Originally Posted by
Rehab
Eyt, gemiyi delmedi, çalýþarda, emeklilerde, gemiyi denetli denetsiz krediler deldi, bir çalýþan krediyle araba almýþtý deðerlendi ev aldý sonra ev deðerlendi döviz vs kredilerle, þimdi adamýn iki evi ve bir arabasý var, biri kirada,etikmi, birde büyükleri ve total hacmi düþün, özel bankalarda kazandý, peki para nerden çýktý, fatura çalýþan emekli bizlere kesildi, eyt yaþ ort 50 zaten 2 yýl felan kalmýstý, ben senelerdir çalýþýyorum tasaaruf yapýp yatýrýmda yapsam kýsa zamanda ev araba alamam mümkün deðil, peki geldik muhalefete abd ye gidip kredi buldum bunlarla yatýrým yapýp duzeltecegým demek çözüm mü, sana gelince yýlmaz özile iyi diyordun þimdi kötü diyorsun, 6 masa chp de iyi deðil diyorsun, iktidarda kötü, peki çözüm nedir nasýl olmalý ne yapýlmalý ses yok, sen parti kur yapacaklarýný anlat aklýma yatarsa sana oy atarým, fanatik deðilim, hatta gelip katýlayým ama yok ben siyasete bulasmam ekonomýde benim iþim deðil, yazdýrma ne olur, ha ricam eger partý kurarsan ne dini nede dinsizliði karýstýrma, saygý sevgi daha yazmamak uzere gittim
Yer Ýmleri