[emoji847][emoji847][emoji847]
SM-A710F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
[emoji847][emoji847][emoji847]
SM-A710F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
human, o acaip avatarli vatandaþa nasýl yanýt verdin hayret ettim. O avatar 500 sene uðraþsa benden tek kelime yada mimik alamazdi.
Þansli vatandaþmýþ, çölde, olmuþ meyveli elma aðacý buldu. Direk kopardi. Ben olsam hayal görüyorum diye uzaktan geçerdim ve Müslüm babanýn þarkýsýný söylemeye devam ederdim. Elimi kulaðýma atýp "Greeen, green grass of home" diye uzun havaya baþlardým. ne hüzünlü bi öykü o yarabbim...
Annem köy enstitüsü mezunu. Eskiden anlatýrdý, þimdi 92 yaþýnda. Ne biz soruyoruz, nede o anlatýyor. ne tarih ama.!!!
Umarým köy enstitülerinin kapatýlýþ gerçeklerinide biliyorsundur. Ben bildiðimi sanýyorum. Olayýn aðalarla alakasý yok. Onlar sadece bahane olarak kullanýlmýþ.
Sarý yelekli fransýzlarýn ayklanmasýný, yakýt fiyatlarýnýn %23 artmasýna baðlamak gibi biþey. gerçek ise bambaþka.
Her neyse... bugün bilgisayarý açma sebebim farklýydý. Geçen hafta bana iyi davranan kýza yine denk geldim, yine iyi davrandý. Olcak þey deðil. faceBook tada buldum, uzaylý deðil gibi... ilginç... öðrenicem derdi ne acaba.? Belki jandarmaya bildirmeliyim.? Bakýcez.![]()
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
ali cemal abi, aslýnda köy enstülerinin kapatýlmasýnýn görünürde bir kaç nedenni var...Birincisi siyasi nedenler..ona hiç girmeyeceðim zira troller basar burayý..ve inan 10-15 sayfa yazabilirim...2. si birçok kiþinin pek bilmediði ama marshal yardýmlarýnýn gizli madelerinden biri amerikan okullarýnýn açýlmasýna izin verilmesi (ki ayrýca dernek vs.) ve köy enstilerinin kapatýlmasý isteði olduðu söylenir...ki kesin yanlýþ bir bilgidir.......1954 de kapanmasý bir raslantý deðil yani.......Aydýn menderes malum bir toprak aðasýydý.Ama sanýlanýn aksine eðitimli ve kafasý çalýþan biriydi...Öyle çok da eðitim enstülerinin açýk olmasý iþine gelmiyordu.....Ama nedenlerini yazamam....
neyse çok deþmiyeyim..dediðim gibi trollarle uðraþamam...
Son düzenleme : human01; 08-12-2018 saat: 18:10.
Yok bu kafa adam da olmaz iktidar da olmaz olamaz sittin sene. Bu milletin bu zihniyeti neden iktidara getirmediðini anlayabilmeniz için yeterli sebeptir bu yobazlýðýnýz. Adam gibi hisseler de adam gibi yorumlarýnýzý okuduðum için bir nevi hisseyi inclemenizi istemekti yaptýðým þey, istemem sizde kalsýn, benim bildiklerim bana yeter...
Fransa daki olaylar ABD nin tezgahý gibi duruyor....Alýnda bizim basýnýn iddia ettiði gibi bir olay da deðil....Yüksek iþsizlik oraný ve ekonomik sorunlar ABD nin istediði iklimi yarattý.ABD bir AB ordusunu istemiyor...Rus gazýnýn avrupaya ukrayna ve polanya üzerinden gitmeye devam etmesini arzuluyor....Ama bu ülkelerde kendi desteklediði hükümetler olmasý þartýyla.... CIA harýl harýl çalýþýyor bence...Bakalým FSB nin bir karþý ataðý olacakmý ? Zira abd kasým ayýnda rusyaya üstü kapalý bir uyarý çekti..Kýrým civarýnda...
Polanya da ise zaten ABD üsleri kuruluyor..2000-5000 arasý ABD kuvvetinin buraya yerleþmesi söz konusu olacak..Zaten ABD Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaþmasý'ndan (INF) den çekildi.....Bunda polanya'nýn büyük bir rolü olabilir..Zira ABD polanya'nýn güvenliði için buraya balistik füze yerleþtirme amacýnda bile olabilir...
BÝrbirlerini yesin ipneler dicem ama burda bizi ilgilendiren kýsýmlarda var...Bu ipne ABD bizim Türk akýmý nýda kafaya taktýysa bizide sýkýþtýrmak için herþeyi yapar...Ama þu ana kadar yapmamýþ olmasý bir anlaþma yapýlmýþ olabileceði ihtimalini de akla getiriyor...Yada þimdilik s400 konusu ilk sýrada....Orada da ABD nin doðu avrupa ve ortadoðudaki üsleri için bir tehlike olabileceðini biliyor...Ama yanlýþ bilinen birþey varki oda s400 lerin ateþ gücü....Ateþ gücünün etkisi ABD nin önem verdiði konu deðil..Asýl mesele s400 lerin radar sitemlerinin ABD nin tüm hava gücünün hareketlerini çok önceden takip edebilecek olmasý..Bu ABD nin hava gücüne büyük bir darbe anlamýna gelir.O nedenle ilk öncelikleri bu..... Yunanistanan satýlan s300 lerin radar sistemleri s400 lerin oldukça gerisinde..Zaten mal rumlar aldýklarý sistemi adam gibide kullanamýyorlarmýþ..Yinede putin yunanistana yaptýðý ziyaretlerde güney kýbrýs taki abd üssüne duyduðu tepkiyi dile getirmiþ olmalý...Anlayacaðýnýz bu bölgede ve doðu avrupada bir satran oyunu oynanýyor..Umarým biz piyon olarak harcanmayýz....
Yer Ýmleri