Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,04 Mr 110,30 / 119,90
34,80 9.99% 88,86 Mn 34,80 / 34,80
6,39 9.98% 504,53 Mn 6,02 / 6,39
85,95 9.98% 240,10 Mn 76,30 / 85,95
4.557,50 9.95% 265,40 Mn 4.147,50 / 4.557,50
1.349,00 -9.95% 202,34 Mn 1.349,00 / 1.508,00
2,90 -9.94% 883,75 Mn 2,90 / 3,13
6,48 -8.86% 112,77 Mn 6,40 / 6,88
21,74 -8.5% 274,70 Mn 21,42 / 24,44
7,80 -8.24% 5,48 Mn 7,80 / 8,01
3,20 4.58% 22,15 Mr 3,06 / 3,32
320,00 0.87% 9,02 Mr 317,75 / 322,25
13,01 9.05% 5,47 Mr 11,64 / 13,12
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
413,50 0.61% 4,24 Mr 407,00 / 416,25
18,46 -0.65% 498,35 Mn 18,28 / 18,66
78,05 -0.06% 3,14 Mr 77,40 / 78,50
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
747,50 0.2% 1,52 Mr 742,50 / 752,00
93,70 0.54% 225,07 Mn 92,75 / 94,05
116,00 0% 101,32 Mn 114,90 / 116,30
30,98 0.52% 116,32 Mn 30,62 / 31,62
10,75 0.47% 112,47 Mn 10,71 / 10,82
81,95 0.68% 219,74 Mn 81,35 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 716/853 ÝlkÝlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 5,721 - 5,728 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Alýntý Originally Posted by secbul Yazýyý Oku
    Dow analizim arþivde.

https://archive.md/6eOiQ
    Sn secbul

Dow tahminleriniz viopta islem yaptýðým zamanlar dikkatimi çekmiþti. Tutuyor da nitekim. Hesaplamalarým diyorsunuz ya neye göre merak ettim ama sizde kalsýn. Gizemli olmasý daha güzel. Onemli olan izleyip kendi hedeflerim ile kýyaslamak.

Her ne kadar su an islem yapmasamda grafikleri izliyorum her gun.

Bol kazançlar.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    Adana
    Gönderi
    11,215
     Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku

Yaw siyasiler gibi konuþmuþsun. Lise talebelerini karþýsýna almýþ öðretmen tadýnda olmuþ.
    Yaw bu adam 2006 da devlet enflasyon verisinin sahte olduðunu söylemeye baþlamýþ adam. Milletin son 3 yýlda gördüðünü 18 yýl önce görmüþüm. Verileni hap gibi alýp kabul etseydim yediðimiz kazýðý 18 yýl önceden görebilirmiydim.? Görebiliyorsanýz benim gibi sorgulayanlar sayesinde görüyorsunuz. Karþýnda sýradan adam yok.

Aþý olunmasýn bilim gerekli deðil diyen yok. Grafen oksit diyen var. mRNA sentetik aþý yeni uzun süreli etkileri bilinmiyor çevremde bu aþý sonrasý þahit olduðum ölü çok diyen var. mRNA için form doldurulduðu anda uyarý vermiþ adam var. mRNA dedim genel aþý demedim. Çiçek aþýsý ve bilim gerekli muhabbetide lise muhabbeti olmuþ.

Her neyse kusura bakma biraz kýzdým tabi. Kýsa kesiyorum gereksiz muhabbet oluyor benim için. Üretim yoksa benim için gereksizdir.
    .......................
    Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    AKÝNONYA ÞATOSU
    Gönderi
    14,089
    Blog Entries
    1
     Alýntý Originally Posted by secbul Yazýyý Oku
    Biraz da borsa.

Dow buradan dönebilirmi ? Bana kalýrsa dönmez. En az 32.234 ü görmeden isteksiz olmasýný bekliyorum.
    Ne dedik grafiklerde görülebilecek düzeltme.

Ne zaman dedik ? Ýþte linki.
    https://archive.vn/jiimW
    Yine öne alalým.

Psikolojik YAS süreci
    1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Omicron'a yakalandým 2 gün yattým bugün iyiyim. Sadece ilk gün kötüydüm, sonraki gün iyi, bugün çok daha iyi ve enerjiðim iyileþtim diyebilirim. Bildiðin grip belirtileri ve grip seyri izledi.

Ticari ilaç kullanmadým. Kendi kendimi tedavi ettim. Ayrýca aþýlýyým iki doz sinovac maceramý yazmýþtým. 14 günde kimse ile muhatap olmayacaðým. Maskei zaten düzenli olarak kullanýyorum.

Kendi tecrübe ve gözlemlerime göre iyi gelen þeyler ve sebepleri þunlar. Nezle gribi aðýr atlatýyorsanýz aþaðýdaki þeylere dikkat etmediðiniz içindir.

Yatmak, istirahat etmek: Vücut baþka þeylere enerji harcayacaðýna tüm enerjisini hastalýkla savaþmaya veriyor. O sebeple istirahat etmek, iþ yapmamak, mümkünse tüm zamaný yatakta geçirmek iyileþme sürecini hýzlandýrýyor. Ekstra hiç bir þeye enerji harcamamalýsýnýz.

Bol sývý tüketmek: Çok su alýr ve onu çýkarýrsak vücuttaki sývý düzenli devridaim yapýyor. Ýçinde virus olan sývý çýkýp virussuz yeni su giriyor.

Vücuda virus öldürücü besin almak: Portakal limon gibi asitli besinler anladýðým kadarý ile virusleri öldürüyor. Tamda gribe yakalanýlan dönemlerde portakal mandalina limon gibi asitli besinlerin olgunlaþma dönemi oluyor. Doða ona göre ayarlamýþ olmalý. Hasta edip ilacýný veriyor. Turþu da yaklaþýk 2 yýldýr her gün yiyorum. Ýçindeki sirke, sarýmsak sebebi ile turþu da mikrop öldürücü. Ayrýca tamir etme iþlevi de var diye yazýyor. Etli bile olsa yemeðinize bolca sarýmsak koyarsanýz o yemek buzdolabýnda 7 gün bozulmuyor. Sarýmsak, vücuda faydalý ve faydasýz, yemek içindeki bakterileri öldürüyor olmalý. Yemeðin çabuk bozulmasýna sebep olan içindeki bakteriler. Ýçlerinde vücuda faydalý olanlarýda var, faydasýz olanlarýda. Zaten yemeði kaynatmak çoðu bakteriyi öldürüyor olmalý, kalanýný sarýmsak hallediyor.

Vücuda besin yükleme: Ne kadar istemeseniz de vücuda yeterli besini yüklemelisiniz. Hücreler beslensin ki hem güçlensinler hemde viruslerle savaþsýnlar.

Korunmak: Sýcak bir ortamda olmalýsýnýz ki ýsýnmak için vücut enerji harcamasýn. Enerjisini güçlenmeye ve mikropla savaþmaya harcasýn. Ben özellikle kafatasýndaki býngýldaðýn kapatýlmasý gerektiðini düþünüyorum. Kafatasýmýzýn en hassas bölgesi orasýdýr diye düþünüyorum. Bu sebeple hastalýk döneminizde, kulaklarýnýzý da örten bere takmanýzý öneririm. Sýcak yerde olsanýzda bere takýn. Çok sýcak taysanýz belki gerekmeyebilir emin deðilim.

Ýmdi test olmadýysam nereden biliyorsun omicron olduðunu.?
    Çünki bana bulaþtýran arkadaþým da ayný anda hasta oldu ve omicron çýktý. Covid de bana bulaþtý 1 günde atlattým, omicronda bulaþtý 2 günde atlattým. Covidi bulaþtýranda hastanede taný kondu ve covid çýktý.

Ýkisinin bulaþma sebebide yakýn arkadaþlarým oldu. Benim kafa az buçuk çalýþýyor kendime dýþarýda dikkat ediyorum. Yinede bulaþabilirdi ama bulaþmadý. Gittiðim cafe gibi yerlerde kapalý yere girmem, hava buz gibi bile olsa sigara içmediðim halde bahçede otururum. Açýk havada bulaþmasý çok daha zor, direk yüzünüze öksürmesi lazým.
    Arkadaþlarýnýz bu konuda en büyük düþmanýnýz oluyor.

MAAALESEF doktorlar bunlarý sormazsanýz söylemiyorlar. Onlarda amaç çok fazla sayýda insana en kýsa sürede bakmak ve bolca ilaç yazmak. Hepsi böyle deðil ancak ben hep bunlara rastlýyorum.
    Kamu doktoru da özel sektör doktoru da ilacý yazýp geçiyor. Kaç gün kullanacaðýný bile söylemiyor. Doktora her gittiðimde kendimi kýrkýlmaya gelmiþ sýradaki koyun gibi hissediyorum. Mecbur kalmazsam gitmiyorum. Ýnsanlýk öldü, insanlar paraya ulaþmanýn aracý oldu. Tabi doktorlara özel deðil tüm meslekler az yada çok bu hale dönüþmek zorunda kaldý.

.
    Son düzenleme : alicemal; 28-01-2022 saat: 11:43.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Omicron'a yakalandým 2 gün yattým bugün iyiyim. Sadece ilk gün kötüydüm, sonraki gün iyi, bugün çok daha iyi ve enerjiðim iyileþtim diyebilirim. Bildiðin grip belirtileri ve grip seyri izledi.

Ticari ilaç kullanmadým. Kendi kendimi tedavi ettim. Ayrýca aþýlýyým iki doz sinovac maceramý yazmýþtým. 14 günde kimse ile muhatap olmayacaðým. Maskei zaten düzenli olarak kullanýyorum.

Kendi tecrübe ve gözlemlerime göre iyi gelen þeyler ve sebepleri þunlar. Nezle gribi aðýr atlatýyorsanýz aþaðýdaki þeylere dikkat etmediðiniz içindir.

Yatmak, istirahat etmek: Vücut baþka þeylere enerji harcayacaðýna tüm enerjisini hastalýkla savaþmaya veriyor. O sebeple istirahat etmek, iþ yapmamak, mümkünse tüm zamaný yatakta geçirmek iyileþme sürecini hýzlandýrýyor. Ekstra hiç bir þeye enerji harcamamalýsýnýz.

Bol sývý tüketmek: Çok su alýr ve onu çýkarýrsak vücuttaki sývý düzenli devridaim yapýyor. Ýçinde virus olan sývý çýkýp virussuz yeni su giriyor.

Vücuda virus öldürücü besin almak: Portakal limon gibi asitli besinler anladýðým kadarý ile virusleri öldürüyor. Tamda gribe yakalanýlan dönemlerde portakal mandalina limon gibi asitli besinlerin olgunlaþma dönemi oluyor. Doða ona göre ayarlamýþ olmalý. Hasta edip ilacýný veriyor. Turþu da yaklaþýk 2 yýldýr her gün yiyorum. Ýçindeki sirke, sarýmsak sebebi ile turþu da mikrop öldürücü. Ayrýca tamir etme iþlevi de var diye yazýyor. Etli bile olsa yemeðinize bolca sarýmsak koyarsanýz o yemek buzdolabýnda 7 gün bozulmuyor. Sarýmsak, vücuda faydalý ve faydasýz, yemek içindeki bakterileri öldürüyor olmalý. Yemeðin çabuk bozulmasýna sebep olan içindeki bakteriler. Ýçlerinde vücuda faydalý olanlarýda var, faydasýz olanlarýda. Zaten yemeði kaynatmak çoðu bakteriyi öldürüyor olmalý, kalanýný sarýmsak hallediyor.

Vücuda besin yükleme: Ne kadar istemeseniz de vücuda yeterli besini yüklemelisiniz. Hücreler beslensin ki hem güçlensinler hemde viruslerle savaþsýnlar.

Korunmak: Sýcak bir ortamda olmalýsýnýz ki ýsýnmak için vücut enerji harcamasýn. Enerjisini güçlenmeye ve mikropla savaþmaya harcasýn. Ben özellikle kafatasýndaki býngýldaðýn kapatýlmasý gerektiðini düþünüyorum. Kafatasýmýzýn en hassas bölgesi orasýdýr diye düþünüyorum. Bu sebeple hastalýk döneminizde, kulaklarýnýzý da örten bere takmanýzý öneririm. Sýcak yerde olsanýzda bere takýn. Çok sýcak taysanýz belki gerekmeyebilir emin deðilim.

Çünki bana bulaþtýran arkadaþým da ayný anda hasta oldu ve omicron çýktý. Covid de bana bulaþtý 1 günde atlattým, omicronda bulaþtý 2 günde atlattým. Covidi bulaþtýranda hastanede taný kondu ve covid çýktý.

Ýkisinin bulaþma sebebide yakýn arkadaþlarým oldu. Benim kafa az buçuk çalýþýyor kendime dýþarýda dikkat ediyorum. Yinede bulaþabilirdi ama bulaþmadý. Gittiðim cafe gibi yerlerde kapalý yere girmem, hava buz gibi bile olsa sigara içmediðim halde bahçede otururum. Açýk havada bulaþmasý çok daha zor, direk yüzünüze öksürmesi lazým.

MAAALESEF doktorlar bunlarý sormazsanýz söylemiyorlar. Onlarda amaç çok fazla sayýda insana en kýsa sürede bakmak ve bolca ilaç yazmak. Hepsi böyle deðil ancak ben hep bunlara rastlýyorum.
    Kamu doktoru da özel sektör doktoru da ilacý yazýp geçiyor. Kaç gün kullanacaðýný bile söylemiyor. Doktora her gittiðimde kendimi kýrkýlmaya gelmiþ sýradaki koyun gibi hissediyorum. Mecbur kalmazsam gitmiyorum. Ýnsanlýk öldü, insanlar paraya ulaþmanýn aracý oldu. Tabi doktorlara özel deðil tüm meslekler az yada çok bu hale dönüþmek zorunda kaldý.

.
    Geçmiþ olsun...

Abi acil sifalar diliyorum...

7. Sýhhatler dilerim. tabiplik meþrebi ve saðlýk sektörü hakkýnda dedikleriniz calib-i dikkat.

Doktor ve ilaç yazmanlýðý diye ayrý branþlar olmalý. Ilaç yazmanlýðý ileride tamamen otonom olacaktýr. netten girip belirtileri yazacaksýnýz. yaþ ve önceki rahatsýzlýk bilgileriniz sistemde var olduðu icin size ilaçlar otomatik yazýlacak. ilaclar adrese gelecek.( Ecza bakkallarý da kapanacak.)Þu an dr lar bunu programla yapýyor zaten. hele fizik tedavi diye bir doktorluk...daya antienflamatuar aneljezik kremleri ve alternatif týp soyguncusu haplarýn reklamý ile basýlmýþ hareket broþürü... ara eleman iþleri... psikiyatrlar misal sadece ilaç deniyor. hangisi tutarsa,. Gözlük almaya gitsen bu nasýl, bu peki...! diyor.

Ayrýca hastaneler yaþý epey ilerlemiþ ve ümit kalmamýþ hastalarý özellikle yoðun bakým ünitelerinde yaþatabildikleri kadar para peþindeler. insan rahat olsun kurtulsun istemiyorlar. paran varsa yýllarca boyle yaþatýr ve çocuklarýnýn mirasýný acýmadan tedavi adý altýnda iç ederler. üstelik bunu yaparken onlara minnet duymanýzý saðlayabilirler.

ilaç firmalarý hele... carpmanýn, zenginliðin diðer adý. ozellikle kanser kismý.. Su halde týp ve ecza sektörü obur bir ordu besliyor.

Bunun dýþýnda gerekli cerrahi müdahaleler ve baþkaca muadil ne varsa doktorluk yeniden tanýmlanmalý.

onlar çok para alabilir.

8.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku

.
    aman bilader geçmiþ olsun..alýþmýþýz görmeyince merak ettim..kendine iyi bak..

Sayfa 716/853 ÝlkÝlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •