ayva reçelli abimiz, FANATÝK olduðunu daha fazla gizleyemedi.
Fanatiklik, gerçekleri görmenizi engeller. Sadece görmek istediklerinizi görürsünüz.
Demekki ayva reçelli abimizi kaale almadan, görmemezlikten gelerek yolumuza devam edeceðiz.
Fanatiklik yapýsaldýr, düzeltemezsiniz. Konuþmak, tartýþmak havanda su dövmeye benzer.
Zaten bu foruma tartýþmak için girmedim ve kavga etmemek için forumdan kimse için kiþisel biþey yazmamaya özen gösteriyorum, ama bi yerde mutlaka karþýnýza çýkýyor.
Yazýsýný yüzeysel okudum, girizgahý çok itici geldiðinden. Umarým devamýnda yazý farklý anlam taþýmamýþtýr çünki kendisini ignore liste ekledim.
Yaþým ileri. Bu yaþa kadar çok fazla havanda su dövdüm, artýk tahammül edemem.
Bir seferindede bu kiþilerden biri ile deneysel test yapmýþtým. Sinirlenmeden, bu kiþiyi, kendisi hiç farkýna bile varmadan kendi yoluma sokabilirmiyim diye.
Çok kolaylýkla kendi yoluma soktum ve kendisi farkýnda bile olmadý. Forumdan baþkasý bi yazý yazdý, abi adamý naaptýn diye.? O zaman herkesinde açýkça anladýðýný gördüm.
Ancak yanlýþ olduðunu düþündüðüm görüþü deðiþtirmenin benim için hiç bir anlamý yok. Birincisi, kendi fikrimi empoze ederek sürü oluþturma ve gütmeyi HÝÇ SEVMEM. Ýkincisi, fikrini deðiþtirdiðin kiþi, akýllý deðilse, hayat boyu kontrol altýnda tutman gerekir yoksa üç gün sonra sana karþý döner. Çünki kiþideki sorun yapýsaldýr. Ya güdeceksin, ya uzak duracaksýn.
Ýlk olduðu için, fikrimi yazdým. Neden böyle davrandýðýmý yazdým.
Bundan sonra, YAPISAL SORUNU OLDUÐU AÇIK OLAN KÝÞÝYÝ(benim anlayýþýma göre-tabiki yanlýþta olabilir) direk ignore liste atacaðým ve konuyu açýklamayacaðým.
Son düzenleme : alicemal; 21-11-2018 saat: 14:28.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri