Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 797/853 ÝlkÝlk ... 297697747787795796797798799807847 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,369 - 6,376 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

1. Dinimizin en temel öðüdüdür; "helal para kazanmak.
    Sayfalarca yazýyorsun alicemal.
    Herkesin anlayabileceði netlikte.
    Ben bu kazanýlan paralarýn artýk KANLI PARA olarak adlandýrýlmasýný istiyorum.
    Netflix'teydi sanýrým black mirror adýnda bir dizi vardý.
    Ýzlemiþ olanlar hatýrlar, absürt, sýradýþý þeylerle karþilaþýyordu izleyenler.
    Mesela diyorum ki; bu depremde bunca felaketin oluþmasýnda dahli bulunanlar yarýn sabah uyandýklarýnda kapkara bir yüzle uyansalar. Ne kadar yýkasalar da bu yüzkarasýný çýkartamasalar.
    Elleri mesela kýpkýrmýzý olsa
    Paralarý, arabalarý, kýyafetleri kan kýrmýzýsý olsa.
    Alýþveriþte uzattýklarý kredi kartlarýndan kan damlasa mesela.
    Bir restauranta zýkkýmlanmaya gittiklerinde önlerine kanlý et parçalarý konsa.
    Sadece bunlar deðil, bunlar bu haramlarla týkýnsýnlar diye bunlarýn soygun düzenini destekleyen kim varsa.
    Kýrk tane kanalýn kýrkýnda uzman, hukukçu, akademisyen, gazeteci kýlýðýnda halka deðil de bu kanlý düzene hizmet edenler de mesela.
    Mercimek kadar beynini kullanmayýp, akýlla vicdanla saðduyuyla baðýný koparan kim varsa. Küçük menfaatlerini herþeyin önüne koyanlar.
    Toplum içinde cüzzamlý gibi dolaþsalar bunlar.
    Týka basa yemiþler ama insanlýktan çýkmýþlar, insanlýktan çýktýklarýnýn farkýnda bile olmadan yaþýyorlar.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    snkleyp keþke öyle olsa.

---

Üstte yazdýðým depremdeki temiz belediye ile kirli belediyeler farký çok güzel ve gerçek bir örnek. Gözümüzün önünde gerçekleþti. Üstteki o yazýnýn kirli belediye ve sonuçlarý kýsmýný kopyalayýp alayým. Yýlda bir asarým buraya. Birazda daha açýk hale getiririm. Yukarýda hýzlý yazýp sadece gramerini düzeltmiþtim.

Böyle GERÇEÐÝ bu kadar açýk anlatan bir örnek bulmak zor. Soyut anlatýmlarým bu tür bir örnekle somut hale gelince yakalayýp kaçýrmamak lazým.

"Bak kardeþim, beni seni herkesi soyan hýrsýza soyduysa beni soydu dersen senin ve ailenin baþýna gelecek olan bu" demek için, ama yine de ayný þeyi yapacaklar fark olmayacak.

Önlemek için çýkar gruplarýný yaratýp besleyen arkadaki bu ülkeyi seviyor gibi görünen ama gerçekte ülke halkýný kaynaklarýný sömüren TC. kimlikli açýk-gizli ibrani kökenlileri ülkeden atmak gerekir. Sonrada yeni nesilleri özellikle fakir kalabalýklarýn çocuklarýný çok iyi eðitmek gerekir. Ülkemizdeki þu anki çýkar gruplarý özellikle eðitimi baltalýyorlar ki ne döndüðünü anlayamayacak az geliþmiþ beyne sahip çocuklar yetiþsin diye.

O çocuðun beyni geliþmeden büyüdümü yapacak bir þeyin kalmýyor. Yalan dolanla kolaylýkla yönlendirebiliyorsun. O beyin sopa havuç sistemine uygun halde kalýyor ve hipnoza açýk oluyor. Okumuyor, tarikatlarýn anlattýklarýný ezberleyip tarikat aðzý ile dolaþýyor. Sürünmesinin sebebini komþuda, diðer mezheplerde, farklý gördüðü gruplarda arýyor. Kendini sömüreni göremiyor çünki medya onlarýn elinde. Her gün TV lerden halký yönlendiriyorlar.

akp kanallarý korkunç zaten ama rakibi de siyonistlerin elinde kalmýþ olan kanallar. akp kanalýný açmýyorsun diðer yanda akp kültürünü yetiþtiren siyonist kanalýna mahkum oluyorsun. Tabi neredeyse 10 yýldýr TV seyretmiyorum haber programý dinlemiyorum ama kalabalýklar seyrediyor.

Her Sabah erken kahvaltý esnasýnda yarým saat TV açýp belgesel kanallarýný veya trt yýldýz spor kanalýný seyrederim. Ancak depremde belgesel kanallarý dMax, TLC, ve trt nin spor kanalý deprem haberi verdi. Mecburen seyrettim.

dMax ve tlc, bu 2 siyonist kanal birlikte hareket ettiler. Ayný anda deprem yayýnýna baþladýlar, ayný kararý alýp NTV nin haberlerini 10 gün boyunca verdiler, ayný anda bitirdiler.

NTV, Türk görünümlü gerçekte ibrani kökenli ferit þahenk e ait. Ýþin ilginci TV8 de siyonist kanallar dMax ve TLC gibi ayný þekilde hareket etti.! NTV den yayýn aldý, ayný anda deprem haberlerine baþladý ve bitirdi. Aynen siyonist kanallar gibi davrandý. Arka planda birliktelikleri olduðunu gösterebilir.

Ama bildiðim kadarý ile acun ýlýcalý ibrani kökenli deðil. Tipi de benzemiyor. abd ibranilerinin kontrolundeki fetullahýn elemaný olduðu söyleniyor. Bu hareketi ile ip ucu vermiþ oldu. Ayrýca yarýþmalarda da, hak etmediði halde beþ para etmez bir fetö cüyü birinci yaptýðý biliniyor. Dahasý Türkiye'den kazanýp parayý gidip yurt dýþýnda harcýyor, bu ülkenin ürettiði parayý batýya taþýyor. Hollanda Ýngiliz takýmlarýna parayý yatýrýyor. Programlarý ile ülke kültürünü aþaðý çekiyor. Çalýþmadan birilerine bolca hakaret edip saldýrýrsan 500 milyar kazanýrsýn programlarý yapýyor. Diðer programlarý eþcinsel dolu onlara para yaðdýrýyor. Kutu bilirsen yine çalýþmadan tonla para kazanýyorsun. Gençleri saldýrganlýða, beleþe özendirip eþcinselliði normalleþtiriyor. Yani her açýdan çok açýkça Türkiye düþmaný gibi davranýyor.

Birde yine siyonist kanalý fox da çok ilginç bir görüntü gördüm. Depremi fýrsat olarak kullanmaya çalýþan siyasetçiler deprem bölgesine doluþmuþtu. Önce müteahhitden rüþvet alýp kötü binalarla dolduruyorlar, o binalar yýkýlýncada faydalanmaya çalýþýyorlar. Tam en aþaðý seviyelerden yaþam formu bunlar. fox kanalýnýn yuvarlak yüzlü erkek haber spikeri ermeni kökenli olduðundan emin olduðum imamoðlu'nu TV ye çýkarmýþ. Ekranda saðda imamoðlu var solda spiker. Bakýyorum tip olarak ikiz kardeþ gibiler. 100 yýl önce Ermeni halkýný Ruslar kullanýyordu, ossmanlý ya saldýrtmýþlardý. Sonra Ermeni halkýný batý ülkeleri devir aldý, ingiliz ve abd liler kullanmaya baþladýlar. Türkiye medya ve devletinde kilit yerlere yerleþtirip batýlý ibranilerin(yahudi de diyebilirim) çýkarýna çalýþtýrmaya baþladýlar. Bizim eskiden beri TV lerden gördüðünüz parti baþkanlarýnýn bir kýsmý ermeni dir. Siz Türk sanýyorsunuz. hatta ermeni düþmaný görünen saðcý partinin baþýndaki kiþide ermeni dir. yani böyle tiyatro sahnesi gibi bir durum. Irak Kürtleri gibi Ermeni ülkesi halkýda ibranilerin elinde sürünüp duruyorlar. Son azeri savaþýnýda ibranilere hizmet amaçlý çýkardýlar. Sanýrým paþinyaný bu kez fransa kullandý. Kaç milyon avro ya satýn aldýklarýný bilmem ama fazla vermemiþlerdir. Olan halklarýna oluyor. her neyse konudan çok uzaklaþtým. Ha foxda ikisini yanyana görünce, fox un spikeride ermeni olabilir diye düþündüm. Ermeni halkýný ibranilerin kendi çýkarlarý için kullandýðýný uzun süredir zaten biliyorum.

Her neyse, üç beþ günlük iþ gezim var ortalýkta olmayacaðým. Okurum ama yazamam.
    Son düzenleme : alicemal; 17-02-2023 saat: 09:50.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Ferit Þahenk den eminim senin gibi düþünüyorum, nasýl Niðdeli olmuþlsr anlamadým Niðdeli biri Niðdeli dedi ben kaç kuþak biliyor musun dedim bilemedi?

Acun , hem Adnan Oktar a gitmiþ hem FETÖ'ye takýlmýþ ama yükseliþi M. emin Karamehmet sayesinde oldu, Bruce Willis ý programa getirmiþti kutu programý, Bruce Willis ý kendisi getirmedi Musevi Türk vatandaþý bir kadýn vardý programda, Bruce Willis sürekli ona hürmet kelimesi etti, Acun da Acun'un önünü açtýlar ortaklýklarý da olabilir onlarýn yardým ettiði yaya kalmaz, amcasý uyuz bir adam profesör acayip Akp li.

Neden sorusunun yanýtý önemli AKP insanlara oy aldýðý kesimi kendini Ýyi hissettiren bir parti, Zira bu insanlar geçmiþte okulda , askerde dayak yiyen, aþaðýlanan insanlardý. Ýnsanda, beslenme ,barýnma ,giyim problemleri çözüldükten sonra statü, tanýnma, saygý görme ihtiyacý ortaya çýkar ,bunu uzun süre görmezden geldiler ve düzenin yöneticileri için deðiþim zamaný geldiðinde , bu bir neden olarak ortaya çýktý AKP de insanlara kendilerini iyi hissettirdi ,kendilerinden birinin iktidarda olduðunu da gördüklerinden artýk geçmiþten bir çeþit intikam alma hisleri tatmin olmaya baþladý, ayrýca bazý problemleri de çözüldü, Örneðin sabah beþte gidip sýralara girdikleri SSK hastaneleri artýk yoktu, insanlar rahatlýkla doktora ve ilaca ulaþmaya baþladýlar önceden doktorlardan azar yiyerek muayenehanelerinde iyi paralar ödeyerek ancak yarým yamalak hastanede hizmet alýyorlardý o tamamen ortadan kalktý ve 2002 ile 2012 yýllarý arasýnda dolar düþük tutularak aldýklarý maaþla yalancý bir cennet yaþadýlar hem maaþlarý yüksek hem kimlikleri tatmin edilmiþ hem inançlarýna saygý gösterilmiþ hem de birtakým hizmetleri rahat ulaþan bu kesin için bulunmaz bir nimet olan AKP aslýnda süreç içinde sonlarýna getirecek yalancý bir cennetin kapýlarýný açýyordu ama geçmiþte yapýlan büyük hatalar da doðrusu o hatalarý da zaten Türk gibi gözüken ama Türk olmayan tipler yaptý , iþi kolaylaþtýdý. Türkiye'de Türkçülük çok ilginç Moiz Kohen, Emanuel Karasu, Ziya Gökalp gibi Türk olmayanlar tarafýndan temelleri atýlmýþ bir akým. Karasu için Türkçülük derken Ýttihat ve Terakki içindeki yeri ile ilgili. Ama Moiz Kohen çok ilginçtir tabii.

Bu neden sorusunun cevabi diðer bi neden sorusuna yanýt oldu.

selimhan01 Guest
    Az önce bir habere takýldým marþta blr enkazda vatandaþýn eþi 4 çocuðu olmak üzere birinci dereceden 16 yakýný depremde vefat eder Allah rahmet eylesin mekanlarý cennet olsun meselenin haber kýsmýna gelirsek.....

Adam reise dua ediyor hükümetin güzellemesini yapýyor ki bu muhalefet içinde geçerli...mana veremedim hani Stockholm sendromu diyeceksin ama durum çok farklý .....

Þimdi bu ne kadar mantýklý acaba travmadan mý yoksa gerçekten böyle mi demek istedi..... ister metre ile ölç ister kilo ile tart benim hesabým tutmuyor....

Matrix filminde morpheusun sözü aklýma geldi..

Matrix bir sistemdir, Neo. Bu sistem bizim dü......z. Ama sistemin içindeyken ne görüyorsun? Ýþ adamlarý, öðretmenler, avukatlar, marangozlar. Kurtarmaya çalýþtýðýmýz insanlarýn zihinleri. Ama biz baþarana kadar, bu insanlar da sistemin bir parçasý ve bu da onlarý düþ......ýz yapýyor. Þunu anlamalýsýn: Bu insanlarýn çoðu serbest býrakýlmaya hazýr deðil. Ve büyük bir kýsmý o kadar içine girmiþler, sisteme o kadar baðýmlý hale gelmiþler ki, onu korumak için savaþabilirler.

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

selimhan01 Guest
    Bazý tespitlere katýlmýyorum dostlar

Genelde bir þekilde memleketin ekonomik olarak batýran Yahudi Ermeni Rum ABD ve sit lordu ve Tuhaf uzaylýlar konusunda insanýmýz çok bilgili

Ahlâk olarak çöküþünün sorumlusu ise gay ya da eþcinsel faaliyetleri ve lezbiyenler..

Arada bir de masonlar ve sebetaycýlarý da unutmamak gerekir...

Ama benim Güzel yurdumun kürtaj dedenin sorumluluðu olmaz ..her konuda anlayan bir tarafýnýn kýlýyým diyen bayanýn sorumluðu yoktur ...50 yýl Lozan 2023 bitiyor denilen fesli deli kadir Müridlerinin sorumluluðu olmaz ...ya bu ülkede 10 gün önce deprem meydana geliyor ..bazýlarý sorumlusu ABD diyerek, bunu utanmadan ülkeyi 20 yýldýr yönetenler sorumlu tutulmuyor ABD yaptý deniliyor...

Tüm bunlara bakýnca aslýnda þu.......kýlýyým diyen bayana bende hâk vermeye baþladým burasý anormallikler ülkesi Türkiye

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sith lordu kavramýný sevdim , esasen , sebep ve sonuç iliþkisi , sonuçlar sebeplere baðlý , adam zýr cahil sokakta kürtac yapýyor , kürtaj la röportajý ayýrt edemiyor , öbür cahil .......kýlý olacak seviyesiz nerede okudu , nasýl bir insanlýk anlayýþýna sahip adam demiþ ki ............ile anamý görsem bi þey demem , bunlar bence hayvan diye siniflandirdigimiz sýnýfýn altýnda , bunlar sorumlu mu evet ama bu tipler nasýl ürerler, türer ler iþte onu sistem yapýyor bir kadýn musveddesi, ATV denen kanalda, o bununla yatmýþ ,bu þununla yatmýþ o çocuða DNA testi ,ahlaksýz kadýn bu programda hesapta yanlýþa yanlýþ diyor , bu pisliði yaymak da bir pislik, bunun kararýný kim alýyor seviyeyi buraya kim çekiyor .

Yoksa müteselsilen susan da sorumlu , bu cahil ötesi cahillerde , ama adamlar da TV denen eðitim aracýyla ve kurduklarý platformlarla zaten eðitimi verip dönüþtürüyor Netflix i iptal ettim mesela , çocuklar almýþtý.

Neyse benim zihnim net , kuklaciyi görüyorum , zaten eskisi gibi deðil , eskiden tamamen gizlenirdi þimdi bazen yandan yüzünü kýsa bir süre gösteriyor , bazen kolunu görüyoruz , bu iyi mi , aslýnda iyi deðil , gizlenmeye eskisi kadar ihtiyaç duymamasý kötü.Nedeni bence açýk .

Bu son cümleleri Dücane Cündioglu adlý felsefeci söylemiþti hemen hemen ayný cümleler . O söylemeden önce ben de böyle düþünüyor durumdaydým , her detayý yazmak mümkün de, doðru da deðil.

selimhan01 Guest
    AZ ÖNCE GENE SALLANDIK

millet kuyruðu iyi titretti buna bende dahilim
    ama tuhafýma giden muhafazakar kesim komþularýn ölüm korkusundan hal ve hareketleri ...gerçi depreme delikanlýlýk olmaz ama hayatlarýnýn önemli bir kýsmýný ölüme hazýrlanan bu insanlarýn ölüm karþýsýnda aslýnda soðuk kanlý, usturuplu olarak duramamalarý ne kadar enteresan... hiç birinde bunu göremedim.. hiç biri hazýr deðildi. deprem olgusunu kabullenemiyordu her yaþanan bir kriz ve doðal afet insanýn hayatta kalmasýný yani yaþama içgüdüsünü ahlaki deðerlerin üzerine taþýmasý çok ama çok ilginçti.......

Allah ölenlere rahmet kalanlara sabýr sokakta kalan vatandaþa güç versin ......

Sayfa 797/853 ÝlkÝlk ... 297697747787795796797798799807847 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •