Yaw emekli maaþ zamlarýný yazayým diye girdim, Rehab'ýn yazýyý görünce güldüm.
Rehab BENCE sen ekonomi filan yazma. Aslýnda siyaset de yazma diyeceðim ama sen bilirsin. Mari ile olan gibi tecrübelerini yaz ben okumam ama diðer yazýlarýna nazaran bu tür yazýlarý okuyan çok daha fazla olur. Hemde sinirlenip evdeki eþyalarý kýran olmaz. Benimkisi tavsiye. 
Þaka yaw, yaz istediðini. Sen fanatik yazmýyorsun, tahammül edilebilir derecede yazýyorsun. Tüm yazdýklarýný düzeltmek gerekiyor ama olsun.
Düzeltmek anlamsýz çaba olduðundan düzeltmiyorum. Çok yýllar önce çaba sarf etmenin gereksizliðini fark ettim iyi mi.?
Tabi düzeltmek derken hadsizleþmiþ olabilirim. Belkide benim yazdýklarým saçma sapandýr. Hoþ bu cümlenin arkasýnda yatan gerçek bile benim 7 metrelik EQ um olduunu gösterir. Yaw galiba efsaneyim iyi mi.? Nirvana y la ilgili kitap yazacaktým vaz geçmiþ gibiyim. Bir internet sitesi açýp orada mý herþeyi anlatsam acaba diyorum. 
.
Son düzenleme : alicemal; 03-01-2023 saat: 20:32.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri