palmet,
Yýkýlan yerler ana cadde kenarý 4 kat izinli arsa tapulu yerlerdi. Üzerindeki evler 40-50 yýllýk eski yerleþimcilerden kalan evlerdi. Son 5 yýldýr evlerini yenilemek yerine boþaltýp müteahhit beklemeye baþlamýþlardý.
Zaten evin boþ olduðunu ancak resmi kurumdakiler bilebilirler birde ev sahipleri. Ev sahibinin olayda parmaðý olmadýðýna göre demekki resmi kurum bu haltý yedi. Ya belediye bu haltý yedi çünki seçim ortada geçiyor bir kaç kiþinin bile önemi var, veya merkezden yani nüfus idaresinden bu haltý yediler. Onlarda adres kayýtlarýndan hangi evde insan var, hangisi boþ biliyorlar. Filan. Bunu 2 farklý gazetedeki köþeden yazarýnada detaylý olarak yazýp gönderdim. Ada parselide verecektim sonra gereksiz dedim. Onlar yazar belki ama bir iþe yaramaz çünki muhalefet de beþ para etmezlerden kurulu.
Beldelerde belediye iþleri düzgün yürümez. Bizim burada belediye yetkilisinin "hemen yapýlacak" dediði imar düzenleme iþleri 5 yýldýr ÖZELLÝKLE bekletiliyor. Ev arsa sahibi kimsenin çivi çakmamasý gerekirken 2 katlý izni olan yere koca 5 katlý KAÇAK APARTMAN diktiler. Daha kötüleride var, yol olan yerlerde evler var, zeytinlik olan yerde 4 katlý KAÇAK APARTMAN var. Birde yasak olan izinler mucizevi þekilde müteahhitlerce kaldýrýlýyor. Mütahhide bakýyorsun belediye baþkanýnýn hemþehrisi filan.
2 önceki belediyede imar müdürü tam 150 ev sahibi oldu altýnada range rover çekti. Tüm ilçe adamýn hýrsýz olduðunu biliyor hatta imar iþlerinden kimden kaç TL aldýðýnýda herkes söylüyor. Benden bu kadar aldý, baþkasý benden de bu kadar aldý filan diye.. Adam çaldýklarý ile þimdi yaþýyor kimsede gýk çýkarmýyor. Ýmar müdürü 150 ev sahibi olduysa o dönemin belediye baþkanýný sen düþün. Mevcut belediye baþkaný hakkýndada imar iþleri ile ilgili suçlamalar ve zimmete para geçirme ile ilgili ispatlý milyarlarca TL lik suçlamalar var.
Bizim ilçe insanlarý içinde emekli okumuþ çok o sebeple ortaya pislikler dökülüyor. Ama devlet malum olduðundan suçlulara "suçlu" bile diyemiyorsun, suçlu yerine seni içeri atýyor. vs.
.
Son düzenleme : alicemal; 28-01-2023 saat: 17:24.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri