Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 764/853 ÝlkÝlk ... 264664714754762763764765766774814 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,105 - 6,112 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Bu arada haberin türkü internet sitesi ve sahibi hakkýnda ekonomi baðlantýlarý sebebi ile arada dokundurmuþ ve ibrani kökenli yahudi demiþtim. bluumberg ht in ortaðý olan turgay ciner ayný zamanda haberimin türk gazetesininde(þimdi internet sitesi) sahibi.

Artýk biliyorsunuzdur devletten beslenmek isteyenler hemen medya sahibi olmak isterler. Medya ile devlete eskiden baský kurar istediklerini alýrlardý, þimdi akp ye baský kuramýyorlar bu sebeple yalakalýkla beslenmeye çalýþýyorlar.

Bu ara bilgiden sonra ekonomi kanalý sahibi turgay ciner e niye geldim. murat bardakçý yüzünden.

murat bardakçý geçen gün bir belge yayýnlýyorum diyerek Atatürk'ün son osmanlý padiþahý vahdettin'e linç emri verdiðini yazdý. Belgenin ne kadar doðru olduðunu bilemem. Biliyorsunuz 2011 li yýllarda ordu generalleri sahte imzalý bir belge ile hapislere týkýlmýþlardý. Baþlangýç yani sarý öküz o albay olayýydý. bende yazmýþtým, albayý ele geçirirlerse generaller de gider diye. gitti.

murat bardakçýnýn ve süper delikanlý fatih altaylý nýn patronu turgay ciner. Bu adamýn sadece tipine bakarak ibrani kökenli yahudi demiþtim. O zaman internette bu konuda haberde yoktu, þimdi epey var. Adamýn tipi su katýlmamýþ ibrani tipi. Devlet ve medyasý sayesinde kýsa sürede ülkenin en zenginlerinden biri haline geldi. Ülkenin sahibi ibraniler olduðundan ayný yola ibrani olmayan biri girse ayný baþarýyý gösteremez. Önü açýlmaz tersine engellenir.

Her neyse.
    turgay cinerin medyadaki ortaðý abd li siyonist ibrani bloomberg ler. Eski new york belediye baþkaný.
    murat bardakçý nýn babasý ilhan bardakçý 1975 - 1985 yýllarý arasýnda Suriye, Irak ve Libya'ya gizli belge kaçýrdýðý için vatana ihanetle yargýlanýp 15 yýla mahkum olmuþ bir vatan haini. Sonra Almanya ya kaçýrýyorlar. CIA kaçýrmýþtýr. celal bayar ý idamdan kurtarýp götürenlerde onlardý. abd ajaný celal bayar DP yi kurmuþ, baþýna kullanýþlý aptal adnan menderesi koymuþ, sonrada 10 yýlda ülkeyi abd ye teslim etmiþlerdi. Eðitim sistemini ve sanayiyide abd ye teslim etmiþlerdi.

bardakçýnýn anne tarafý olduðu gibi sabetay mezhebi üyeleri. yani ispanyadan osmanlýyý ele geçirmek amaçlý gönderilmiþ ibraniler. Bunlar geldikten 100 yýl sonra osmanlý Türk düþmaný olup sonrasýnda duraklama dönemine giriyor sarayda Türk kalmayýp sapýklaþýyorlar. Sonrada osmanlý çöküyor.
    Ýspanyayýda 100 yýl içinde ele geçiriyorlar. Ele geçirdikleri dönem güney amerika ispanyollar tarafýndan keþfedilip koca kýta katlediliyor. Tüm altýnlarý yüzyýllar boyu gemilerle batý avrupaya taþýnýyor ve avrupanýn geliþme çaðý baþlýyor. Sonrasý malum dünyaya bu güne kadar kan kusturuyorlar.

Her neyse... konuyu daðýtmayayým. Ne diyordum. BIST amma yükseliyor deðilmi.? katar lýlar yükseltiyordur herhalde. BIST in %10 ortaðýlar. Bunlar bi yerde kâr satýþýna geçerlermi.? Bilmiyorum.

Son yazýsýnda Abdurrahman Yýldýrým borsa uçacak kaçacak anlamý çýkarabileceðimiz þeyler yazmýþ. Mümkündür. Yükseltenler yükseltebildikleri kadar yükseltip millete verirler. Önlerinde engel yakýnda yok. Sadece 2023 haziranda seçimler var. Oradada muhalif grup ile sorun yaþamazlar. Netçede hepsinin sahibi abd.

Buraya nereden geldim. Anastasia Romanova'nýn acýklý hayatýný okumaya baþlamýþtým. Kendime geldiðimde bu yazýyý bitirmiþtim. Çok ilginç bir beynim var. Ýþe yaramaz.

.
    Ali Cemal , çocukken bir uzay 1999 dizisi vardý ay üssü alfa , bir macera da komutan könig hastalanýr ve bir makinaya baðlarlar , bu sýrada ay yüzeyine bir gemi gelir , gemi iniþ yapar ve herkesin akrabasý dostu gemidedir sizi arýyorduk bulduk derler , millet çok mutludur ancak komutan könig e gelen dostlar gösterildiðinde bunlar iðrenç yaratýklar der , sonra mücadele baslar kimse komutana inanmaz aklýný oynattigini düþünürler , oysa hastayken baðlandýðý makina bu yaratýklarýn beynini ele geçirmesini engellemiþtir nedense bu bölüm seni okuyunca aklýma geliyor arada sýrada.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Desideronun yazýsýný görünce uzun zamandýr ilk defa sesli güldüm. Düþündüm de en son 2 gün önce sesli gülmüþtüm. Biri ani biþey söylemiþti bende "hahiho" diye gülmüþtüm. Tabi hafiften sýyýrýnca 2 gün gülmemek uzun geliyor.

Benim gibi adamlar yarý delidir. O sebeple hiç bir kimseye gruba uyum saðlayamayýz. Yanlýz doðar yanlýz ölürüz. Belki de biz normaliz herkes delidir abicim, ondanda emin deðilim. :
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Ege Cansen hocanýn son yazýsýný okudum da.

Her seferinde hangi uyarýyý yapýyorum.?

"Üretmeden biri para kazanýyorsa, o para mutlaka ve mutlaka baþkalarýnýn cebinden çýkýyordur."

Ege hoca da dolaylý yoldan bu konuya girmek istemiþ ama o kadar çok zýrvalamýþ ki. Hiç bu kadar çok yanlýþ(BANA GÖRE) yazdýðýný görmemiþtim.
    Teori ile gerçekleri sonuçlandýrmaya çalýþmýþ ve abartmýþ.

Kalkmýþ yine enflasyonu çalýþanlarýn maaþlarýnýn yükseltilmesine baðlamýþ. Halbuki çalýþanlarýn maaþlarý afrika ülkeleri seviyesinde. Ama pek çok alanda üretim Avrupa ülkeleri seviyesinde. Bizim iþçi, ayný iþi yaptýðý hatta daha çok çalýþtýðý Avrupalý iþçinin maaþýnýn en çok beþte birini alýyor ve sosyal haklarýda batýya göre beþte birden azdýr ama hala maaþlarý suçlu göstermeye çalýþýyor. Bunama belirtileri bunlar.

Bizde enflasyonun tek sebebi var, ülke devletinin talan düzeninde olmasý. 1938 den beridir böyle ve giderek dozu artýyor. Tek sebep bu ve Ege hocanýn içinde olduðu grup bu talan düzenini kuran ve faydalanan kesim olduðundan o konuya hiç girmiyor.

Bir süredir yazarlar hakkýnda yazmýyordum ama bu sefer Ege hoca benim koyduðum "Üretmeden biri para kazanýyorsa, o para mutlaka ve mutlaka baþkalarýnýn cebinden çýkýyordur." ekonomik kuralýna yaklaþmaya çalýþmýþ, o dikkatimi çekti. Tabi hedefinde siyasiler vardý ancak asýl suçlu kendisinin içinde bulunduðu siyonist grup. O siyasileri yetiþtiren, partileri kurduran, para ve medya desteði ile oralara getiren sizin grup. Siyasiler maþa, maþayý tutan sizin grup dingil... Bak kýzdým yaw.
    Benim koyduðum ekonomik kuralý 100 yaþýndaki bu adam yeni bulamaz veya anlayamaz. Birileri benden kopyaladý ve yaydý ise bir yerde okumuþtur. Yada evrilip kendisi görmeye baþlamýþtýr dicem ama daha çok bunamaya gidiyor gibi.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Biraz köþeden yazar okudum, sürekli üst gelir seviyesinde olan insanlarýn haklarýný savunuyorlar.

süper delikanlý fatih altaylý, son 72 yazýsýný Ýstanbul'un en zenginlerinin yaþadýðý mahalledeki golf sahasýný demirören denen grup biþey yapacakmýþ da onu anlatýyor.
    Baþkasý özel hastane sahiplerine cilve yapýyor.

Yazdýklarýnda son derece haklýlar tabiki yolsuzluðu hýrsýzlýðý yazacaklar ancak savunduklarý kiþiler zaten güçlü olanlar. Onlarýnda savunulmasý gerek ancak asýl güçsüz olan 60 milyon kiþinin savunulmasý gerek. Köþeden yazarlarýn asýl iþi budur. 100 yýldýr günlük köþe yazarlarýný okurum altaylý nýn gariban iþçileri (ultra zenginlerin golf sahasýný canla baþla ýsrarla koruduðu gibi) cansiperane savunduðu yazýsýný hatýrlamýyorum. Aslýnda tek yazý bile hatýrlamýyorumda, o kadar da kötü deðildir mutlaka yazmýþtýr bir kaç tane diye ihtimal veriyorum.

Medya gruplarý devleti soyamasalar, hepsi bu kafa ile batardý. Patronlarýnýn Devletten(veya devlet destekli) yaðmaladýklarý ile maaþ alýyorlar.
    Bir kýsmý kâr açýklýyor ancak o kâr sadece bu düzen de elde edilir. Devlet düzgün olsa þu anki medya bu kafayla kâr etmesi sýfýr ihtimal. Düzgün medya yükselir ve mevcut medya geri kalýr, reklam kaynaklarý kururdu.

Her neyse, iþime bakayým...
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Altýlý masa denen garabet kendileri baþa geçerse getirecekleri bazý kanun ve uygulamalardan bahsetmiþler.

Çoðu göstermelik þeyler. Asýl önemli olanlar ise yapýlamaz nitelikte.

Neden yapýlamaz nitelikte.? Çünki yargý sistemi iþini yapmýyor ve yapamýyor.

Örneðin; Danýþtayýn yetkilerini artýrýyoruz demiþler.

Kral yetkisi versen ne olur.? Danýþtayýn gücü yokki.?

akp döneminde 10binlerce siyasi yolsuzluk belirlediler. Hemde belgeli ispatlý.?

Ne oldu.?

Hangi siyasi yada belediye baþkaný hesap verdi ceza aldý.? Ýktidardakilerden hiçbiri, diðerlerinden hesap veren oldu çünki güç ellerinde deðil.

Peki Danýþtay suç belirleyince ne olacak.? Savcý devralacak, Polis tutuklayacak, hakim ceza verecek. Sanýrým aþaðý yukarý böyle iþliyor.

Hangi savcý birini tutuklayabildi.? akp ilk dönemlerinde iktidar tarafý siyasileri ve çevresini tutuklayan bir kaç savcý vardý, hepsi iþten atýldý.

Polisin, savcýnýn, hakimin iþini yapmýyor ve çoðu zaman iþini kaybetmemek için yapamýyor.

Yapmayanlar fetö nün savcýlarý hakimleri polisi gibi suçlu olanlar veya adam hýrsýz, baþka hýrsýzlýktan pay alýp iþlem yapmýyor. Bunlarýn hepsi kötü karakterli suçlular. Bunlarýn yaptýðý vatana ihanet.

Birde yapmak isteyipte yapamayanlar var. Yapsalar iþlerini kaybedecekler o sebeple görmemezlikten geliyorlar.

YARGI SÝSTEMÝNÝ DÜZELTMEDEN ÝSTEDÝÐÝN KANUNU, GENELGEYÝ, YÖNERGEYÝ ÇIKAR. HÝÇ BÝR ÞEY OLMAZ.
    Ýktidardakine yine kimse bir þey yapamaz ama muhalefettekilerden bazýlarýna yaparlar.

Yani altýlý masa bildiðimiz geçmiþ siyasilerin benzeri.

Ülkede deðiþen biþey olmayacak. Belki yolsuzluklar epey azalýr. Ama bugüne kadar yapýlanlar, yapanlarýn cebinde kalýr.

Geçmiþe hesap sormazsan bu ülke ayaða kalkamaz, huzur bulamaz, yolsuzluk hýrsýzlýk zihniyeti deðiþmez. 1980 den baþlayýp bugüne kadar geleceksin. Daha eskiye delil þahit bulman zor olur. Bulursan onlarada iþlem yap.

Ya geçmiþi gömelim.
    GÖMEMEZSÝN. Çünki yapýlanlar az uz deðil, dünyayý çaldýlar.

Adam olduðunu göstermek için önce kendi yolsuzluða bulaþmýþ elemanlarýna aðýr ceza vereceksin. Sonra diðerlerine hesap sorma hakký kazanacaksýn.

Yargý sistemini düzelt, temizle, siyasetçiyede hesap soracak baðýmsýz güç ver. Ama öyle bir sistem kuracaksýnki, kötü niyetli savcý hakimde aðýr ceza alabilmeli. Çünki sevmediði siyasetçiye takan savcý hakimde ayýklanmalý. Bunu yapamamalý. Sonra kendi siyasetçini yargýya taþý. Sonra 1980 e kadar in.
    Sonra kanun çýkarmaya baþlarsýn.
    @NeAcaipDunya

6.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Altýlý masa denen garabet kendileri baþa geçerse getirecekleri bazý kanun ve uygulamalardan bahsetmiþler.

Çoðu göstermelik þeyler. Asýl önemli olanlar ise yapýlamaz nitelikte.

Neden yapýlamaz nitelikte.? Çünki yargý sistemi iþini yapmýyor ve yapamýyor.

Örneðin; Danýþtayýn yetkilerini artýrýyoruz demiþler.

Kral yetkisi versen ne olur.? Danýþtayýn gücü yokki.?

akp döneminde 10binlerce siyasi yolsuzluk belirlediler. Hemde belgeli ispatlý.?

Ne oldu.?

Hangi siyasi yada belediye baþkaný hesap verdi ceza aldý.? Ýktidardakilerden hiçbiri, diðerlerinden hesap veren oldu çünki güç ellerinde deðil.

Peki Danýþtay suç belirleyince ne olacak.? Savcý devralacak, Polis tutuklayacak, hakim ceza verecek. Sanýrým aþaðý yukarý böyle iþliyor.

Hangi savcý birini tutuklayabildi.? akp ilk dönemlerinde iktidar tarafý siyasileri ve çevresini tutuklayan bir kaç savcý vardý, hepsi iþten atýldý.

Polisin, savcýnýn, hakimin iþini yapmýyor ve çoðu zaman iþini kaybetmemek için yapamýyor.

Yapmayanlar fetö nün savcýlarý hakimleri polisi gibi suçlu olanlar veya adam hýrsýz, baþka hýrsýzlýktan pay alýp iþlem yapmýyor. Bunlarýn hepsi kötü karakterli suçlular. Bunlarýn yaptýðý vatana ihanet.

Birde yapmak isteyipte yapamayanlar var. Yapsalar iþlerini kaybedecekler o sebeple görmemezlikten geliyorlar.

YARGI SÝSTEMÝNÝ DÜZELTMEDEN ÝSTEDÝÐÝN KANUNU, GENELGEYÝ, YÖNERGEYÝ ÇIKAR. HÝÇ BÝR ÞEY OLMAZ.
    Ýktidardakine yine kimse bir þey yapamaz ama muhalefettekilerden bazýlarýna yaparlar.

Yani altýlý masa bildiðimiz geçmiþ siyasilerin benzeri.

Ülkede deðiþen biþey olmayacak. Belki yolsuzluklar epey azalýr. Ama bugüne kadar yapýlanlar, yapanlarýn cebinde kalýr.

Geçmiþe hesap sormazsan bu ülke ayaða kalkamaz, huzur bulamaz, yolsuzluk hýrsýzlýk zihniyeti deðiþmez. 1980 den baþlayýp bugüne kadar geleceksin. Daha eskiye delil þahit bulman zor olur. Bulursan onlarada iþlem yap.

Ya geçmiþi gömelim.
    GÖMEMEZSÝN. Çünki yapýlanlar az uz deðil, dünyayý çaldýlar.

Adam olduðunu göstermek için önce kendi yolsuzluða bulaþmýþ elemanlarýna aðýr ceza vereceksin. Sonra diðerlerine hesap sorma hakký kazanacaksýn.

Yargý sistemini düzelt, temizle, siyasetçiyede hesap soracak baðýmsýz güç ver. Ama öyle bir sistem kuracaksýnki, kötü niyetli savcý hakimde aðýr ceza alabilmeli. Çünki sevmediði siyasetçiye takan savcý hakimde ayýklanmalý. Bunu yapamamalý. Sonra kendi siyasetçini yargýya taþý. Sonra 1980 e kadar in.
    Sonra kanun çýkarmaya baþlarsýn.
    seçimlerde halkýn muhalefeti hiç bir þey ortaya koyamadýðýndan cezalandýrmasý büyük bir olasýlýk...belki diger seçimlere kadar bir alternatif parti önder çýkarsa belki...belkide daha sonra seçim felan da olmayabilir...

7. Sevgili kardeşim ali cemal merhaba, oto tamircilerinin dolandırıcılık yöntemlerini yazmışşın, eşim arabanın sağ dikiz aynasını kırmış ve kapıyı hafif çizmiş, sanayiye gittim bakımcı ustamla muhabbet sonrası kaportacı ve boyacı ile görüştüm kapı 1000 tl dikiz aynası 950 tl ama ısrarla 35 tl ye parça aldılar dikiz aynasını tamir ettiler 100 tl kaportacıya zorla verdim pasta ilede kapı tertemiz oldu, hepside temiz insanlar, tabi ben calışan oldugumu söyledim muhabbet ettim çayımı sigaramı içtim onlardan farklı olmadığımı üstün yada alçak, sevgiyle yaklastım sonuç para bile zorla verdim, yaklaşım çok önemli, insanların karşısındakinden beklentisi anlayış, esnaf işçi çalışanlar dolandırıcı olamazlar mümkün değil, adamına göre davranıyor olabilirler, merhaba ustam kolay gele nasılsın soyle bir sıkıntı var ne yapabiliriz deyince yol gösterirler, işçi esnaf çalışan muhabbeti olunca yazayım dedim, yazdıklarını fırsat oldukça okuyorum başarular dilerim

8.  Alýntý Originally Posted by maltepe Yazýyý Oku
    seçimlerde halkýn muhalefeti hiç bir þey ortaya koyamadýðýndan cezalandýrmasý büyük bir olasýlýk...belki diger seçimlere kadar bir alternatif parti önder çýkarsa belki...belkide daha sonra seçim felan da olmayabilir...
    Alternatif bir parti önderi aranmasýný anlamýyorum. Neden kendimize bir önder, lider vb. aramayý kendimize layýk görüyoruz? Adamlar her dünya görüþünden bir araya gelmiþler ve kendinizi kendiniz yöneteceksiniz diyor ama biz ýsrarla hayýr bize bir önder lazým diyoruz. Þu an öyle bi medya bütünlüðü var ki dünyanýn en mükemmel insanýný bile getirip aday yapsanýz yalan haber ve yýpratma saldýrýlarýyla seçime kadar prestijini yerle bir ederler. Ama muhalefet akýllý. Daha zaman varken avcýlarýn önüne tek bir av göstermiyor. Öyle olunca Onlar da saldýrý güçlerini pek çok adaya yayarak verimsiz davranmak zorunda kalýyorlar.

Sayfa 764/853 ÝlkÝlk ... 264664714754762763764765766774814 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •