Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,04 Mr 110,30 / 119,90
34,80 9.99% 88,86 Mn 34,80 / 34,80
6,39 9.98% 504,53 Mn 6,02 / 6,39
85,95 9.98% 240,10 Mn 76,30 / 85,95
4.557,50 9.95% 265,40 Mn 4.147,50 / 4.557,50
1.349,00 -9.95% 202,34 Mn 1.349,00 / 1.508,00
2,90 -9.94% 883,75 Mn 2,90 / 3,13
6,48 -8.86% 112,77 Mn 6,40 / 6,88
21,74 -8.5% 274,70 Mn 21,42 / 24,44
7,80 -8.24% 5,48 Mn 7,80 / 8,01
3,20 4.58% 22,15 Mr 3,06 / 3,32
320,00 0.87% 9,02 Mr 317,75 / 322,25
13,01 9.05% 5,47 Mr 11,64 / 13,12
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
413,50 0.61% 4,24 Mr 407,00 / 416,25
18,46 -0.65% 498,35 Mn 18,28 / 18,66
78,05 -0.06% 3,14 Mr 77,40 / 78,50
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
747,50 0.2% 1,52 Mr 742,50 / 752,00
93,70 0.54% 225,07 Mn 92,75 / 94,05
116,00 0% 101,32 Mn 114,90 / 116,30
30,98 0.52% 116,32 Mn 30,62 / 31,62
10,75 0.47% 112,47 Mn 10,71 / 10,82
81,95 0.68% 219,74 Mn 81,35 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 776/853 ÝlkÝlk ... 276676726766774775776777778786826 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,201 - 6,208 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

1. Ben sorunu biliyorum, çözümüde, çok deðiþik bir yönden aslýnda çok basit, bizlerde çok merhametli olmamýza raðmen sevgi eksikliði var hepimiz sevgi bekliyoruz, güleryüz saygý istiyoruz, toplumda iyi konumda maddi gücü yüksek kiþilerde mutsuz, bugun x parti olur yarýn z, ekonomik refahta tabiki önemli ama, asýl kendimizi sevmiyoruz farkýnda olmadan buda hayatýmýza yansýyor, insanda iki tip vaziyet vardýr, asitik ve alkali pil gibi, gürültülü sýkýntýlý ortamda kan asitik olur, sakin kuþlar aðaçlar gibi ortamda alkali, düþünün müdür geliyor sabah sinirli birþeye kýzacak asitik, siz güleryüzle sýcak sevgiyle yaklastýnýz oda alkalý donusuyor tabi iþini iyi yapacaksýn, toplumda yönetenlerde sevgisiz medya da öyle bunlar bizlere yansýyor en ufak zorlukta asitik oluyoruz kendimize ailemize sevgisiz davranýyoruz onlarda asitik oluyor, düþün minübüse biniyorsun surat 5 karýs herkes birbirine saldýracak gibi, izmirde çok eskiden minübüse binmiþtim ferah içersi söför takým elbiseli bir kibar istanbuldan gelen ben þaþýrmýstým, býrakalým partiyi sunu, bunu kendimizi sevelim ailemizide sevelim insanlara güleryüz saygýyla yaklasalým kibri takýntýlarý býrakalým bakýn hayat nasýl degýsecek, hepimizin ihtiyacý olan sey sevgi unuttuk bu kelimeyi, bu arada suçlu falan partý su bu olarak dusunmeyýn oy vaktý kim ne isterse yapar, doktora gidiyorsun sen asitik oda öyle tedavi gerçeklesmez, sevelim sevilelim, aslýnda yasýnýz ne olursa olsun beklentý sevgý eksýgýmýz bu,

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Harita Yazýyý Oku
    Acaba umut bittiði için mi beklentileri karþýlamýyor bu zam oranlarý?

Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umudunu bitiren olarak akp yi kast ediyorsun sanýrým.

Hayýr onlarda umut bitmez. Bu tür gruplar havuç sopa sistemi ile yaþarlar. Ya havuçla, ya sopa ile yola koyulurlar. Karar veremezler. Karar diye konuþtuklarý aslýnda havuç gören veya sopa gören iç güdüleridir. Ýç güdülerinin emrindedirler. kararlarý iç güdüleri alýr, aðýzlarý o kararýn savunmasýný yapar. mantýk yoktur. Mantýk olmadýðý için umut diye kavram bilmezler.

Ýç güdüleri mevcut sofradan ölümüne kalkmamalarý gerektiðini söylüyor. Sonuna kadar her türlü yoldan savaþacaklar. Savaþtýklarý þey cumhurbaþkanlýðý iktidar deðil. Elde ettikleri dünya niðmetleri. Daha çoðunu kazanmak için. Sopayý görmüþlerse de ellerindekini kaybetmemek için savaþýrlar.

Ýç güdüleri ile hareket edenlerde umut kavramý yoktur.

Biraz siyah beyaz anlattým, daha anlaþýlýr oluyor. Birde devleti yöneten, hukuk'u kendi çýkarlarýna göre þekillendiren saldýrgan bir gruptan bahsettiðimden kelimelere ve cümlelere dikkat ettim. Tüm düþündüðümü yazamadým.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

3. Ali Cemal abi bi ara Ege Cansen hocamýz J þeklinde ekonomide düzelme bekliyordu saðlýklý olur vs. açýklamalar yapýyordu,

Bu zamlardan sonra anladým ki hoca yaþlýlýktan bizim entegre þemsiyelerin j þeklindeki sapýný görüyordu sanýrým

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by palmet Yazýyý Oku
    bilakis umut bitseydi .ne yuksek zamlý maaþlar gelirdi.
    Bence %25 zam ile ne yaptýðýnýn farkýna varmadý. %25 zam ile iktidarý kesin kaybetti sayýlýr eðer "mucize" yaratmazsa.

Çevresindekiler ve muhalif medyadan "iktidarý bu zamla kaybetti" yazýlarý gelince hemen %30'a çýkardý. Bu da %25 kararýný verirken ne yaptýðýný bilmiyor anlamýna da gelebilir. Nedense emeklileri son yýllarda pek kaale almýyor.

Ya emekliden geçmiþte de oy alamadýðý için, veya daha önce yaptýklarým yeter diye düþündü veya en mantýklýsý tüm medya asgari ücret diye tutturmuþtu, emeklilerden bahseden yoktu. O da medyanýn dediðini yapýp asgari ücrete %50 küsür zam yaptý ve rahatladý. Onun ve çevresini saranlarýn kapasitesi geniþ bakmaya yetmez.

Yukarýda yazdýðým "mucize" yaratmazsa dan ne anlayabiliriz. Yüzbinlerce afgan genci getirdi. Onlarý silahlandýrýyor deniyor. Böyle bir þeye yeltenirse sonu saddam gibi olur. Yapacaðýný sanmam. bahçeli de desteklemez diye düþünüyorum. Hafif yazdým.

Sandýklarla saðcý iktidarlar hep %10 civarý oynamýþtýr. Fetö döneminde bu sanýyorum %20 ye çýktý. Üzerine vatandaþ yaptýklarý milyonlarca suriyeli var. Bu tür bir mucizeye güveniyor olabilir.

Veya USD hýzla düþmeye baþlar, akp nin oyu hýzla yukarý çýkar. Seçimden önce üç beþ TL düþerse ki buda ancak abd emri ile olur. O zaman mucizesi gerçekleþir.
    @NeAcaipDunya

5. Gündem Kürtler ve Kürtçülük siyaseti.Hazine yardým kesilir ve HADEP kapatýlýrsa Kürt oylarýnýn adresi akp den kopa(n)rtýlan iki partiye gider mi?Kendi adýma bu iki partinin bilinçli bir þekilde kuruldukalrý günden bu güne kürt oylarýna oynamalarýný baþýndan beri planlý olduðunu düþündürüyor. alicemal sizin bu konudaki düþüncenizi merak ediyorum.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Rehab Yazýyý Oku
    Eyt, gemiyi delmedi, çalýþarda, emeklilerde, gemiyi denetli denetsiz krediler deldi, bir çalýþan krediyle araba almýþtý deðerlendi ev aldý sonra ev deðerlendi döviz vs kredilerle, þimdi adamýn iki evi ve bir arabasý var, biri kirada,etikmi, birde büyükleri ve total hacmi düþün, özel bankalarda kazandý, peki para nerden çýktý, fatura çalýþan emekli bizlere kesildi, eyt yaþ ort 50 zaten 2 yýl felan kalmýstý, ben senelerdir çalýþýyorum tasaaruf yapýp yatýrýmda yapsam kýsa zamanda ev araba alamam mümkün deðil, peki geldik muhalefete abd ye gidip kredi buldum bunlarla yatýrým yapýp duzeltecegým demek çözüm mü, sana gelince yýlmaz özile iyi diyordun þimdi kötü diyorsun, 6 masa chp de iyi deðil diyorsun, iktidarda kötü, peki çözüm nedir nasýl olmalý ne yapýlmalý ses yok, sen parti kur yapacaklarýný anlat aklýma yatarsa sana oy atarým, fanatik deðilim, hatta gelip katýlayým ama yok ben siyasete bulasmam ekonomýde benim iþim deðil, yazdýrma ne olur, ha ricam eger partý kurarsan ne dini nede dinsizliði karýstýrma, saygý sevgi daha yazmamak uzere gittim
    Katýldýðým yerler var katýlmadýðým yerler var.
    eyt gemiyi deldi demedim. O hikaye "grup içindeki insanlarýn her biri kendi çýkarý ile karar verirlerse, grup için olabilecek en kötü sonuç olur dedim. Bireysel karar veren kiþiler içinde en kötüsü olur çünki kýsa vadede çýkarýna görünsede uzun vadede grup batýnca grup içinde olanlarda batar. Ýmkanýn varsa gruptan çýkar gidersin zarar en aza iner, imkanýn yoksa gruptan çýkamazsýn batýþýn garanti.

Yýlmaz Özdil'e hiç bir zaman iyi demedim. Hatta acaip aðýr eleþtirdim. Bugünde onu bugünki yazýsýndan dolayý eleþtirmek için girmiþtim.

Ona iyi dediðimi nereden çýkarmýþ olabilirsin.?

Kötüler içinde iyisi demiþimdir. Kýlýçdaroðlu ve fatih altaylý içinde ayný þeyi söylerim. Özdil'ide, Altaylýyýda düzenli okurum. Ama ikiside bu ülkeye zararlý insanlardýr. Onlara iyi derim. Neden derim? Alternatiflerine bakýnca hýrsýzlarý, katilleri, ahlaksýzlalrý görürüm. O zaman bunlar diðerlerinin yanýnda melek kalýyor derim. Oradan çýkarmýþsýndýr.

-10 ile +10 arasýnda deðerlendirirsem. altaylý da özdil de -3 filanlar. Yani iyi deðiller KÖTÜLER. altaylý'dan süper vale olur, özdil den ne olur, acaip güçlü hafýzasý var. Gizli servis elemaný olur diyeyim. Ama saðcý basýn -10 olduðundan, ön plandaki solcu basýn ise abd tarafýndan oluþturulmuþ paralý askerler olduðundan altaylý ve özdil in -3 olan rakamlarý diðer -10 larýn içinde iyi görünür.

Ancak bu kadar anlatabiliyorum. Özdil hakkýnda düzenli yazdýðým 2 þey vardýr. Birincisi siyasal islamcýlar, dinCÝler nasýl Kuran'ý paraya çeviriyorlarsa Özdil de Atatürk ü paraya çeviriyor.
    Ýkincisi de Özdil sorunlarý anlattýktan sonra kurtuluþ olarak aydýn doðaný parlatýyor. aydýn doðan kim.? Ülkeyi sömüren yahudi grubu ve uþaklarý içinden bir kiþi.

Her neyse... Gereksiz uzattým, bu kadar yeter. Ýandýrmam gerekmiyor boþluðuma denk geldi, silmeyeyim.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    Ali Cemal abi bi ara Ege Cansen hocamýz J þeklinde ekonomide düzelme bekliyordu saðlýklý olur vs. açýklamalar yapýyordu,

Bu zamlardan sonra anladým ki hoca yaþlýlýktan bizim entegre þemsiyelerin j þeklindeki sapýný görüyordu sanýrým
    Ege hocanýn dünyasý ile bizimki farklý. O gelir durumu üstte olan %40 için yazýyor yazýlarýný. %60'ý kuyudan su çýkaran eþekler olarak görüyor. Ot versen yeter diyor. Çok ot verirsen þiþmanlarlar ve iyi su çekemezler diyor.. Tüm yazýlarý bunun çevresinde dolanýyor.

J þeklinde düzeliriz diyorsa laf olsun diye yazmýþtýr yada seninde dediðin gibi o esnada þemsiyeye bakýyordur.

Onun grubu akp döneminde servetlerini onlarca kat artýrdýlar. Gazetede okunur olabilmek önemlidir yoksa adam yerine konmazlar. Ýnternettede düzenli týklanmasý lazým. Týklanmak için genele hitab eden biþeyler bulmaya çalýþýyor. Tüm köþe den yazanlarýn derdi bu. Týklanma. O sebeple popüler konular bulup halký düþünüyormuþ gibi yazmaya çalýþýyorlar. Her köþe den yazarýn halk dan anladýðý farklý tabi.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by hs37 Yazýyý Oku
    Gündem Kürtler ve Kürtçülük siyaseti.Hazine yardým kesilir ve HADEP kapatýlýrsa Kürt oylarýnýn adresi akp den kopa(n)rtýlan iki partiye gider mi?Kendi adýma bu iki partinin bilinçli bir þekilde kuruldukalrý günden bu güne kürt oylarýna oynamalarýný baþýndan beri planlý olduðunu düþündürüyor. alicemal sizin bu konudaki düþüncenizi merak ediyorum.
    Aslýnda Kürtler diye ayýrmak bana göre doðru deðil. Ama mecburen o þekilde kestirmeden konuþuyoruz. Neticede akademisyen deðiliz. Hoþ akp den sonra akademisyen lerin seviyeside yerlere düþtü.

abd nin kurduðu hadep partisinin peþine takýlan grup diyelim. Yada hadepe oy verenler diyelim. Çünki Kürt diye keskin ayýrýrsanýz, diðer partilerin oylarýnýnda kimisinin yarýsý kimisinin daha çoðu Kürt lerden çýkar. Binlerce yýlda çok melezleþilmiþ. Herkesin soyunda mutlaka Kürt ler vardýr. Bu ülkeyide Kürtlerle beraber savaþarak kazandýk. Kürt diye ayýrmak beni biraz rahatsýz ediyor ama mecburen o hale getirildi. abd medyasý ve uþaklarý yaptý bunu. Ülkeyi bölüp parçalamak için. Her neyse...

hadep oylarý %10 civarý. akp ve chp nin oylarýda %20 %30 aralýðýnda. Hali ile hadep in oylarý seçim sonucunu belirleyecek düzeyde. Bu durumda herkesinde hadep oylarýný istemesi mevcut siyasi düzenimizde son derece doðal.

iyi parti ve bahçeli karþý gibi gözükselerde, kendi kitlelerinin oylarýný kaybetme korkusu ile hadepe düþmen gibi görünüyorlar. Ama yaptýklarýna bakarsan hadepin büyümesinde etkin rol oynamýþ kiþiler bahçeli ve akþener.

hadep, iyi parti bahçeli, akp. Hepside ayný yere hizmet ediyorlar. Farklý görüþ söylemelerinin sebebi, farklý halk kesimlerine hitab etmek için. Herkes ayný kesime hitab etse, diðer gruplarýn oylarý boþta kalýr.

Siyaset tamamen soytarýlýk. Baþlarýndaki kiþilerin geçmiþlerini araþtýrýrsanýz, söyledikleri ile alakalý kiþiler olmadýklarýný görürsünüz. Ben aþaðý yukarý hepsini biliyorum ama burada yazamam.

Bizim ülkede meclisteki tüm siyasi partiler, kendi ceplerini doldurmak için örgütlenmiþ düþük seviyeli gruplar. Halk ve halka söyledikleri araç sadece. CHP baþlarda iyiydi, son 30-40 yýlda tamamen abd emrine girmiþ gibi görünüyor. Saðcý partilerden farklarý kalmadý sayýlýr. Çok az biþey kaldý.

farklý þeyler anlattým da olsun o kadar.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 776/853 ÝlkÝlk ... 276676726766774775776777778786826 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •