Bugünki BIST yeþili gösterdiki;
Çok açýk bir viop vade sonu soygunu yaþadýk ve piyasa profesyonelleride farkýndaydý. Soytarýlar bu duruma gülüp eðleniyorladý. BIST neden geliþmiyor iþte bu bilinçsiz ezber kafalý soytarýlarýn aracý kurumlarý iþgal etmeleri yüzünden.
Yazmak için günün bitmesini bekledim. Yetmedi akþam sahile inip orada atletik kadýnlardan oluþan Rus heyeti ile buluþtum(yalan, heyet meyet yoktu.) ve hep beraber konuyu derinlemesine deþtik. Dinamik bir çalýþma oldu, kumdan kale ile çalýþmayý tamamladýk.
Bu konuda çok vurucu ve çok saðlam yazmalýyým. Bunun içinde epey düþünmem gerekiyor cümleleri.
Pandemi baþýndan beri viop vade sonu soygunu olarak bununla üç oldu. 15 ayda 3 adet viop vade sonu manipulasyonu. Birde diðer manipulasyonlarý ekleyin, ben 7 saydým. 15 ayda 7 adet manipulatif yönlendirme. ÇOK FAZLA. Sonrada TV soytarýlarý "neden BISTe yatýrýmcý gelmiyor" diyorlar. Kendilerince uydurma sebepler saymaya baþlýyorlar. Ezberlemiþler ayný þeyleri sayýp duruyor tavuk beyinliler.
Bolca düþünüp az mý yazsam, yoksa kolaya kaçýp bodoslama dalsammý.?![]()
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Borsa manipulasyonu:
Yapay yollarla menkul kýymet piyasa fiyatlarýnýn yükseltilmesi, düþürülmesi veya belli bir seviyede tutulmasýna yönelik tüm faaliyetler.
Yeni biten Haziran viop vade sonu olayýndan yola çýkarsak, yukarý doðru çok fazla sebep varken, aþaðý doðru hiç bir gerçekçi sebep yokken, ýsrarla aþaðý düþürerek, dün yani Haziran viop vade sonunda kendi shortlarýna kazanç saðladýysan. Manipulasyonun daniskasýný yapmýþsýn hemþerim. Vade geçti satýþý býraktýn.
Yanlýz bu konu çok gri ve her yönde savunulabilecek bir konu. Benim yazdýðýmýn tam tersini yazýp sizi ikna edebilirler. Ýkna olmuþsanýz bu hareketten bi sebeple kazanç saðlamýþsýnýzdýr. Maalesef insanlarýn %80'i, doðru ve yanlýþý, o anki çýkarlarýna göre deðerlendiriyorlar. Bunu, "ezber beyinliler" konusuna girdiðimde detaylýca anlatmýþtým.
Þu deðerlendirmeyi yapmýþ olabilirsiniz, "sen de long vardý, bu düþüþde senin zararýna oldu o sebeple bu olayý manipulasyon olarak deðerlendiriyorsun."
Tersine bu iþden kazancým oldu. Dün gece yazmýþtým "elimde az miktar long vardý, longlara takviye yaptým" diye. Dünki yazýma bakarsanýz görürsünüz. O yazýyý yazdýðýmda saat 22:30 filandý. Aðustos vade viop 1500 ün altýndaydý ve benden sonra sizde 23:00 e kadar, yarým saat boyunca 1500 den viop long alabilirdiniz. Þu dakka viop 1519 da.
Endeks 1450 yi geçtiðinde kazancýmý %50 artýrmýþ olacaðým. Sonuçta bu iþten kazançlý çýktýðým halde çok aðýr eleþtiri yazýyorum. Bilinç böyle birþey. Aydýn insan böyle biri. Kendisi kazansada, kaybetsede doðruyu savunur. Kendi zararýna olsa bile doðruyu savunur. Kendi zararýna, hiç sevmediði insanýn yararýnada olsa doðruyu savunur.(sevmemek ayrý, suçu meslek edinmiþ canlýlar ayrý. Suçu meslek edinenlerin yararýna hiç bir þey söylemem yapmam. Onlar direk yargý karþýsýna çýkarýlmalýdýr. bana kalsa, suçu meslek edinenleri direk tahtalý köye gönderirdim. Hapishanede beslemezdim.)
Gri konu olduðunu yazmýþtým. Ben manipulasyon derim, baþkalarý demez.
Peki hiç kötü haber ve veri yokmuydu.
Siyonist kanalýn ýsrarla sunduðu "enflasyona dayalý 1 yýl sonraki FED faiz artýrýmý ile 2013 benzeri olacaðýz" yaygarasý vardý. haftalarca bu yaygarayý yaptýlar. 2013 gibi olmadýk ve bu seferde "2 Temmuz Cuma günü abd istihdam verisi var mahvolacaðýz" yaygarasýna geçtiler. Bu siyonist kanal ýsrarla manipulatörlerle ayný yönde çalýþtýlar. manipulatörün mutlaka medyada yardýmcýya ihtiyacý vardýr. Siyonist kanal bu iþi çok iyi yaptý. Umarým bedavaya gitmemiþtir. yarýn Cuma ve abd istihdam verisi gelecek. Belki biraz düþeceðiz ama tayyip'in dediði gibi atý alan Üsküdarý geçti. manipulatörler kazançlarýný cebe koydu.
Tamamen gelecek tahmini veriye dayalý muallak bir varsayým. Ama karþý tarafta somut verilere dayalý dünya ve TR ekonomik verileri vardý. Ýkinci-Üçüncü çeyrekte %10 üzerinde belki %20 civarý büyüyeceðiz. Evet baz etkisi var ancak BIST de ona göre çok düþük ve TR çin baz etkisini göz ardý etmemiz gerekir. Sektör bazýnda çok fazla iyileþmeler var, ihracat tarihi rekorlar kýracak. Virus hýzla eriyor, ekonomiler açýlýyor.
Manipulasyonun tüm parametreleri var.
Sebepsiz bir yöne ýsrarlý gidiþ. O yöne sürenler iþin sonunda bolca kazanca kavuþtu. Medya ayaðýda vardý. Bu çapta bir manipulasyon için medya ayaðý büyük önem taþýyor.
Ýsmi geçenler tacirler, bofa ve QNB.
bofa yý yazmýþtým, siyonist ve karanlýk iþlerde parmaðý olan abd merkezli banka.
QNB katarlýlarýn ve piyasa yapýcý 3 bankadan biri. BIST deki gücü piyasa yapýcýlýðýnda geliyor.(hoþ bu seneki BIST piyasa yapýcýlarýnýn ismini henüz bulamadým ama önceki 3 tane QNB, akbank ve iþbank dý)
tacirleri hiç bilmiyorum, geçmiþlerini araþtýrayým dedim, sahipleri hakkýnda hiç bir bilgi bulamadým. Sahiplerinden birinin tipina baktým ermeni tipi. Türkiyede ermeni mafyasý epey güçlü. Son haftalarýn ünlü konusu sezgin baran korkmaz(SBK) da tipine ve ortaklarýna bakarsak ermeni mafyasýndan. (Yanlýþ anlamayýn kötü ermenileri yazýyorum diye tüm ülkelerini karalamýyorum. Benim sülaledede ermeniler var. ermeniler güçlü ülkeler tarafýndan kullanýlan zavallý bir toplum. Hayatlarý baþkalarý için sürünmekle ölmekle geçiyor. 100 yýl önce ruslar kullanýyordu, sonrasýnda batýlýlar sýrayla kullanmaya baþladýlar.)
tacirler holding hakkýnda internette diþe dokunur hiç bir bilgi olmamasý çok ilginç. Kendi sitelerinde sadece parlatma bilgisi var.
@NeAcaipDunya
ermeni demiþken, sahbib ermeni olan odaTV nin bir linkini vereyim reklamýný yapmýþ olayým. akp döneminde yanan ormanlara yapýlan otelleri anlatýyor. yapanlar siyasilere yakýn insanlar.
Turizm alanýnda, orman vasfýndaki yeri yanýyor. Hükümet "orayý yeþillendireceðiz" diye açýklama yapýyor. 1 yýl sonra yanan yere otel yapýyorlar ve ayný hükümet yanan yeri yeþillendirmediði gibi yanan yere yapýlan otelleri onaylýyor.
Ýþte yanan ormanlarýn yerine yapýlan lüks oteller.
https://www.youtube.com/watch?v=qIrRlxxnIaE
Yanlýz odaTV ermeni ama kendine milliyetçi Türk diyenlerden daha fazla Türkiyeye faydasý oluyor. Çok çalýþýp çok üretiyorlar.
@NeAcaipDunya
Çiftlikbank'ýn dolandýrýcý sahibi tosuncuk teslim olmuþ.
500 milyon TL ile yurt dýþýna kaçmýþtý. Brezilyada TR konsolosluðuna teslim olmuþ. Þöyle diyor. "Hiçbir zaman kimseyi zarara uðratmak veya dolandýrmak þeklinde düþüncem ve giriþimim olmadý. "
Lang o zaman niye yurtdýþýna kaçtýn ve yanýnda þirketin parasý 500 milyonu götürdün.?
"ben de maðdur oldum." demiþ.
Lang ozaman kaçtýktan sonra yatlarda çýplak kadýnlarla fotoðraflar nedir. Önünde tomarlarla dolarýda yýðmýþtýn. Yaw böyle maðduriyeti herkes ister.
Bu adi hýrsýz, büyük ihtimalle çaldýðý parayý daðýtýp, verdiði zarara oranla hafif ceza ile çýkacak.
@NeAcaipDunya
Where is the bugünün bana kalýrsa piyasa yorumu?
Sessiz kalýrsan ben bu piyasanýn da sahibinin de ýçinde olanýn da... dedigini varsayacam ;)
[emoji2]
yaw yaza girdik ya. Acaip sýcak oldu, benimde beyin yaz rehavetine kapýldý.
Haziran baþýndan beridir, hafta içi günde bi kaç saat akþamlarý denize giriyorum.
Yarýnda Alamanyadan teyzemler geliyor,þaka þaka, Ýstanbuldan komþular geliyor, 2 ay boyunca sürekli beraberiz. Ekran baþýnda çok az olacaðým. Belki yazmaya fýrsat bulamam.
2 ay boyunca bu sayfada az görüneceðim gibi. Elimdeki long miktarýda fazla deðil o sebeple her dakka takip etmem gerekmiyor.
@NeAcaipDunya
Cuma da geçti.
Son günlerde siyonist kanalýn kadýn ve erkekleri neye þartlandýrdý sürüyü. "cuma günü abd istihdam verisi iyi gelirse yediniz ayvayý."
Nooldu.?
Hiç bir þey.
Daha önce siyonist kanalýn mor rujlu þuh kadýný sürüye neyi dayatýyordu.? "2013 gibi olacaðýz herþeyi satýp kaçýn."
Ne 2013 gibi olduk nede istihdam verisinden dayak yedik.
NEDEN.?
Çünki zemin ayný deðil. þartlar çok farklý. Zemin ayný deðilse ayný olay ayný sonucu yaratmaz. Onlarda biliyordu yaratmayacaðýný ama kasýtlý olarak sabah akþam korkutma yayýnlarýný yaptýlar.
Bu yayýnlar viop vade sonu manipulatörünün iþine yaradý. kalabalýklarýn cebinden paralarý aldý kendi cebine koydu. Çok açýk bir hýrsýzlýk olayý. Siyonist kanalýn þebekleride(asya maymunu makak'ýn bizdeki adý. Latince adý Rhesus. Kan grubunuzdaki RH kýsaltmasý Rhesus maymunu latince isminin kýsaltmasý. Pozitifse þebek geni taþýyorsun. Negatifse Þempanze yada Orangutan geni taþýyorsun. [emoji1] bilerek yada bilmeyerek bu soyguna destek verdiler. Geçen geceki gülüp eðlenmelerine bakarsak bilerek o korkutma yayýnlarýný yaptýlar. Birde bunlarý adam yerine koyup saygý duyuyorlar. Hepsi yargý karþýsýnda olmasý gereken soytarýlar sürüsü. Mor rujlu þuh kadýn hariç. Milleti soymak ona yakýþýyor.Gece marabasý tam odunluk.
Gördüðünüz gibi koyun olmadýðýmý bilmem kaçýncý kezdir ispatladým. Dað keçisiyim. Koyun sürüsü içinde aðýla doðru gitmiyorum. Daðdan koyun sürüsünü nereye doðru KÝMLERÝN sürdüðünü açýkça görüyorum. Görüþüm iyi ve net.
Bu arada neden neþeliyim onuda bilmiyorum. Aylar önce pandemi zararýmý çýkarmýþtým, aðbal dehlenince yeniden eksiye düþtüm. yani zarardayým ama neþeliyim gibi. Kafayý tam olarak sýyýrmýþ olabilirim.
Kolay deðil. Ben Þubat 2020 de viop a geçtim, daha oynamayý öðrenemeden bir ay sonra pandemi krizi çýktý borsalar çakýldý. Sonrasýnda 3 tanesi viop vade sonu silkelemesi olmak üzere 7 silkeleme oldu. Üzerine aðbal dehlendi yabancýlar küstü aylarca zararýna sattý.
viop da Bu kadar dayak yemiþ ve hala batmamýþsam, ya delirmiþim þansa gidiyorum, yada efsane keçiyim. Sanýrým efsane keçiyim. öhhö.
---
siyonist kanalda viop vade sonu son gününün gecesi viop da ve senetde soyulan KY lere gülüp eðlendiklerini görünce, kanalý daha fazla seyredemedim. Bu kadar aþaðýlýk olamazlar dedim. Alternatif maalesef fetö cülerin olduðundan emin olduðum diðer kanal eko türk. Bir kaç gündür ona bakýyorum.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri