Evde dene bakalým ete su enjekte edebiliyormusun.Su ete girmez, girersede hemen çýkar. Öyle kesin yazmýþsýnki, sanki iþin içindesin.
Bense geçmiþte okuduðum bir olaya dayandýrýyorum.
Etin içinde o sývýnýn uzun süre kalmasý gerekir. Et hücrelerine tutunan býrakmayan sývý gerekir. Kimyasal olmamasýna imkan yok.
Çok eskiden okumuþtum, bazý veterinerler hollandadan Bradmix isimli bir sývý getiriyorlar. Kurbanlýk hayvanlar pazara çýkarýlmadan önce onlara bu sývýyý enjekte ediyorlar. hayvan hacim ve kilo olarak büyüyor. O sývý günlerce vücuttan atýlmýyor, hayvan satýlana kadar hacimli ve kilolu kalýyor.
Bradmix enjekte ediliyorsa, hem vücuduna kimyasal alýyorsun, hemde kazýk yiyorsun çünki et diye bu sývýya para ödüyorsun.
Senin dediðin gibi su enjekte ediliyorsa yine kazýk yiyorsun çünki et yerine suyada para ödemiþ oluyorsun. Üstelik o su dýþarý çýkmasýn kalýcý olsun diye yine kimyasal karýþtýrmalarý gerekir diye düþünüyorum. Tutar tarafý yok.
Deneyimlerimi yazmýþtým. Eti tavaya koyuyorum, tava göl oluyor ve tavadaki sývý bildiðim su deðil. Daha koyu kývamlý bir þey. Su olma ihtimali bana göre yok.
Bu konu sudur diye geçiþtirilecek bir konu deðil. her durumda kazýk yiyorsun. Suç iþliyorlar yaw. ne kadarda kolay suçu kabul ediyorsunuz.
Benim gibi bilinçli suç iþlememeye çalýþan birinin bu tür birþeyi kabul etmesine imkan yok. Cinayet bu yaw... Ýnanamýyorum bu kadar dönüþtüðünüze.
þaka þaka inanýyorum ve sebeplerini biliyorum, 72 kere de yazdým.
.

Su ete girmez, girersede hemen çýkar. Öyle kesin yazmýþsýnki, sanki iþin içindesin.
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri