gn beni aradlar. Tamam faturanz firmadan isteyeceiz dediler.

Neticede benim fatura isteim sonucu hepsi-burada sitesi satc firmay aryor. "aaaaaa" cevap veren yok.? Aradan bir hafta getikten sonra vazgeiyorlar ve beni aradlar. "abicim faturan alamadk, firma arazi, senin rnn parasn iade edelim."

Dedimki "ben rn aldm kullandm, paray alma hakkm yok."
    "olsun biz paray iade edeceiz" dediler.

ardm.?

Sonra yle dndm. Fatura kesmeyen bir anlamal olduu firma var. Bunu vergi dairesine ikayet etsem, sitenin bana byk bela olabilir. Sanrm bu sebeple beni memnun etmeye altlar.

Baka rnlerin yorumlarnda, fatura alamayan ve firmann telefonunun almad bir yoruma daha rastladm. Sanrm bu i yaygn ve hepsi-burada sitesi bilinsin istemiyor. Neticede byk vergi kayor ve bu vergi hepimize giriyor nki devlet alamad vergiyi bize yanstyor.

Bu durum dier byk sitelerde de mutlaka vardr nki ayn satclar btn sitelere ye oluyorlar.

Eer faturanz gelmezse srar edin. Herkes srar ederse bu ii dzeltmek zorunda kalacaklar. Sonuta daha fazla vergi toplanacak ve tayyip bu sayede hepimizi uzaya gnderebilecek.

tayyipin vaadlerinden biriydi, 2014'te kuyruklu yldz bulunacakt. 2020 de uzay gemisi kzaa indirecektik. Vergi olmaynca kuyruklu yldz bulamad.
    Yazmamsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    kamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gnderi
    4,401
     Alnt Originally Posted by cumartesi71 Yazy Oku
    Dolardaki shortlarn ounu kapanta verdim. Fazla strese girmeyeyim dedim, 8.30 larda satlacak parti kald. Hafif yukar yapsa yeniden short arttrlr m, u an kestiremiyorum. D, long iin marj atndan, long iin k grdmde frsat verecektir.
    Altn gsterip geri kat, getirdii kar beenmeyince verdiini geri ald, ancak bugn adm adm longlara kazandracaktr diye beklentideyim.
    Bist resmen uyuzlanyor. Bugn zellikle de kapanta salam yukar gelmesi gerekirdi ama gelemedi. Demek ki hisselere girecek bir para yok henz. Ne longa gelir ne de shorta
    En azndan 14 Haziran veya FED nedeniyle hareket bekleyenler adrenalin retirken, gbeimi kayarak seyredeceim
    Vallahi ok iyi gidiyorsun.
    nceden yazdn iin, doru olup olmadndan kimse phede etmez.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    kamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gnderi
    4,401
    Geen hafta ilgin ekilde yabanc k olmu. Hem hisse senetlerinde hemde tahvillerde. Geen hafta BIST ykseldi. BIST den geen hafta kan yabanc para 90 milyon dolar civar. Bu sat yerli tarafndan karlanm.?

Katar karlad desek, katar da yabanc kategorisinde.
    Bizim FON lar karlad yada yeni giren KY ler varsa onlar.

Birde 18 ya alt emeklilik hikayesi kardlar, ama ailelerden biraz daha para toplamak. Onunda etkisi olmutur, bu para FON lar aracl ile piyasaya giriyor, bir ksmda BIST e girmitir.

lkenin sermayesini irketler ve talanclar her yl dar tayorlar. Oluan sermaye anda alann cebine ellerini daldrarak karlamaya alyorlar.

Dnya piyasas, abd enflasyon verisini takmad. Bizim siyonist kanallarn maal elemanlar, haftalardr bu milleti korkutup durdular. Her eye olumsuz ynden baktlar. 10 tane iyi veri varsa 3 tane kt veri varsa sadece 3 kt veriyi ne kardlar. Sonuta bu korkutma KY ye zarar verdi, byklerin iine yarad.

abd son enflasyon verisi ncesi "seneti olanlar korkmasn, dsede tekrar toparlar, makro veriler hem TR de hem abd de iyi." demitim, onlara biey olmad(dte satmayanlara) ama viop da oynayanlara epey zarar olmutur. Bende %20 azaltmtm, almadm daha.

abd 10 yllklar acaip dt, VIX 3 aydr dyor. Dnyada korku yok. Buda bir ka ay daha bat borsalar dmeyecek demektir. BIST ynetimine lanet olsun, bizi bat haftalarca iyi gittiinde bile drm, defalarca silkelemilerdi o sebeple BIST de iyi gider diyemiyorum. Pozisyonum iyi gitmesi ynnde.

tayyip eer biden'a biat etmise, bizde bir mddet iyi gidebiliriz. Zaten 2 hafta nceki hareketleri mal toplama olarak tanmlamtm hatrlarsanz. Ancak ralli balangc demeye cesaretim yetmemiti nki her ay dayak yiye yiye cesaretim krld. ok maadurum bildiiniz gibi deil.

Her ey kk bir ralli olacak grntsnde ama korkudan ciddi mala giremiyorum. Bunada kr diyeceim en azndan batma pozisyonuna geen yl Mart ayndan beridir dmedim. Geen yl Mart da ettiim zarar kardm. Daha ileri gidemedim, umarm bundan sonra dzelir iler. Aylardr sermayem yerinde sayyor, kra geemedim. Biraz kaybettim biraz kazandm srekli byle ilerledi.

Bol ans.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    kamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gnderi
    4,401
    Gnaydn, bugnki genel verilere baktm, herey iyi grnyor.

CDS 360 lara kadar dm. USD cuma gn dmeye balamt, asya seansndada ykseltmemiler, gnlik vaka 5-6 binlerde, gece asya endekslerinde aklma yok.

Geen haftayda hafif ykselerek kapamtk.
    lk gzme arpan haber TR de otomotiv retimi mays ayndada %31 artm.

Bugn biden ve tayyip grecekler, saati belli deil. Oradan iyi veya kt bir haber gelirmi bilemiyorum. Toplant bitince tayyip "herey sperdi" diyecek, biden ise "TR halkna yine gzel gmdk" anlamnda srtacak ve basit gzel ve uyarc eyler syleyecek. Byk ihtimallede kucaa daha rahat pozisyonda oturmu olacaz.

Bugn iin grnt gzel.

Herkese bol ans dilerim. yi bir hafta olsun.

Filenin Sultanlarda iyi gidiyor. 9 ma aldk 2 ma verdik. Birinci sradaki abd ise 11 man hepsini ald ve bu gece 22:00 de abd ile mamz var. Yenilme ihtimalimiz yksek olduundan ben seyretmeyeceim.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    kamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gnderi
    4,401
    Bugn eczaneden aspirin alaym dedim. Fiyatn bilmiyorum tek bana hi almamtm. Bozuk paray hazrladm olsa olsa bir ka liradr dedim.
    "Klasik aspirin istiyorum" dedim. Bildiimiz aspirini getirdi 13 TL dedi.

ok ardm, en ucuz olmas gereken en eskilerden her yerde retilen hap bu.

"Yanlnz olmasn, baka aspirin yokmu" dedim. Gitti ocuk aspirini diye bildiimiz aspirini getirdi. 5.75 TL dedi.

lke ne hale gelmi yaw. Klasik asprinini 13 TL yapmlar. Sradaki bir kadn "hastaneler eczaneler soyuyorlar bizi" dedi. Bende "lke soygun yeri oldu" dedim.

la fiyatlarnn uup kamasnn(doviz kurlarn sayma) eit derecede nemli 2 sebebi var. Bir ksmn daha ncede yazmtm.

Devletin la fabrikalarnn tayyip tarafndan 2006 da kapatldktan sonra yerli ila firmalarnn global devler tarafndan satn alnmas. Tekel olutu ve devlet bunu yerli devlet fabrikalarn kapatarak tevik etti.! Sebebini siz dnn artk.

kinciside hekimlerin ila firmalar ile anlamalar. Hekimler anlat ila firmalarnn ilalarn yazyor, vatandan cebinden para kmyormu gibi grndnden fiyatlar vatandan takibinde deil. la firmalar nasl olsa fiyat ka olursa olsun hekimler yazyor diye fiyat bindiriyorlar, 10 TL lik ilaca 55 TL fiyat basyorlar. Aradaki haksz kazancn bir ksmn hekime vererek lkeyi soyuyorlar. Bunu ok kez yazdm ve salk bakanlnada yazdm. Ama salk bakanlnda yneten o ila firmalar ile i yapan hekimler. Doru yoluda gsterdim "hekimin ila firmasndan ald miktar kadar hekimlerin maana zam yapn. Sonra ila firmalar ile hekimlerin grmesini yasaklayn. la firmalar ilalarn salk bakanlna tantsn, salk bakanlda tm hekimlere bilgiyi gndersin" la fiyatlar annda %60 dan fazla der.(yerli fabrikalarda atktan sonra)

Tekelleride nleyeceksin. Doviz kuruna salk bakanlnn yapabilecei bir ey yokmu.? Var. lac TR de reten fabrikalar "bir sebeple" kapadn ve ithalat fet c irketlere yetki verdin. O dnem fet ile kolkolaydn. la fabrikalarn yeniden a, yerli fabrikalar tevik et, yerli fabrikalarn yabancya satlmasn engelle.

zm basit. Yinede lke dier konularda bu kadar kt ynetiliyorken fiyatlar tam anlam ile dizginleyemezsin ama aspirinde 13 TL olmaz. En fazla 12 TL olurdu.

Evet umut yok. Siyasi partilerin kapasite ortada, onlar seende bu halk. Umut yok maalesef. Byle gidecek yada bana oy vermelisinizki bieyler yapabileyim.
    @NeAcaipDunya

Alnt Originally Posted by alicemal Yazy Oku

Evet umut yok. Siyasi partilerin kapasite ortada, onlar seende bu halk. Umut yok maalesef. Byle gidecek yada bana oy vermelisinizki bieyler yapabileyim.
    Ali bey bizler oylarmz verdik. fakat senin farkl mecralara alman lazm. burda sesini duyarabildiin kii says snrl. Bi tv kanalna falan ksan ak ara alrsn da. karrlar m? :D:D

sayglar.
    " Bir Czdan Doldurmak, Bo Olanna Katlanmaktan Daha Kolaydr "

8. Muhabbet iindir:

Alicemal seni niye seelim? Sen niye bizi kurtarasn? Sen kendini neden yorasin ? Biz Neden fani bir bireyin shhatine, mantna, iradesine baml olalm?

Unutma memnun olmadn u anki ynetim de (ve bundan ncekiler ile sonra gelecekler ) temiz sylemle, halk kurtarmak iin geldiler. Hz merin adaleti, topraklarn ve kalknmann bereketi diyerek geldiler.

Asla unutmuyorum u hikyeyi anlatyorlard :

Hazreti mer'in olu Abdullah babasn lmnden tam bir sene sonra ryasnda benzi sararm olarak grp:

— Babacm senin benzin krmz idi. Ne oldu da bu kadar sarardn? diye sordu.

Hazreti mer:

— Olum bir seneden beri Allah'a hesap veriyordum, daha yeni ktm. Benzim ondan sararmtr, diye cevap verdi. Abdullah ibni mer (r.a.) tekrar sordu:

— Babacm hesap nasl geti?

— Olum hesaplarn biri bitip biri balad. Eer kefenimin iine koydurduum mektup yanmda olmasayd, iim ok zor olacakt. o mektubun bana ok faydas oldu. Hele sadaka develerden irinin yular iyice eskimiti de birka yerinden baladktan sonra kullanlamaz olunca atmtk. Onun hesabn verirken Hak Tel: O yular atp Mslmanlarn maln zayettin, deyince cevap verecek bir ey bulamadm.

....

Ama imdi durum malum. Kelimeler kifayetsiz... zlmyorum artk. Aptallmza yanalm.

Deiyor insan. Elde imknlar yokken adil, drst, mtevazi olmak kolay. Baka ne gelir ki elden? Ama yetkileri ele geirince insan... deiiyor.

Bize ilkeleri degimeyen bir ey lazm. Herkesi balayan. Herkese sorumluluk ykleyen...

(Kamuda Kimseye yetki metki yok. Sadece sorumluluk olmal zaten! )

Corafyamz czzaml.. Dou milletlerinde,. slam lkelerinde ynetimsel sorunlar, terr, kutsallar uruna lmler bitmez. Vatan hep teklikededir, bayrak yere hi inmeyecektir, i ve d dmanlar daimi teyakuzdadr...Silahlanma arttr. Ýoneticiler bunlarla uramakta olduklarn hep syler ve sra halka, iftiye, yoksula, eitime asla gelmez.

Niye gelsin ki... eitimli insanla uramak zordur. Kolay ynetemezsin. Insanlar tam doyurup martmann ve etraflarn temaaya sebep olmann manas ne?

Kafalarn iten kaldramasnlar ki gremesinler. Kafalar aydnlanmasn ki her eyi bilemesinler..

Bu toplumda insan kendini birey olarak gerekletiremez. yle bir eye izin verilmez.

Sartre'in toplum szlemesini okuyunuz. 1762 de yazlm, insanlarn o zamanlardan gelimi bir yonetim ve adalet arayn, ufkunu grnz. Ve ne kadar geri olduumuzu....

BTN KURTARICILARA HAYIR! demedike daha oook ebemizi kurtaran gelir!

Sayfa 603/853 lklk ... 103503553593601602603604605613653703 ... SonSon

Yer mleri

Yer mleri

Gnderi Kurallar

• Yeni konu aamazsnz
  • Konulara cevap yazamazsnz
  • Yazlara ek gnderemezsiniz
  • Yazlarnz deitiremezsiniz
  •