Originally Posted by
Rehab
Sevgili alicemal kardeþim, hayatýmda edindiðim tecrubeler (kazýk) sayýsý çok, bu sayýyý çoðaltmamak için merdiven taktiði yapýyorum, nedir bu biriyle tanýstýgýmda kazýk yemessem ýkýncý basamak duzeyýne cýkýyorum veya stabýl duruyor kýsaca bu, bana devamlý badeciler tarikatlar bahsý açýyorsun, aklýnda bu sekýlde izlenim olusturmusum demekký, benim bakýþ açým aklýmý kiraya vermemek inanan bir insaným evet ama ne yaptýgýnýn farkýnda olmayan degýlým, okumayý seven dusunerek hareket etmeye çalýsan biriyim herseyden max verim min zarar ile hareket etmem çok pirpirikli olmama sebep veriyor, inanç ile ilgili, paskal teoremi bilimsel, hissetmeye çalýþarak bir aðacý böceði vs düþünerek inanýlabilir diye de fikrim var, kabalýðý þiddeti sevmeyen, öðrenmeyi sevdiðim için konular hakkýnda tartýþmayý araþtýrmayý konuþarak fikir edinmeyi benimsemiþimdir, siyonistleri de bilmem ama çok eskiden turizmde çalýþmamda gördüðüm bir gerçek günümüzdeki hali açýklayabilir belki, bazý ezoterik tüccarlar birbirlerine destek olduklarý iþleri bozulsa bile yardýmlaþmalarý sayesinde ayakta dururken, kýskançlýk þiddet kabalýk kadýna eglenceye duskunluk gibi sebeplerle çok kiþinin dükkan kapattýðýný görmüþtüm, dürüst sevgi dolu aklýný kullanan inançlý toplum üyeleri ile hem bireysel hemde toplumsal refah ileri düzey yakalanabilir düþüncesindeyim, son olarak ne yenilirse o çýkarýlýr düþüncesiyle üç kuruþ fazla için haksýz kazanç elde edip kýsa vadede halký enayi yerine koyanlar silinmeye böyle yaþam tarzýyla asýl kaybeden olduklarýný anlamalarý uzun sürmeyecektir burda hayatýmda uyguladýgým merdýven basamak dusuncesý etkýlý olmaktadýr, bir konu hakkýnda bilgi edinmek için uzaktan daða baðýrmak eleþtirmek olsa olsa eko yapar, daðýn yanýna gelip sormak lazým, dað gibi bilgilisini bulmak lazým bence

Yok yaw o yazýyý sana özel yazmadým. Genele yazdým.
Tabi senin yazýyý alýntýlayýnca sana yazmýþým gibi oldu benim düþüncesizliðim. Aslýnda genele de yazmýyorum ya. Öylesine yazýyorum.
Forumdan kiþiyi hedef alarak kesinlikle yazmam. Kiþiyle ne iþim olur. Ama konuya iliþkin yanýt verince, o konuyu açan kiþi doðal olarak üzerine alýnýyor. Yazarken dikkatli olmalýyým. Farkýnda olmuyorum.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri