snkleyp açýk fikir beyan etmemiþ, anlamasý zor yazý yazmýþ.
birinci selimhan ise medyanýn yarattýðý algýdan etkilenip sürü içine girmiþ. Sürünün verdiði huzuru yaþýyor, diðer yön zorlu yol.
Olaylarýn neden öyle olduðunu yazdým, kim liderlik edecek ülkenin geleceði açýsýndan önemi yok. Bazýlarý az kötü, diðerleri çok kötü. Bazýlarý hýrsýz, diðerleri hem hýrsýz hem katil, hem uyuþturucu satýcýsý. Bunlar için kafa yoracak halim yok. Benim geleceðim de belirleniyor ama yapabileceðim bir þey yok. Altýlý grubun rakibi hakkýnda yazsam çok çok aðýr yazarým mahkemelik olurum o sebeple yazamýyorum.
Yapabileceðim bir þey yok, bu partiler dünyaya hakim dev sermaye ye hizmet ediyorlar.
Onlara zarar verme ihtimalim yok.
Zarar vermem gerekir mi ondan emin deðilim. Benim soyumun davranýþ tarzý zararlýyý yok etmek deðil, onu faydalý hale getirmek. Doðru yöne çekmek. Enerjisini, içinde olduðu grubun iyiliði için harcatmak.
---
Benim için kötü haber HKP de kötü çýktý.
cehape nin Ankara Ýstanbul yürüyüþünde aydýnlanmýþ ve cehape ye oy vermeyi býrakmýþtým. O tarihten beridir hangi partiye oy vereceðimi araþtýrýyorum.
Önce perinçeke dikkat kesildim çünki üzerine vazife olmadýðý halde Ýsviçre de sözde ermeni soykýrýmý davasýna müdahil olup kazanmýþtý. Ýlerleyen zamanlarda perinçekin kapasitesinin vasat olduðunu gördüm.
Tekrar parti arayýþýna girdim, HKP yi gördüm. Halk adýna devlet görevlilerini mahkemeye veriyordu. Mantýklý bir davranýþtý. Ýncelemeye devam ederken bir kaç aptalca hareketlerini gördüm ve þüpheye düþtüm. Son hareketleri ise imamoðlunu kendi adaylarý olarak belirlemeleri. Buda kapasitelerinin vasatýn altýnda olduðunu gösterir.
Þimdi yine parti arayýþýndayým. Birde Haydar Baþýn oðlunun partisine bakayým. haydar Baþ'ýn görüntüsü çok kötüydü. yiyici parti liderleri havasý vardý ve çok rahatsýzdým görüntüsünden. Oðlu nasýl acaba.? Genç olduðu için saðlýklý görünüyor henüz göbek yapmamýþ. Ýncelesem onlarda kötü çýkacak gibi.
Peþine takýlacaðým adam Kemal Derviþ görüntüsünde olmalý. Saðlýklý, canlý, medeni. Sadece yemek ve uçkur peþinde koþan erkek görüntüsü olmamalý. Ýsmail Cemde düzgün görünümlüydü, birde limon sýkan Ýnönü vardý. Kýlýçdaroðlu'nda biraz o görüntü var ama kapasite çok düþük. Birde partinin geri kalaný çöp.
Umutsuz durumdayým.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri