[emoji28] Tezaurata gerek yok gençlik,[emoji41]
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
19 Kasým 47.sayfa 465 .Mesaj
Yaparým artistligimi .
[emoji6]
Ali Cemal 30 yýl ýkýnmaya gerek yoktu adamým 3 sayfa sar geriye, [emoji12]
' þaka 1 yana yorumlarýnýzý ve gözlemlerinizi begeniyorum '
Selim deme Ali Cemal' e öle þeyler toto zaten Tempra ,birazdan Hennessey Venom F5 e baðlayacak, Ahaha yapmayýn abicim gözünüzü seveyimm[emoji28]
Usta þu yalan dünyada bir eðlencemiz sizin yorumlarýnýz kaldý bazen gülüyoruz bazen düþünüyoruz...memleket çok bozuldu insanlar deðiþti deðerler yozlaþtý
Lâkin yaþar kemal dediði gibi demirin tuncuna ýnsanýn ***ine kaldýðýmýz bir zamandayýz....
SM-A710F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
çocuklar saolunda vigamox a ayýp mý ettim diye düþündüm.
Biraz daha düzgün cevap vermeye çalýþayým, elinde taþla bahçe civarýnda açýðýmý kollamaya baþlamýþ olabilir.
Zaten bi erol14 denen, doðal akp polisi hergün tepemde, bide vigamoxu kendimize düþman etmeyelim.
vigamooox,
tamamen kendi gözlemim, bu konuda epey not tuttum ve tutmaya devam ediyorum. Hepsini toparlayýnca bir yerde yayýnlayacaðým. Ýnternette fazla detay vermiyorum, çünki dünyada çok hýzlý yayýlýyor ve 3 yýl sonra bakýyorsun ayný fikirler baþkasýnýn teziymiþ gibi karþýna geliyor. Benim fikrimmi? AYný anda baþkalarýdamý düþünmüþ anlayamýyorum.!
Tamamlayýnca, kendi adýmla biyerde yayýnlayacaðým. En azýndan namým yürüsün.
3 farklý maymun türünden evrildiðimizi düþünüyorum. Bu maymun türlerinin özellikleri farklý. mesela þempanze ataerkil, avrupalýlarda ataerkil. Asya maymunu Makak anaerkil, asyalýlarda anaerkil gibi bir sürü örnek var. Bu en basiti.
Ayrýca buraya 320 bin sokaklarda yatan ingilizden gelmiþtik. Ýngiliz soyunun hüküm sürdüðü-kurduðu ülkelerde 3-5bin kiþi sürekli yasal hýrsýzlýkla zenginleþip paralarý koyacak yer bulamazken, kalabalýk çalýþanlarýn sürekli fakirleþtiðini görürsün. Ýngilizler sömürgeleri varken, herkese para yetiyordu, sömürgeleri kaybetmeye baþlayýnca, alt kesime verilen paralarý azalttýlar ama üst kesim soymaya hýzlanarak devam ediyor. 320bin kiþi buradan kaynaklý ve ÞEMPANZE davranýþ tarzý ile ingiliz soyu davranýþ tarzý birebir ayný. Yaptýklarý acýmasýz katliamlar, sýnýfsal düzenle alttakilerin ezilmesi sömürülmesi, acýmasýz talan soygun, cinsellikte sýnýr ve ahlak olmamasý, hepsi ÞEMPANZE-BONOBO türü ile örtüþüyor. Aynýsý onlardada var. Þempanze kadar olmasada makak maymunuda benzer özelliklerde. Dünyada en yaygýn insan türü þempanzeden ve makak tan evrilenler maalesef. %80 den fazlalar.
Bunun gibi 20 den fazla özellik buldum ve not ettim.
Dünyada bilim adamlarý tek maymunu kabul ediyorlar. Kenya'dan yayýldý tüm dünyaya insanlýk kökeni diyorlar.
Ama son yýllarda avrupalý bilim adamlarýnýn bu tezi üzerinde düþünmeye baþladýlar.
2 yýl kadar önce 1 tek ingilizce teori gördüm, birden fazla maymundan türemiþ olabiliriz dememiþte, oraya gelecek þeyler yazmýþ. Avrupalý baskýn bilim adamlarýna karþý görüþ yazmak istememiþ.
Benim ise 30 yýllýk gözlemimin sonucu 3 farklý maymun türü. Aslýnda 3 ana tür demeli, normalde daha fazla.
vigomax umarým buralardasýndýr.
Son düzenleme : alicemal; 23-11-2018 saat: 12:13.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Hakkaten eyÖzgürlük keçi teþhisini daha önceden koymuþ, doðal saydýðým için aklýmda kalmamýþ. Analiz konusunda eyözgürlükle rekabetteyiz anlaþýlan.
Evet ekraný geç açtým, biraz ortama dalayým.
Son düzenleme : alicemal; 23-11-2018 saat: 11:27.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri