Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,04 Mr 110,30 / 119,90
34,80 9.99% 88,86 Mn 34,80 / 34,80
6,39 9.98% 504,53 Mn 6,02 / 6,39
85,95 9.98% 240,10 Mn 76,30 / 85,95
4.557,50 9.95% 265,40 Mn 4.147,50 / 4.557,50
1.349,00 -9.95% 202,34 Mn 1.349,00 / 1.508,00
2,90 -9.94% 883,75 Mn 2,90 / 3,13
6,48 -8.86% 112,77 Mn 6,40 / 6,88
21,74 -8.5% 274,70 Mn 21,42 / 24,44
7,80 -8.24% 5,48 Mn 7,80 / 8,01
3,20 4.58% 22,15 Mr 3,06 / 3,32
320,00 0.87% 9,02 Mr 317,75 / 322,25
13,01 9.05% 5,47 Mr 11,64 / 13,12
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
413,50 0.61% 4,24 Mr 407,00 / 416,25
18,46 -0.65% 498,35 Mn 18,28 / 18,66
78,05 -0.06% 3,14 Mr 77,40 / 78,50
192,80 0.42% 5,24 Mr 189,40 / 197,00
747,50 0.2% 1,52 Mr 742,50 / 752,00
93,70 0.54% 225,07 Mn 92,75 / 94,05
116,00 0% 101,32 Mn 114,90 / 116,30
30,98 0.52% 116,32 Mn 30,62 / 31,62
10,75 0.47% 112,47 Mn 10,71 / 10,82
81,95 0.68% 219,74 Mn 81,35 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 788/853 ÝlkÝlk ... 288688738778786787788789790798838 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,297 - 6,304 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by maltepe Yazýyý Oku
    Bir haftadýr da eski Rusya baþbakaný yeni Rusya Güvenlik Konseyi Baþkan Yardýmcýsý Dimitri Medvedev benim bazý yazdýklarýmý tekrarlýyor.(alicemal)
    aslýna bakarsanýz sadece abd rusya korkusunu pompalayýp nemalanýyor...eski rusya yok...eski derken dünya savaþlarýndan beri yok..onlarda parayý tanýdý maymunun gözü açýldý..uçaklarla rus askerlerine dolar atsalar parayý kapan kaçar birbirlerine düþerler..
    çin ise ekonomik savaþý tercih edecektir..
    þu daha mantýklý geliyor ibrani kökenliler rusyanýn tarým ve sanayi üretim için uygun olduðunu düþünüyor olabilirler..Çin ile oynamalarý zor rusya ile istedikleri gibi oynayabilirler..
    Evet Rusya eski Rusya deðil ama nükleer balistik hipersonic binlerce füzesi var. Düðmeleride var.
    O düðmelere basarlarda. Karakterlerinin analizini bi kaç kez yapmýþtým.

Bir tek Çin lilere kesin konuþamam. Onlarla ilgili taze örnek bilmiyorum. Biraz tarihlerini biliyorum, bir de çekik gözlü Asya ýrkýnýn genetik özelliklerini biliyorum. Bakalým ne olacak.

Tüm dünya insanlarýnýn hava ve besin ile vücuduna soktuklarý grafen maddesini tetikleyip öldürecekler diye hesap ederken nükleer savaþ ýsýnmaya baþladý. Grafen e gerek kalmayabilir.

Salgýn hastalýklarý denediler olmadý. Grafen iyi plan aslýnda. Nükleer ise onlarýda vurabilecek tehlikeli bir oyuncak.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by selimhan01 Yazýyý Oku
    Aslýnda kýzýl Ordu dediðimiz þey 2 dünya Savaþý'nýn sonucunda geliþen bir kavram Hitler'i Moskova'da Stalingrad da Kýrým'da Leningratta durduran ABD sanayidi ve lojistik üstünlüðü olmasýný bizim insanýmýz pek bilmez ABD okadar büyük bir üretim yaptý ki Rus tanklarýnýn motorlarý ve nakil aracýnýn tamamýný diyemesek te büyük çoðunluðunu saðladýðýný söylenebiliriz.

Aslýnda þimdide durum aynýsý sadece ülkeler farklý Rusya günümüz Hitler'in Almanyasý oldu

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    2. dünya savaþýnda Rus ordularýnýn lojistik desteði ve aðýr silahlarýný abd lilerin saðladýðýný duymamýþtým. Ýlginç.
    @NeAcaipDunya

3. Slm....

Arkadaþlar þu an dünya için benim düþüncem.....!!!!!!!!!!

Batý emperyalizmi.....batý kapitalizmi.......!!!!!!!!!!!

Çin devlet emperyalizmine.....çin devlet kapitalizmine yenildi.....!!!!!!!!!!

Yenilgiyi kabul edemeyen.....bu vahþi emperyaller ve kapitalistler....

Tüm dünyayý cehenneme çevirecekler.....!!!!!!!!!!

Amerikanýn amacý.....büyük asya savaþýna karþý müttefik toplamak.....!!!!!!!!! bu savaþta Amerikanýn Türkiyeye biçtiði rol....TÜRKÝYE VE .Halife Fetullah gülen önderliðinde.....

Sunni müslümanlarý Amerika ve Natonun yanýnda olmasý idi....!!!!!!!!!

BU BÜYÜK SENARYOYU RUSYA VE ÇÝN BOZDU.....!!!!!!!!!!!

Savaþ devam ediyor.....Türkiye büyük patronu takip ediyor....Orta doðu ve islam kültürü sayesinde öylesine mükemmel dans ediyoruzki.....

Dünya hayranlýkla bizi izliyor.....!!!!!!!!!!!!

selimhan01 Guest
    Aslýnda durum birazcýk farklý

Örneðin Çin ABD en büyük soya ve mýsýr kime satar bilir misin Çin eðer bunu yapmazsa Çin'de çok büyük bir yiyecek enflasyonu olurdu

2 dünya Savaþý'nýn hemen akabinde Rusya'da erkeklik yapayým dedi ABD yardýmýný almadý ülkede açlýktan ölümler oldu...
     Alýntý Originally Posted by baddog Yazýyý Oku
    Slm....

Arkadaþlar þu an dünya için benim düþüncem.....!!!!!!!!!!

Yenilgiyi kabul edemeyen.....bu vahþi emperyaller ve kapitalistler....

Tüm dünyayý cehenneme çevirecekler.....!!!!!!!!!!

Amerikanýn amacý.....büyük asya savaþýna karþý müttefik toplamak.....!!!!!!!!! bu savaþta Amerikanýn Türkiyeye biçtiði rol....TÜRKÝYE VE .Halife Fetullah gülen önderliðinde.....

Sunni müslümanlarý Amerika ve Natonun yanýnda olmasý idi....!!!!!!!!!

BU BÜYÜK SENARYOYU RUSYA VE ÇÝN BOZDU.....!!!!!!!!!!!

Savaþ devam ediyor.....Türkiye büyük patronu takip ediyor....Orta doðu ve islam kültürü sayesinde öylesine mükemmel dans ediyoruzki.....

Dünya hayranlýkla bizi izliyor.....!!!!!!!!!!!!
    Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by baddog Yazýyý Oku
    ...

...
    baddog,
    Þu an için Çin kazanmýþ sayýlmaz. Böyle devam ederse kazanacaðý kesin.
    Batýlýlarda(batýyý yöneten ibrani soyu) bunu yýllar önce fark ettiðinden Çin i önlemeye çalýþýyorlar.
    Önce Çin'de salgýn hastalýk yaydýlar. Kuþ gribi, domuz gribi, son olarak covid. Belliki son 10 yýllarda Belli genetiðe yönelik salgýn hastalýklar üretmeye çalýþtýlar. Sadece çekik gözlü asya ýrkýný etkileyen hastalýklar gibi.

Rusya nýn Ukraynayý iþgali ile ele geçirdiði abd labaratuvarlarýnda her þey ortaya çýktý. Genetiðe yönelik hastalýk icad etmeye çalýþýyorlar. Bunun ilk örneklerini Afrika da gördük. Sanýrým ilk testlerini orada yaptýlar, halende yapýyorlardýr. HIV, Ebola ve ismini hatýrlamadýðým yeni yeni hastalýklar. Sonra da Çin'e salgýn hastalýk yaydýlar.

Baþaramadýlar. covid kendilerinide vurdu.

Sonra ticari savaþa geçtiler ve halen bu ticari savaþ devam ediyor. Çin benzeri olayýný Japonya ile yaþamýþlardý. Ben önce ne olduðunu anlayamamýþtým, yeni anladým.

Japonya bizimde gerimizdeydi ama hýzla teknolojide ilerledi ve abd avrupa ile yarýþmaya baþladý. Hatýrlarsanýz robot denge teknolojisini ilk baþaran Japonya idi. Assimo isimli Honda fabrikasýnýn robotu dengede hareket edebiliyordu. Sonra Japonya ile beraber Assimo da duraklama dönemine gidri ve ayný teknoloji batýya taþýndý, þu an Japonya yý geçtiler. Japonya diðer her alandada duraklamaya girdi ve batý ülkelerinin gerisine düþtüler.

Ne olduðunu anlayamamýþtým, Japonya batý yý teknoloji ve ekonomide geçmek üzereyken nasýl oldu da duraklama dönemine girdi. Çýkamadý da. Japonya Batý için tehlike olmaktan çýktý.

Son yýllardaki abd nin Almanya, Fransa, Çin ve Rusya ile olan ticaret savaþlarýna bakýnca Japonya nýn durumunu anladým. Tehlike arz edecek kadar yükselmeye baþlayýnca abd tarafýndan durdurulmuþtu. Nasýl durdurulmuþtu.? Bunun için 2. dünya savaþý sonucunun Japonyaya etkisi ve japon þirketlerinin sahiplerinin milliyetlerini bilmek gerekiyor. ibrani kökenliler Japonya ya ne kadar girebilmiþlerdi.? Örneðin Türkiyenin tüm kan damarlarýnda onlar var. Ayýrmak neredeyse imkansýz gibi. Bizi istedikleri her þekilde kukla gibi oynatabiliyorlar. peki Japonya da.?

2. Dünya savaþýnda Japonya abd ye yenilince sonraki dönem abd nin tam kontrolune girdi. Merkez bankasýný abd kurdu ve kontrol ediyor, Japon gizli servisini abd kurdu ve kontrol ediyor, kalanýný bilmiyorum. Japonyada ne kadar etkinler organik yapýyý bilmiyorum ama sonuçlardan yola çýkarak çok etkin olduklarýný var sayýyorum.

Du yaw, ben böyle uzun ve ciddi yazý yazmam.

Özet geçeyim, konu neydi.

Japonya ya yaptýklarýný Çin e yapmaya çalýþýyorlar. Çin in geliþimini Japonyayý durdurduklarý gibi durdurmaya çalýþýyorlar.

Baþarýrlarmý baþaramazlarmý henüz belli deðil. NORMALDE baþaramamalarý gerekir. Sebebi abd ve batý obez ve tembelleþmiþ durumdalar. Bunu geri çeviremezler. batýdaki üretimin fiziðe dayanan kýsmýný göçmenler yapýyor, abd de akla dayanan kýsmýnýda göçmenler yapýyor. Hali ile batý halklarý tekrar çalýþkan ve üretken olamazlar. Sonuçta çalýþkan olan Asya halklarýnýn kazanmasý gerekir. Tabi bunu kesin söyleyemem sadece çýkarýmým bu.

Geriye ekonomi dýþý savaþ kalýyor. Salgýn hastalýklarla vurmaya çalýþýyorlar. Onuda baþaramýyorlar, geriye 2 seçenek var.
    Birincisi þu an az veya çok neredeyse tüm insanlarýn vücuduna girmiþ olan grafen i tetikleyerek insanlarýn damarlarýný týkayýp kalp krizinden öldürmek.
    Ýkincisi batýyý ve ülkemizi yöneten ibrani kökenliler için son çare nükleer savaþ.

Veya Asya ya boyun eðecekler.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bir haber okudum þaþýrdým.
    akp en son "ucuz konut" projesi baþlatmýþtý. Ýlk haftalar analiz yapamayan halk arasýnda büyük coþku oluþturmuþtu. Kaç milyon kiþinin bu projeye dahil olacaðý hakkýnda rakamlar fezaya çýkmaya baþlamýþtý. Müracaat edecekler için 3 milyon diyen 5 milyon diyen vardý. Tabi bunlar akp medyasýný seyredip okuyanlar.

16 Ocak da baþvurular alýnmaya baþlamýþtý.

Rakamý bugün bir köþeden yazar açýklamýþ ismi Ümit Zileli, 8bin 27 kiþi baþvurmuþ. Bunlarda maddi durumu iyi olanlardýr, çocuðuna yatýrým filandýr. Projeyi inceleyince ev almak için ekonomi hiç bilmemek gerekir. Belki geliri dolar avro ile olan Türklerdir.

Bu haberi okuyunca "yaw son seçim ankatlerine bakayým" dedim.

https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9C...B1lan_anketler

Tahmin ettiðim gibi.
    Ortalamalarý alýrsanýz, hükümet kanadý artýk pkk nýn hadep oylarýný alsada baþarýlý olamýyor. Diðer anormal birlik ise ilk turda hadep oylarýný alýrsa kazanýyor. Ýlk turda hadep oylarýný alamazsa ikinci turda kazanýyor.

Hükümet kanadý herþeyi yaptý þu ana kadar baþarýlý olamadý.

Bundan sonra bir tek þey onlarý kurtarabilir. USD nin hýzla düþmesi. Bunuda yýllardýr uðraþýyorlar baþaramadýlar.

akpnin gitme ihtimali %80 lere dayandý. Yüzde yüz diyemiyorum çünki abd nin tek hareketine bakar. TR deki banka ve þirketlere abd emir verir, USD hýzla düþmeye baþlar.

Böyle bir emri de vermediklerine göre muhalif kanat dan ümitliler.
    @NeAcaipDunya

%100 diyebilirsin alicemal
    bugün ki enflasyon rakamlarýna bakýnca
    tuik bile o zatý terk etmiþ gibi gözüküyor
    bir halt olacaðý yok.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    %100 diyebilirsin alicemal
    bugün ki enflasyon rakamlarýna bakýnca
    tuik bile o zatý terk etmiþ gibi gözüküyor
    %90 dan yukarý çýkmam.
    Kazanamasalarda halkýn sýrtýndan yaptýklarý servet ile kalacaklar. Yine mecliste olacaklar. Yine cehape lilerle iyi partililerle kaz ciðeri muhabbeti güle oynaya yapacaklar.

Muhalefet seçimi kazanýr kazanmaz akp dönemini HEMEN yargýlamaya baþlamazsa, hükümete en fazla 2 yýl tanýyorum. 2 yýlda yýkýlýrlar hükümet daðýlýr.

Yargýlayýp talan geri alýnýrsa o zaman 5 yýl ihtidarda kalýrlar ayrýca en az 20 yýl bu ülke rahat eder. özal ailesi yargýlanmadý devamýnda mesut yýlmazlar ve akp ler doðdu. akp dönemi ne hesap sorulmazsa akp den çok daha kötülerini göreceðiz. Hesap sorulmayacak. Bir kaç göstermelik þey yaparlar.

Enflasyona þimdi baktým aylýk %6,6 açýklamýþlar. Buda yontulmuþ rakamdýr.

Ocak ayýnda gittiðim yerlerdeki zamlarý yazmýþtým. Market hariç her yerde okkalý zamlar vardý. Ortalama alýrsam %50 yi geçiyordu.
    Marketleri hesaplayamadýðýmdan onlarý dahil etmedim. Dayanýklý tüketim mallarýna hemen zam yapmýyorlar 2-3 aya yayýyorlar. 3 ay içinde onlarýn zammý da %50 yi bulur.

Gerçek enflasyon büyük ihtimalle Ocak ayý için %20 civarýdýr. 6 ay için %30 zam alan memur ve emekliler çok fakirleþtiler.

Birde memur ve emekliler Mayýs ayýnda ilave %20 zam alacaklar diye bir söylenti var. Eðer o zam gelmezse akp oylarý dahada düþecektir.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 788/853 ÝlkÝlk ... 288688738778786787788789790798838 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •