TCMB 100 baz puan indirdi. Bekleneni yaptý.
BIST direk yukarý çýktý. Sebebi açýklama kýsmýnda. "Faiz indirme olayý bitti" demiþler.
Açýklamaya göre 2022 ilk üç ay geliþmeleri gözlemleyeceklermiþ. Buradan Nisan ayýna kadar faiz indirmeyeceðiz anlamý çýkýyor.
Ancak bu adamýn ve tayyip'in tek lafý ile bir iþe girermisiniz.? NORMAL ÞARTLARDA kimse girmez. Bu adamýn söylediðini kimse yemeyeceði için USD de pek düþmez. Doviz düþerse tekrar faiz indireceðini siyonist akbabalar bilirler. Ýlave güvence almadan dovizi fazla gevþetmezler. Dovizi tayyip üzerinde kýrbaç olarak kullanýyorlar. Vurdukça tayyip(birilerinin reisi) "alýn bu halkýn neyi varsa alýn yeterki bana dokunmayýn" diyor. Onlarda alýyor. Bu kýsým þaka tabiki, hemen inanmayýn. Kýrbaç yok, alýn lafý yok.

En azýndan önümüzdeki ay faiz inmeyecek demektir. Tabi doviz çok düþerse durumda deðiþir ve bu adama cesaret gelir.
---
Bugün þaþýrdýðým kýsým, TCMB faiz kararý öncesi XBANK'ýn %2,5 yukarýda olmasý. TCMB'ye kýzýp banka satan batýlý lavuklar bu sefer ne biliyorduda sabahtan banka aldýlar.? yabancýlarla yaptýðý toplantýda bunlara fazladan bilgimi verdi.? Öyle olmalý.
batýlýlar dün FED yüsünden banka sattý desek, o tehlike geçince bugünde TCMB kararýný bildikleri için banka almýþ olmalýlar.
Bugünlerde fazla þaþýrýyorum ki ileride olmasý ihtimal herþeyi hesaplayan mesleði olan ben kolay þaþýrmam, olabilecek tüm ihtimalleri hesaplarým. 1 haftada 2 kez þaþýrmýþ olmam gevþediðimi gösteriyor. Biraz bitimiz kanlandýya, o sebeple. kendimi biliyorum.
Tekrar toparlamam lazým.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri