snkleyp keþke öyle olsa.
---
Üstte yazdýðým depremdeki temiz belediye ile kirli belediyeler farký çok güzel ve gerçek bir örnek. Gözümüzün önünde gerçekleþti. Üstteki o yazýnýn kirli belediye ve sonuçlarý kýsmýný kopyalayýp alayým. Yýlda bir asarým buraya. Birazda daha açýk hale getiririm. Yukarýda hýzlý yazýp sadece gramerini düzeltmiþtim.
Böyle GERÇEÐÝ bu kadar açýk anlatan bir örnek bulmak zor. Soyut anlatýmlarým bu tür bir örnekle somut hale gelince yakalayýp kaçýrmamak lazým.
"Bak kardeþim, beni seni herkesi soyan hýrsýza soyduysa beni soydu dersen senin ve ailenin baþýna gelecek olan bu" demek için, ama yine de ayný þeyi yapacaklar fark olmayacak.
Önlemek için çýkar gruplarýný yaratýp besleyen arkadaki bu ülkeyi seviyor gibi görünen ama gerçekte ülke halkýný kaynaklarýný sömüren TC. kimlikli açýk-gizli ibrani kökenlileri ülkeden atmak gerekir. Sonrada yeni nesilleri özellikle fakir kalabalýklarýn çocuklarýný çok iyi eðitmek gerekir. Ülkemizdeki þu anki çýkar gruplarý özellikle eðitimi baltalýyorlar ki ne döndüðünü anlayamayacak az geliþmiþ beyne sahip çocuklar yetiþsin diye.
O çocuðun beyni geliþmeden büyüdümü yapacak bir þeyin kalmýyor. Yalan dolanla kolaylýkla yönlendirebiliyorsun. O beyin sopa havuç sistemine uygun halde kalýyor ve hipnoza açýk oluyor. Okumuyor, tarikatlarýn anlattýklarýný ezberleyip tarikat aðzý ile dolaþýyor. Sürünmesinin sebebini komþuda, diðer mezheplerde, farklý gördüðü gruplarda arýyor. Kendini sömüreni göremiyor çünki medya onlarýn elinde. Her gün TV lerden halký yönlendiriyorlar.
akp kanallarý korkunç zaten ama rakibi de siyonistlerin elinde kalmýþ olan kanallar. akp kanalýný açmýyorsun diðer yanda akp kültürünü yetiþtiren siyonist kanalýna mahkum oluyorsun. Tabi neredeyse 10 yýldýr TV seyretmiyorum haber programý dinlemiyorum ama kalabalýklar seyrediyor.
Her Sabah erken kahvaltý esnasýnda yarým saat TV açýp belgesel kanallarýný veya trt yýldýz spor kanalýný seyrederim. Ancak depremde belgesel kanallarý dMax, TLC, ve trt nin spor kanalý deprem haberi verdi. Mecburen seyrettim.
dMax ve tlc, bu 2 siyonist kanal birlikte hareket ettiler. Ayný anda deprem yayýnýna baþladýlar, ayný kararý alýp NTV nin haberlerini 10 gün boyunca verdiler, ayný anda bitirdiler.
NTV, Türk görünümlü gerçekte ibrani kökenli ferit þahenk e ait. Ýþin ilginci TV8 de siyonist kanallar dMax ve TLC gibi ayný þekilde hareket etti.! NTV den yayýn aldý, ayný anda deprem haberlerine baþladý ve bitirdi. Aynen siyonist kanallar gibi davrandý. Arka planda birliktelikleri olduðunu gösterebilir.
Ama bildiðim kadarý ile acun ýlýcalý ibrani kökenli deðil. Tipi de benzemiyor. abd ibranilerinin kontrolundeki fetullahýn elemaný olduðu söyleniyor. Bu hareketi ile ip ucu vermiþ oldu. Ayrýca yarýþmalarda da, hak etmediði halde beþ para etmez bir fetö cüyü birinci yaptýðý biliniyor. Dahasý Türkiye'den kazanýp parayý gidip yurt dýþýnda harcýyor, bu ülkenin ürettiði parayý batýya taþýyor. Hollanda Ýngiliz takýmlarýna parayý yatýrýyor. Programlarý ile ülke kültürünü aþaðý çekiyor. Çalýþmadan birilerine bolca hakaret edip saldýrýrsan 500 milyar kazanýrsýn programlarý yapýyor. Diðer programlarý eþcinsel dolu onlara para yaðdýrýyor. Kutu bilirsen yine çalýþmadan tonla para kazanýyorsun. Gençleri saldýrganlýða, beleþe özendirip eþcinselliði normalleþtiriyor. Yani her açýdan çok açýkça Türkiye düþmaný gibi davranýyor.
Birde yine siyonist kanalý fox da çok ilginç bir görüntü gördüm. Depremi fýrsat olarak kullanmaya çalýþan siyasetçiler deprem bölgesine doluþmuþtu. Önce müteahhitden rüþvet alýp kötü binalarla dolduruyorlar, o binalar yýkýlýncada faydalanmaya çalýþýyorlar. Tam en aþaðý seviyelerden yaþam formu bunlar. fox kanalýnýn yuvarlak yüzlü erkek haber spikeri ermeni kökenli olduðundan emin olduðum imamoðlu'nu TV ye çýkarmýþ. Ekranda saðda imamoðlu var solda spiker. Bakýyorum tip olarak ikiz kardeþ gibiler. 100 yýl önce Ermeni halkýný Ruslar kullanýyordu, ossmanlý ya saldýrtmýþlardý. Sonra Ermeni halkýný batý ülkeleri devir aldý, ingiliz ve abd liler kullanmaya baþladýlar. Türkiye medya ve devletinde kilit yerlere yerleþtirip batýlý ibranilerin(yahudi de diyebilirim) çýkarýna çalýþtýrmaya baþladýlar. Bizim eskiden beri TV lerden gördüðünüz parti baþkanlarýnýn bir kýsmý ermeni dir. Siz Türk sanýyorsunuz. hatta ermeni düþmaný görünen saðcý partinin baþýndaki kiþide ermeni dir. yani böyle tiyatro sahnesi gibi bir durum. Irak Kürtleri gibi Ermeni ülkesi halkýda ibranilerin elinde sürünüp duruyorlar. Son azeri savaþýnýda ibranilere hizmet amaçlý çýkardýlar. Sanýrým paþinyaný bu kez fransa kullandý. Kaç milyon avro ya satýn aldýklarýný bilmem ama fazla vermemiþlerdir. Olan halklarýna oluyor. her neyse konudan çok uzaklaþtým. Ha foxda ikisini yanyana görünce, fox un spikeride ermeni olabilir diye düþündüm. Ermeni halkýný ibranilerin kendi çýkarlarý için kullandýðýný uzun süredir zaten biliyorum.
Her neyse, üç beþ günlük iþ gezim var ortalýkta olmayacaðým. Okurum ama yazamam.
Son düzenleme : alicemal; 17-02-2023 saat: 09:50.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri