Pazar pazar beynimi yaktýn be alicemal abi. Cahildik mutluyduk yaw..[emoji1787][emoji1787]Soy hangi ailenden geldiðinle alakalýdýr, Irk ise o ailenin hangi hayvandan evrildiði ile. Ben böyle yorumluyorum, bazen akademik açýklamalar farklý olabiliyor, umrumda olmuyor. Neticede akademik kitaplarýda benim gibi hayatý anlamaya çalýþan insanlar yazýyorlar. Bazýlarýnýnki kabul görüyor kitap oluyor okullarda okutuluyor, çoðunluk kabul görmüyor silinip gidiyorlar. Benimkiler yanlýþsa unutulup giderim sorun deðil.
Temel HER davranýþýmýz ýrkla ilgili. Diðerleri çocuklukla. Her neyse yaw, detaya girme isteðim yok.
Þunuda belirteyim, ibraniler sadece bir soy. Irk deðil. Araplar, Persler(Ýran'lýlar), Kürtler, Ýbraniler(israil'liler), Afganlar, Pakistanlýlar, Batý hintliler hep ayný IRK danlar ancak her ülke farklý soydan gelme.
5 bin yýl önce yaþadýðýmý farzedelim. Benim 15 çocuðum olsun. Geçmiþte kadýnlar çocuk makinesiydi. Kalabalýk demek güç demekti, hayatta kalmak demekti. Pakistanda yaþýyoruz diyelim. 15 çocuðum dan Ahmet çuvalýný aldý gitti. Suriyeye yerleþti. Orada eþ buldu 15 çocuk yaptý, 15 çocuðun yüzlerce çocuðu oldu onlarýn binlerce. 3 nesilde binlere ulaþtýk. zamanla milyonlara ulaþtýk ve devlet olduk, isminede Suriye dedik. Suriyelilerin soyu bana dayanýyor. 15 çocuðum 15 farklý yere gitti 5 bin yýlda çoðaldýlar ve 15 ülke kurdular. Bu 15 ülke ayný soydan geliyor yani benden. Ben ise 1 milyon yýl önceki Orangutandan evrilmiþim. Orangutandan gelenler bir IRK. Þempanzeden gelenler baþka IRK, Makak(Rhesus) dan gelenler baþka IRK ve bu 3 tür maymunun davranýþ kalýplarý farklýdýr.
Bu maymunlardan gelen soy larýnda davranýþ kalýplarý kendi atalarýna benzerler.
Olay anlattýðým kadar berrak deðil. Birincisi farklý maymun türlerinden evrildiðimiz benim teorim. Bilim dünyasýnda kabul görmüþ bir teori deðil. Ancak olay oraya doðru gidiyor.
Baþka konuda 10 binlerce yýlda ýrk'lar birbirine girmiþ ve melezleþmiþler. Bende baskýn gen Orangutan ancak Þempanze ve Makak genlerimde var. Hangi TEMEL davranýþým hangi maymundan geliyor biliyorum. Bu 3 maymun türünün davranýþlarýný kendi çapýmda biliyorum. Elimdeki çok az veri ile böyle bir sonuca ulaþtým. Neticede mesleðim deðil. mesleðim olsaydý hayatým bununla geçerdi ve ansiklopediler dolusu veri olurdu elimde.
Her neyse yaw.
Anlattýklarým benim görüþümdür, okursunuz aklýnýza yatmazsa güler geçersiniz, sorun deðil.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri