Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'ýn imzasýyla yayýmlanan atama kararlarýna göre, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Büyükelçiliðine Hüsnü Murat Ülkü atandý.
Filipinler Cumhuriyeti Büyükelçiliðine Niyazi Evren Akyol, Kore Cumhuriyeti Büyükelçiliðine Salih Murat Tamer ve Madagaskar Cumhuriyet Büyükelçiliðine Ýshak Ebrar Çubukçu getirildi.
Sudan Cumhuriyeti Büyükelçiliðine Ýsmail Çobanoðlu, Namibya Cumhuriyeti Büyükelçiliðine Feral Çekerek Oruçkaptan ve Kenya Cumhuriyeti Büyükelçiliðine Subutay Yüksel atandý.
Bu ülkelerde görev yapan büyükelçiler ise merkeze çekildi.
Burada da yazmýþtým yaklaþýk 10 yýldýr oy verecek parti arýyorum bulamýyorum. 2015 civarý Perinçek sonrasýnda da TKP'yi incelemiþtim ve yaramaz olduklarýný görmüþtüm.
Üç beþ aydýr Halkýn Kurtuluþu Partisi'ni arada takip etmeye çalýþýyorum. Kimlerdir, kapasiteleri nedir anlamaya çalýþýyorum. Bugün onlara bir mail attým, buraya da asayým dedim.
"Oy verecek parti arýyorum bulamýyorum.
Bizim aile Atatürk'den beridir CHP liydi.
Ülkede yargý sistemi, eðitim sistemi, generaller hapse atýlmýþken, talan hýrsýzlýk halký soyma normalleþmiþken, chp liler Ankara dan Ýstanbul'a ülkeyi bu duruma getiren sermayenin temsilcisi gazeteci için yürüdüklerinde onlara oy vermeyi býraktým ve abd den emir aldýklarýný anladým. Meclisteki diðer partileri CIA nýn kurdurduðunu biliyoruz. Meclis dýþý tkp'yi inceledim baktým liderleri ve ileri gelenleri siyonist baðlantýlý. Bir arkadaþým onlarý Fransýz gizli servisinin kurdurduðunu da söyledi, Perinçek desek darbe gecesinden beridir sadece kendine çalýþan meczup un biri izlenimi veriyor.
Bir kaç aydýr sizi araþtýrýyorum. Yöneticilerinizde siyonistlerle baðýnýzý göremedim.
Ama bugünki web sitesi haberlerinizde Filistin halkýna özgürlük mitingleri düzenlediðinizi yazýyor. Bunu görünce kapasitenizden þüphe etmeye baþladým.
Deðerli ile deðersizi, doðru ile yanlýþý ayýrd edemediðiniz þüphesine kapýldým. Ülkemiz karanlýða giderken, bu ülkede Filistin'e özgürlük mitingi düzenlemek için çok af edersiniz ama hakikaten geri zekalý olmak gerekir. Veya dýþarda bi yerlerden maaþa baðlý olmak gerekir.
Karanlýktan kastým dinCÝ ler, gericiler deðil. Devletin hýrsýzlýðýnýn normalleþmesi ve çok açýk hale gelmesi, yargýnýn hýrsýzlarýn ortaðý haline gelmesi, eðitim sistemini imam hatiplere dönüþtürülmesi, ülke toprak ve madenlerinin hýzla siyonistlerce satýn alýnmasý, büyük þirketlerimizin neredeyse tamamýnýn yabancýnýn elinde olmasý, tarým hayvancýlýk ve ilaç sanayiinin yabancýlarýn kontrolüne geçmesi, ülkedeki dev þirketlerin kartelleþmesi ve istedikleri gibi fiyat belirleyerek yeni girenleri engellemeleri, medyanýn hýrsýzlarla tamamen ortak olmasý(bu eskiden beridir öyle), son olarak da ülkeye her yýl yüzbinlerce göç alýnmasý. Bu göçler ülke paçalama ve Ulus bilincini yok etme amaçlý kullanýlýyor, kullanýlacak. ULUS BÝLÝNCÝNÝZ KALMAMIÞSA ÜLKENÝZÝ SAHÝPLENMEZ, SAVUNMAZSINIZ. Irak gibi hemen teslim olursunuz. vb...
Kendi adýma çok üzgünüm. Belki HKP ye oy veririm diyordum, biz bataklýðýn içindeyken Filistin için miting düzenlemeniz olayý!!! þüpheye düþürdü.
"
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Siz koftiden kaðýt üzerinde savcýlýk tescilli bir parti kurun.En azýndan medyada fikirlerinizi aleni paylaþýrsýnýz.Burada sen ben bizim oðlan misali üç beþ kiþiye sesinizi ancak duyurabilirsiniz.
Medyada fikir duyurmak artýk iþe yaramaz. medya çýkar gruplarýnýn ellerinde, onlara menfaat saðlamayanlarla iþleri olmaz, yok ederler.
Bu ülke artýk dönülmez yolda. Yeni nesiller kötü eðitildi. Kurtarmak için bir kaç nesli ahlaklý namuslu bir ortamda yaþatmak gerekiyor yani 30 yýl akp gibi baþta kalacaksýn. Ayrýca bu ülkeyi bu hale getiren batý ülkelerinin de ve çökmesi gerekiyor.
Mevcut durumda batý ülkeleri çökecek ama bizim insanlarýmýz bu sefer Çin'e kýçlarýný yaslayacaklar. Ancak o þekilde hayatta kalacaklarýný sanýyorlar. Nesiller bozuldu çünki.
Hem batý çökmeli, hemde benim gibi biri 30 yýl bu ülkeyi düzenlemeli. Önce mevcut medya ve gelmiþ geçmiþ tüm siyasetçileri def edeceksin. Gizli ibranilerin ve açýk olanlarý, gizli ibranilere hizmet edenleri hepsini göndereceksin. Sonra yargý sistemi ile iþe iyileþtirmelere baþlayacaksýn. Yargý düzeldimi gerisi iplik söküðü gibi hallolur.
Medyayý halletmezsen, yargýyý düzeltmene izin vermezler, yaygarayý koparýrlar çýkar gruplarýný ve onlarýn parasý ile hareketlenen cahil halk gruplarýný ayaklandýrýrlar. Hepsi mevcut düzenin kan emicileri. Mevcut düzen deðiþsin istemezler.
Hali ile imkansýz bir olay.
Küçükten baþlayarak, o küçük yerde iþler baþararak kendini duyurabilir ve yükselebilirsin. O zaman ülkeyi deðiþtirebilirsin belki.
Mesela Ovacýk eski belediye baþkaný, Tunceli yeni belediye baþkaný Fatih Mehmet Maçoðlu var. Ýlçe olan Ovacýk'ta iyi iþler yaparak adýný duyurdu ve Tunceli belediye baþkaný oldu. Dahada ileriye gidemez çünki siyasi yönünü göstermeye baþladý ve bu rahatsýz edici. Ayrýca girdiði parti ismi kominist olsada batý gizli servislerinin kurduðu aldatmaca bir parti. Ovacýk'daki gibi siyasi yönü göstermeden sadece iþ yönü ile gitseydi daha fazla ilerleyebilirdi. Siyasi yönünü gizlemiþ.
Benim siyasi tarafým olmadýðýndan Maçoðlu gibi biraz yükselince derimin altýndan mor deri çýkmaz. Ülkemiz dünyaya örnek ülke olana kadar ayný þekilde devam ederdim.
Ancak bu þekilde bu ülke sömürge olmaktan kurtulabilir. Bunada enerjim, isteðim ve gücüm yok.
Her ne kadar böyle desemde aslýnda yapýlacaklarý düzenli olarak kayýt altýna alýyorum. Ülkeyi yönetseydim hangi uygulamalarý getirir, hangilerini atardým hepsi kayýt altýnda. Onlarca madde var ve detaylý açýklamalarý var.
Ülke o kadar hýzlý ve acýsýz güle oynaya kalkýnýrki hayret edersiniz. Bugün vergi kaçýranlar, benim dönemimde koþarak gönüllü olarak vergilerini verirler. Hepsi nasýl yapýlacak planlý programlý.
@NeAcaipDunya
Otuzuncu yýlýn sonunda "dinimizi yaþayamýyoruz" - "camileri ahýr yaptýlar" - "lozan'ýn gizli maddeleri" diyen birileri kitleleri peþinden sürükleyerek filmi kaldýðý yerden oynatýr. Arnavutluk'u kastediyorum, yanlýþ anlaþýlmasýn bu arada.
Öyle olmasýn diye medya ve ibranileri kafadan def ettim ya.Ýçimizdeki soysuzlar, dýþarýnýn desteði(para ve medya) ile ülkede istediklerini zamanla yapýyorlar. suudi arabistandan maaþlý tarikatlarýda biliyorum hepsi hallolurdu ve kolay. Tabi kolay derken kendisini iþ hayatýnda pek çok imkansýz gibi görünen ülke çapýnda projeyi kolayca halletmiþ biri olarak yazýyorum. Sallamýyorum.
Sonuçlarýn sebeplerini bildiðimi sanýyorum. Sebeplere direk odaklanýyorum, sonuçlarla boðuþmuyorum.
Bu arada aklýma ne geldi. Az önce Çin ve tayvan tarihini okuyordum.
Tayvan da, tayvan'ý sömürgeleþtirmek için abd nin kurup desteklediði bir parti var.(benzeri Arnavutlukta da sýk sýk yaþanmýþ.) Çin den gelenlerin partisini yenmek istiyor. Yolsuzluklarý bitireceðim diye kampanya yapýyor ve bu kampanya ile baþa geçiyor. 10 yýl içinde en çok yolsuzluðuda o parti yapýyor. Geçmiþe rahmet okutuyor.
Neden bu aklýma geldi.
Ne yazarsam yazayým, insanlar geçmiþ tecrübelerine dayanarak benim gibi birininde baþa geçerse en büyük adi olacaðýný düþünür. O sebeple gider kendini kandýrma becerisi olan en büyük yalancýya oyunu verir.
Oranýmýz neydi.? %80.
Beni halkýn %80'i ne yaparsam yapayým desteklemez. Yalan dolana baþlarsam desteklerler. Bunuda biliyorum.
Her neyse, boþa vakit geçirmeyeyim. Ekonomiyide pek takip etmiyorum. Bankalar korkunç kârlar açýklamýþlar. Korkunç soyulmaya devam ediyoruz. Sanýrým MB faizi %14(þimdi 13) iken piyasa faizi %25-30 larda geziyor. Bu farkdan bol para kazanýyor olmalýlar. Bankalarca Korkunç soyulmaya devam ediyoruz ve daha kötü yaný özel bankalar yabancýlarýn(artý yerli görünen ibranilerin), o paralar dýþarý çýkýyor, ülkede kalmýyor.
@NeAcaipDunya
Medyayý halletmezsen, yargýyý düzeltmene izin vermezler,Mevcut düzen deðiþsin istemezler.
Sayýn alicemal,
Bu yazdýðýnýzý mevcut iktidar uyguladý ve kýsmen de olsa baþarýlý oldu.
Bazý stratejik konular da TÜRK DEVLET aklýnýn imkanlar ölçüsünde adýmlar attýðýný görüyorum.
Belki hadi caným sen de diyeceksiniz ama varsýn olsun ben de düþüncemi paylaþayým.
BOP konusu sizin de bildiðiniz üzere 70 li yýllarýn sonundan beri üzerinde çalýþýlan proje.
Bu projenin merkezi ufaklýk israelin gelecek yüz yýlda güvenliðinin saðlanmasý ve kayýtsýz þartsýz batýnýn çýkarlarý doðrultusunda Ortadoðuyu kontrol edecek bir devlet olarak var olmasý.
Batý üçyüz yýldýr bu coðrafya da fink atýyor ve coðrafyanýn anotomisini yaþayanlardan daha iyi biliyor.Sýrf bu nedenle bile bu coðraf yada kendi kontrolünde olmasa bile stratejik olarak güvenebileceði bir devlet yaratmaktý ve amaçlarýna ulaþtýlar.Bu israel olmasay dý Lübnanýn dürzileri olabilirdi mesela.
Türkiye ye dönecek olursam,Cumhuriyeti kuran kurmay aklýnýn bu devlet için vaz geçemeyeceði taviz veremeyeceði hatta masaya geldiðinde o masayý daðýtmayý göze alabileceði tek konu vardýr o da TOPRAK bütünlüðünün korunmasý ve kaybýn önlenmesidir.
BOP projesini ve batýný zihin kodlarýný bilen bu kadro bir oyun kurguladý diye düþünüyorum. Bu oyun batýný istediði gibi onun isteklerine uygun davranan bir yönetim.Bu oyun içinde en stratejik anda BOP'un gerçekleþmesini bozmak.Suriye ye de ben bu açýdan bakýyorum.
Kýsaca Batýya III:Selimden beri oynadýklarý oyunu benimle birlikte oynarsýnýz oynarsýnýz. Yoksa ben bu oyunu bozarým dedi diye düþünüyorum.Önümüzdeki seçim için Seçilecek YENÝ adayýn bu zekanýn oyun planýný adým adým uygulayacak aday olacaðýný düþünüyorum.Þahsen Parlamenter sistem taraftarýyým.Ülke miz için sanýrým bir beþ yýl daha bu sistem ile devam edeceðiz.Baþkanlýk sistemi gibi ucubeden dönülmese bile 80 sonrasý kopyalanan alman sisteminden fransýz sistemine doðru yumuþak bir geçiþ planlandýðýný düþünüyorum.
Yer Ýmleri