Dün aþý oldum. Hastaneye gittiðimde, aþý bölümünde büyük bir kalabalýk gördüm. Herkes bir form dolduruyordu. Baktým biontek aþýsý olacak olanlar için bir form. Görevliye sinovac olacaðým deyince boþ bir bölgeyi gösterdi. Gittim hemen aþý oldum, form filanda doldurmadým. Kimse sinovac olmuyor, herkes biontek. O sayede kuyruk beklemedim.
Daha sonra form da ne yazýyor diye baktým. özeti þuydu. "Aþý olduktan sonra baþýnýza bir saðlýk sorunu gelirse, bizi sorumlu tutamazsýnýz."
Millet harýl harýl o formu dolduruyor ve uyanan olmuyor. Kardeþim bu formu bana niye doldurtuyorlar.? Sinovac aþýsý olana neden form yok.?
Sürü psikolojisi içinde herkes biontek(ibrani-siyonist) aðýlýna hücum etmiþti. Güçlüler bu kadar kolay yönetiyor sürüleri. Halkýn %80'i hipnoz olmaya yatkýn.(bu benim tahminim, bilimsel bir veriye dayanmýyor. Temeli 3 maymun grubundan evrilmiþiz teorime dayanýyor. Makak ve þempanze gruplarýndan evrilenlerin, toplama oraný %80.) TV ler sayesinde sürüleri kolayca hipnoz ediyorlar ve kullanýyorlar.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri