Originally Posted by
maltepe
Bir haftadýr da eski Rusya baþbakaný yeni Rusya Güvenlik Konseyi Baþkan Yardýmcýsý Dimitri Medvedev benim bazý yazdýklarýmý tekrarlýyor.(alicemal)
aslýna bakarsanýz sadece abd rusya korkusunu pompalayýp nemalanýyor...eski rusya yok...eski derken dünya savaþlarýndan beri yok..onlarda parayý tanýdý maymunun gözü açýldý..uçaklarla rus askerlerine dolar atsalar parayý kapan kaçar birbirlerine düþerler..
çin ise ekonomik savaþý tercih edecektir..
þu daha mantýklý geliyor ibrani kökenliler rusyanýn tarým ve sanayi üretim için uygun olduðunu düþünüyor olabilirler..Çin ile oynamalarý zor rusya ile istedikleri gibi oynayabilirler..
Evet Rusya eski Rusya deðil ama nükleer balistik hipersonic binlerce füzesi var. Düðmeleride var. 
O düðmelere basarlarda. Karakterlerinin analizini bi kaç kez yapmýþtým.
Bir tek Çin lilere kesin konuþamam. Onlarla ilgili taze örnek bilmiyorum. Biraz tarihlerini biliyorum, bir de çekik gözlü Asya ýrkýnýn genetik özelliklerini biliyorum. Bakalým ne olacak.
Tüm dünya insanlarýnýn hava ve besin ile vücuduna soktuklarý grafen maddesini tetikleyip öldürecekler diye hesap ederken nükleer savaþ ýsýnmaya baþladý. Grafen e gerek kalmayabilir.
Salgýn hastalýklarý denediler olmadý. Grafen iyi plan aslýnda. Nükleer ise onlarýda vurabilecek tehlikeli bir oyuncak.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri