rehab'a yine katýlamadým. 
Katýlamýyorum çünki bakýþ açýlarýmýz farklý. O kendi açýsýndan haklý, ben kendi açýmdan haklýyým. O ülke içindeki belli bir grubun TARAF I olarak olaya bakýyor bense ülke deki her kesimi ve geleceði düþünerek bakýyorum. Bir grubun çýkarýna olan þey UZUN VADE de herkesin ebesini beller. Kendisi de yok olur. EN KISA YOL EN UZUN YOLDUR. Bu laf benim deðil bir yerden hatýrlýyorum.
Örnek: yýlmaz özdil, aydýn doðan, geçmiþ chp kaymak tabakasý... Bunlar akp ye kadar ülke kaynaklarýný ibranilerle ortak hep kendilerine yonttular. Devleti kendileri için kullandýlar, devlet de halký ezdi fakirleþtirdi. O fakirlikten ürün olarak yine ibranilerin tohumlarýný attýðý akp gibi partiler doðdular.(Ben söylemiyorum bizzat akp den beslenen akp li ethem sancak söylüyor) akp de baþa geçince yýlmaz özdille beraber ülkeyi 100 yýl geri götürdü. Argo tabirle ebesini belledi. Çalýþanýn gerçek enflasyonu %150, ülke parasý afrika ülkeleri deðerine düþmüþ, malý mülkü madenleri topraklarý kamu þirketlerini özel þirketleri satmýþýz, ülkedeki fiyatlar denk ülkelerin fiyatlarýnýn onlarca katý, sadece ekmekle makarnayla karnýný doyuran 10milyonlarca insan, ülkede en az 10 milyon ilkel göçmen, devlet yardýmýna muhtaç hale getirilmiþ 27 milyon kiþi(geçen yýlki devlet rakamý), övüneceði þey kalmayan akp liler 1970 li yýllarda kurulan savaþ sanayi fabrikalarýmýzda akp nin kapatmaya çalýþtýðý ODTÜ, ÝTÜ, DEÜ, GAZi, HACETTEPE, EGE(Bunlar eski köklü üniversitelerimiz.) gibi okullarýmýzdan mezun olan mühendislerin üretimi ile övünüp bu fabrikalarý kendileri kurmuþ, uçaklarý cami imamlarý tasarlýyormuþ gibi yapýyorlar, vb.
Uydurma örnek:
Koca teknede 100 kiþi var, okyanusta kayýplar. Yaþlýlar teknenin ortasýnda, yorgun ve bezginler. Güneþ yakýyor. Yaþlý adamýn biri serinlemek istiyor. Teknenin kenarýna kadar gidip yüzüne su çarpsa hali yok, bir sürü insanýn üzerinden geçecek, kýpýrdayacak halide yok. Gençlerden yardým istese bir sürü itiraz gelecek, "deniz suyunu yüzüne çarparsa þöyle olur böyle olur." üzerine tonla nasihat gelecek filan. Adam da kýsa yoldan kendini rahatlatmanýn yolunu buluyor. Bulunduðu yerde teknede küçük bir delik açýp gelen sýzýntý ile serinliyor.
Kýsa vadede adam istediðine kavuþtu, uzun vadede herkesin zararýna oldu, delik geniþledi tekne su alýp battý.
Tekneyi delen yaþlý adam ülkedeki çýkar gruplarýndan biri olarak düþünün. Grup çýkarý için uzun vadede KENDÝSÝ ÝLE BERABER ülkeyi batýrdý.
Üstelik belki 100 belki 500 yýldýr bu ülke insanlarý ayrýþtýrýlýp bilinçli olarak gruplara bölünmüþler. Ýngilizler ve abd liler bunu yüzlerce yýldýr yapmýþ. Amaç bu ülke birlik olup kaynaþmasýn, gruplara ayrýlýp kavga etsinki kolay lokma olsun. hali ile ülke keskin gruplara ayrýlmýþ durumda. Her grup diðerinden nefret ediyor. Diðerinin zararýna olacaksa kendide ölmeye razý. Bu ülke halký bu hale bilinçli olarak siyonistler tarafýndan sokuldu.
Ben bunu görüp genele hitab ediyorum her zaman.
Her neyse yaw, örnek biraz basit ve yeterince kullanýþlý deðil. Ýlk aklýma geleni yazdým, fazla düþünmedim ama anlatmak istediðimi anlatýyor sanki.
rehab ülke içi bir grubun tarafý olduðundan(kendi kabul etmesede açýkça öyle görünüyor) iþin içine kendi grubu girdiðinde saðlýklý düþünemiyor. Ýnsanlarýn %80 i bu durumda. yani kiþiye özel deðil, büyük çoðunluk ayný durumda. Azýnlýk içinde olduklarý durumu görebiliyor. Çoðunluk içinde olduðu durumdan bi haber olduklarýndan, ülkede iþler düzelemiyor düzelemez de. Ýstisna olursa ülkede olmasada dünyada belki düzelebilir. Nükleer dünya savaþý çýkarsa veya son 10 yýlda(belki 20 yýl) vücudumuza sokulan grafen tetiklenir de dünya nüfusunun %90 nýný temizlerse o zaman dünyanýn durumu düzelebilir. Çünki geriye sadece ibraniler kalýr birde uzak dað bayýrda yaþayýpda grafene maruz kalmayanlar. Ýbrani grubu kalýnca altýný oyacaklarý kimse kalmaz. Du yaw. Bu seferde birbirlerine düþerler. Hep öyle oldu ve olacak. ibraniler saf deðil melezler. Afrika ýrký ile melezleþmiþler. Kalan ibraniler de birbirini yer abicim.
Ben bunnarý yazmayacaktým da yazmýþým.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri