Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 765/853 ÝlkÝlk ... 265665715755763764765766767775815 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,113 - 6,120 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

1. Ali Cemal abi saðlýk bakanýnýn mavi kuþlu ortamda hastane randevusu alýp gitmeyenler böyle baþkalarýnýn hakkýna girmeyin demesini doðru bulmuyorum. Bu çok sýk tekrarlanan bir problemse bu durumda randevu alýp gitmeyene ve iptal iþlemi yapmayana 3-6 ay yeni randevu alamazsýn diye yazýlýma ek yapsalar bu sorun ortadan kalkmaz mý?
    Saygýlarýmla.

Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    Ali Cemal abi saðlýk bakanýnýn mavi kuþlu ortamda hastane randevusu alýp gitmeyenler böyle baþkalarýnýn hakkýna girmeyin demesini doðru bulmuyorum. Bu çok sýk tekrarlanan bir problemse bu durumda randevu alýp gitmeyene ve iptal iþlemi yapmayana 3-6 ay yeni randevu alamazsýn diye yazýlýma ek yapsalar bu sorun ortadan kalkmaz mý?
    Saygýlarýmla.
    zaten 1 ay diye uygulanýyor
    bir halt olacaðý yok.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by maltepe Yazýyý Oku
    seçimlerde halkýn muhalefeti hiç bir þey ortaya koyamadýðýndan cezalandýrmasý büyük bir olasýlýk...belki diger seçimlere kadar bir alternatif parti önder çýkarsa belki...belkide daha sonra seçim felan da olmayabilir...
    Ülkemiz düzeninde bu ülkeyi düzeltebilecek birinin çýkmasý mucize olur. Yükselmesine medya ve devlet kurumlarý izin vermez. Sadece kendi iþlerine yarayacak emir erleri içinden en kullanýþlý olaný seçip yükseltiyorlar. yada trump gibi ülkenin en zenginlerinden ve tanýnmýþý olacaksýn. Arkanda kendi medyan olacak paran olacak. Bizim ülkenin zenginleride siyonistler ve onlarýn izin verdiði talan düzeni zenginleri. Aklý ile çalýþarak düzgün para kazanýp zengin olan ülkede duruyormu emin deðilim. Geçen yýl Biri kendi oyun yazýlým þirketini 1.8 milyar dolara sattý. Para ile yurt dýþýna gitti ise þaþýrmam. Düzgün insan ülkede kalmýyor. Geçen yýl 30bin iyi eðitimli ülkeyi terk etti.
    Son düzenleme : alicemal; 04-12-2022 saat: 14:07.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Rehab Yazýyý Oku
    Sevgili kardeþim ali cemal merhaba, oto tamircilerinin dolandýrýcýlýk yöntemlerini yazmýþþýn, eþim arabanýn sað dikiz aynasýný kýrmýþ ve kapýyý hafif çizmiþ, sanayiye gittim bakýmcý ustamla muhabbet sonrasý kaportacý ve boyacý ile görüþtüm kapý 1000 tl dikiz aynasý 950 tl ama ýsrarla 35 tl ye parça aldýlar dikiz aynasýný tamir ettiler 100 tl kaportacýya zorla verdim pasta ilede kapý tertemiz oldu, hepside temiz insanlar, tabi ben calýþan oldugumu söyledim muhabbet ettim çayýmý sigaramý içtim onlardan farklý olmadýðýmý üstün yada alçak, sevgiyle yaklastým sonuç para bile zorla verdim, yaklaþým çok önemli, insanlarýn karþýsýndakinden beklentisi anlayýþ, esnaf iþçi çalýþanlar dolandýrýcý olamazlar mümkün deðil, adamýna göre davranýyor olabilirler, merhaba ustam kolay gele nasýlsýn soyle bir sýkýntý var ne yapabiliriz deyince yol gösterirler, iþçi esnaf çalýþan muhabbeti olunca yazayým dedim, yazdýklarýný fýrsat oldukça okuyorum baþarular dilerim
    Bende geçen gün yeni bir lastikçiye gittim. hem çok iyi iþçilik yaptý hemde tahminimin yarýsý para istedi. Bu adamý býrakmam.
    Evet denk geliyorsun arada. Bu çevrede 1 iyiye rastlýyorsan 3 de kötüye rastlýyorsun. Birde herkes ayný olamaz Rehab. Herkesin yetiþtirilme tarzý ve hayat boyu karþýlaþtýðý sorunlar farklý. Ýnsan iliþkilerimiz farklý. Farklý olmamýz kimseyi kötü yapmaz iyi de yapmaz. Mesela tayyip erdoðan diyelimki siyasetçi deðil veya fetullah gülen veya Bursa'lý badeci hoca. 4 kiþi çarþýya çýksak mahalleli ile en iyi onlar anlaþýrlar, onlarýn yanýnda mahalleli tarafýndan hýyar muamelesi görürüm. Bu onlarý iyi beni kötü yapmaz.
    Sonuca gelirsem sosyal olmayan insanlara kazýk atayým diðerlerine atmayayým diye bir mantýk yürütürsek o bir yere varmaz. Doðru olmaz. Herkese ÝÞ AÇISININDAN ayný muameleyi yapmalý ama istediði müþteri ile istediði arkadaþlýðý yapabilir. Biri doðru öbürü yanlýþ deðil.
    Her neyse, insan iliþkileri ile ekstra iyi muamele alabilirsin bedavada yaptýrabilirsin ama diðerlerine kazýk atmaný gerektirmez. Kazýk atýyorsan ... bugün keyfim yerinde fazla aðýr yazmayayým diyorum yaw... Hava güzel yeni bir teknoloji öðreniyorum filan.

NOT: Þunuda ekleyeyim. Kazýðý atan herkese atýyor. Kiþi seçmiyor. Ben gittim ilk dakka sorunu anlatýyorsun fiyat veriyor. Ýlk dakka sýfýr parça takacaðým dedi, parçanýn sýfýrý bin tl. Her neyse detaya girmeyeyim. Kazýðý kafadan atýyor. Benim farkým FARKINDALIK. Diðerleride ayný parayý veriyor ve doðal sanýyorlar. Huzurla güvenle gidiyorlar.
    Bursalý badeci hocayý bilirsiniz. Cemaati var. Cemaatindeki aileleri badeleyip duruyor. babayý badeliyor, anayý badeliyor, ailenin oðlunu kýzýný badeliyor. Cemaat bunlarý doðal sayýyor. NEDEN? Gerçeðini bilmiyorlar ve sürü haline getirilmiþler. Sürüden çýkarsa itiraz ederse hayatý bitecekmiþ gibi algýlar hale getirmiþler. Sürüden çýkamýyor. Keseyim hem aðýrlaþacak hemde evrime girmem gerekecek. Siyoniste baðlayayýmmý emin olamadým ama hava güzel.

.
    Son düzenleme : alicemal; 04-12-2022 saat: 14:28.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    Ali Cemal abi saðlýk bakanýnýn mavi kuþlu ortamda hastane randevusu alýp gitmeyenler böyle baþkalarýnýn hakkýna girmeyin demesini doðru bulmuyorum. Bu çok sýk tekrarlanan bir problemse bu durumda randevu alýp gitmeyene ve iptal iþlemi yapmayana 3-6 ay yeni randevu alamazsýn diye yazýlýma ek yapsalar bu sorun ortadan kalkmaz mý?
    Saygýlarýmla.
    Sorun kalkmaz ama azalýr. Ayhan'ýn yazdýðýna göre 1 aylýk süre zaten varmýþ.
    ceza vermek doðru olurmu emin deðilim. Adamýn biri randevu almýþ gitmiþ ama bakmýþ kuyruk var. Beklemiþ saatlerce muayene olamamýþ. Randevu saati çoktan geçmiþ. Dönmüþ gitmiþ. Bu türden de var.

Ceza doðru olmaz. Asýl sorun saðlýk bakanýnda. Bu sorunu çözmesi, üzerinde düþünülse çok kolaydýr.
    Örneðin ben ülkenin vergi problemini 3 dakkada çözerim. Bilemedin üçbuçuk dakika. Çok kazanan hiç vergi vermiyor, az kazanan maaþýnýn %60 ýný dolaylý direk vergi diye veriyor. Herkesin AZ miktarda vergi vermesini üçbuçuk dakikada saðlarým. Bugünkinden çok vergi toplanýr vermeyenlerde verdiði için ve gönüllü vergi verirler, bununlada gurur duyarlar. Üç buçuk dakika.

Ama hükümet, siyaset öyle bir yer deðil. Ülkenin kestirmeden zengin olayým diyen akbabalarýnýn yeri. Bu akbabalarda çevrelerine kendileri gibilerini doldurduklarýndan, çözüm üretecek kalitede kimse kalmýyor. Bir sürü akbaba yemek yiyorlar, iþ yapan yok.

Ana problem orada. Saðlýk bakaný ve çevresindeki akbabalar sorunu görecek ve çözecek kapasitede deðiller. Devlet bozuk. Niye bozuk? Siyonistler abicim. Siyoniste baðladýðýma göre rahat çekilebilirim.
    @NeAcaipDunya

6.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Bende geçen gün yeni bir lastikçiye gittim. hem çok iyi iþçilik yaptý hemde tahminimin yarýsý para istedi. Bu adamý býrakmam.
    Evet denk geliyorsun arada. Bu çevrede 1 iyiye rastlýyorsan 3 de kötüye rastlýyorsun. Birde herkes ayný olamaz Rehab. Herkesin yetiþtirilme tarzý ve hayat boyu karþýlaþtýðý sorunlar farklý. Ýnsan iliþkilerimiz farklý. Farklý olmamýz kimseyi kötü yapmaz iyi de yapmaz. Mesela tayyip erdoðan diyelimki siyasetçi deðil veya fetullah gülen veya Bursa'lý badeci hoca. 4 kiþi çarþýya çýksak mahalleli ile en iyi onlar anlaþýrlar, onlarýn yanýnda mahalleli tarafýndan hýyar muamelesi görürüm. Bu onlarý iyi beni kötü yapmaz.
    Sonuca gelirsem sosyal olmayan insanlara kazýk atayým diðerlerine atmayayým diye bir mantýk yürütürsek o bir yere varmaz. Doðru olmaz. Herkese ÝÞ AÇISININDAN ayný muameleyi yapmalý ama istediði müþteri ile istediði arkadaþlýðý yapabilir. Biri doðru öbürü yanlýþ deðil.
    Her neyse, insan iliþkileri ile ekstra iyi muamele alabilirsin bedavada yaptýrabilirsin ama diðerlerine kazýk atmaný gerektirmez. Kazýk atýyorsan ... bugün keyfim yerinde fazla aðýr yazmayayým diyorum yaw... Hava güzel yeni bir teknoloji öðreniyorum filan.

NOT: Þunuda ekleyeyim. Kazýðý atan herkese atýyor. Kiþi seçmiyor. Ben gittim ilk dakka sorunu anlatýyorsun fiyat veriyor. Ýlk dakka sýfýr parça takacaðým dedi, parçanýn sýfýrý bin tl. Her neyse detaya girmeyeyim. Kazýðý kafadan atýyor. Benim farkým FARKINDALIK. Diðerleride ayný parayý veriyor ve doðal sanýyorlar. Huzurla güvenle gidiyorlar.
    Bursalý badeci hocayý bilirsiniz. Cemaati var. Cemaatindeki aileleri badeleyip duruyor. babayý badeliyor, anayý badeliyor, ailenin oðlunu kýzýný badeliyor. Cemaat bunlarý doðal sayýyor. NEDEN? Gerçeðini bilmiyorlar ve sürü haline getirilmiþler. Sürüden çýkarsa itiraz ederse hayatý bitecekmiþ gibi algýlar hale getirmiþler. Sürüden çýkamýyor. Keseyim hem aðýrlaþacak hemde evrime girmem gerekecek. Siyoniste baðlayayýmmý emin olamadým ama hava güzel.

.
    Sevgili alicemal kardeþim, hayatýmda edindiðim tecrubeler (kazýk) sayýsý çok, bu sayýyý çoðaltmamak için merdiven taktiði yapýyorum, nedir bu biriyle tanýstýgýmda kazýk yemessem ýkýncý basamak duzeyýne cýkýyorum veya stabýl duruyor kýsaca bu, bana devamlý badeciler tarikatlar bahsý açýyorsun, aklýnda bu sekýlde izlenim olusturmusum demekký, benim bakýþ açým aklýmý kiraya vermemek inanan bir insaným evet ama ne yaptýgýnýn farkýnda olmayan degýlým, okumayý seven dusunerek hareket etmeye çalýsan biriyim herseyden max verim min zarar ile hareket etmem çok pirpirikli olmama sebep veriyor, inanç ile ilgili, paskal teoremi bilimsel, hissetmeye çalýþarak bir aðacý böceði vs düþünerek inanýlabilir diye de fikrim var, kabalýðý þiddeti sevmeyen, öðrenmeyi sevdiðim için konular hakkýnda tartýþmayý araþtýrmayý konuþarak fikir edinmeyi benimsemiþimdir, siyonistleri de bilmem ama çok eskiden turizmde çalýþmamda gördüðüm bir gerçek günümüzdeki hali açýklayabilir belki, bazý ezoterik tüccarlar birbirlerine destek olduklarý iþleri bozulsa bile yardýmlaþmalarý sayesinde ayakta dururken, kýskançlýk þiddet kabalýk kadýna eglenceye duskunluk gibi sebeplerle çok kiþinin dükkan kapattýðýný görmüþtüm, dürüst sevgi dolu aklýný kullanan inançlý toplum üyeleri ile hem bireysel hemde toplumsal refah ileri düzey yakalanabilir düþüncesindeyim, son olarak ne yenilirse o çýkarýlýr düþüncesiyle üç kuruþ fazla için haksýz kazanç elde edip kýsa vadede halký enayi yerine koyanlar silinmeye böyle yaþam tarzýyla asýl kaybeden olduklarýný anlamalarý uzun sürmeyecektir burda hayatýmda uyguladýgým merdýven basamak dusuncesý etkýlý olmaktadýr, bir konu hakkýnda bilgi edinmek için uzaktan daða baðýrmak eleþtirmek olsa olsa eko yapar, daðýn yanýna gelip sormak lazým, dað gibi bilgilisini bulmak lazým bence

7. Geçenlerde 6 -7 aydýr, iþi olmadýðý için çalýþtýrmadýðým benzin motorlu testereyi çalýþtýrmak istedim çalýþmadý, muhtemelen içinde uzun süre, yaðlý benzin kaldýðýndan buji oksitlenme yapmýþtý , herneyse sonuçta çalýstýramadým. Bu iþ ile ilgili tamircilerin bulunduðu Ankara/Ulusta bir iþ hanýndaki tamirciye götürdüm. Neyi var diye soran kiþiye neyi olduðunu bilmediðimi ancak en son 6-7 ay once çalýþtýðýný, sonra çalýþtýramadýðý söyledim..Tamirci Motorun ipini iki kez çekti..3 çekmesinde '' Pýr pýr veya týr týr '' nasýl duyduðunuza baðlý, sesi çýkardý..bu ses çýkýnca bir daha ipi çekseniz motor çalýþacak. Bu sesi duyan tamirci herhalde birsey bilmediðimizi düþünerek veya çalýþan motoru arýzalý diye getirdiðimi düþünse gererek..Testere burda kalacak yarýna tamirini yapýp verebilirim dedi. karburatör arýzasý felan var gibi pek mantýklý olmayan açýklamalarda bulundu..Hemen yaparsa beklýyeceðimi , hemen yapamýyorsa makinayý götüreceðimi söyledim. Biraz duraksadý an itibarýyla yapamayacaðýný söyledi..
    Testereyi 20 mt ilerde baþka bir dükkana dötürdüm. Tamirci testerenin ipini çeker çekmez çalýþtý. Zaten ilk girdiðim tamircide bir daha ipi çekse çalýþacaktý..Tamirciye borcumu sordum. borcunuz yok birsey yapmadýkký dedi...Diger tamirci testereyi bir gun alý koyup saðýný solunu temzileyip verecek en az 500 tl alacaktý.Ertesi gün yine ayný yere gel zaman kaybý , iþinizin beklemeside cabasý.Her daim kötü niyetli kazýkçý tabir ettiðimiz tipler iþ hayatýnda, bakkalda , lastikçide ,pazarda,lokantada karþýmýza çýkýyor.
    ''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar

Duhul
    Apr 2017
    Ýkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Sn Palmet, bu tür yakýtlý araçlarý uzun süre çalýþtýmadýðýnýzda benze rdurum olur, önce 4-5 sefer çekin çalýþmaz, sonra býrakýn 3 5 dk, sonra, tekrar çekin 2 veya 3 . çekiþte çalýþýr.
    Maalesef bazý ustalar, giyiminize, ayakkabý mont markanýza kdr bakýp ona göre muamele yapar. Kimse hakkýna razý olmaz.

Sayfa 765/853 ÝlkÝlk ... 265665715755763764765766767775815 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •