zdil'in son yazsn eletirmek iin girmitim. Ama bu topikte ok hareket olmu, uzun cevaplar verince vakit kalmad.
Bir ka cmle yazp kaaym.
zdil bekledi bekledi en sonunda kararnm verdi emirmi kesin olarak geldi bilemiyorum oda son noktay koydu. imamolu dedi.
imamolu hakkndaki dncemi yazmtm, chp iindeki bu lke iin olabilecek olabilecek en kt aday. karakter baznda tayyip ile yarr benzeri eyler demitim. Zaten kldarolu'nun sadan devirdii biri.
zdil de imamolu demi.
zdil i anlatmtm, lkemizi smren gruba dahil biri demitim. lkemizi smren grup ise defalarca yazdm gibi bu lkedeki d destekli ibrani kkenli yahudiler. lkedeki yahudi olmayan pek ok insan da ara olarak kullanyorlar.
zdil imamolu demise, grup olarak kararlarn vermiler demektir.
Grup deilde bireysel karar aldysa.
Dier ihtimal se, adaylara bakmtr. akp olmasnda kim olursa olsun daha iyi diye aptalca bir karmda bulunmutur. rnekte ne demitim, "bireysel karn iin karar verirsen uzun vadede batarsn." zdil de hi olmazsa akp iinden deil kontrol edebiliriz diye dnmtr.
imamolu seilirse yllar sonra tayyip iin yazdklarn imamolu iinde yazacandan emin olabilirsiniz.
En dk ihtimal se, imamolu dil in etkisini bildiinden, gidip kendini zdil e pazarlamtr. Ne dersen yapacam demitir. zdil ne duymak istiyorsa hepsini sralayp 2 ile arpmtr. zdil de son yazsn kaleme almtr.
Yazmamsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer mleri