Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 803/853 ÝlkÝlk ... 303703753793801802803804805813 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,417 - 6,424 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by baddog Yazýyý Oku
    Kürt.....

Aytemiz ptrol.....baþtan aþþaðý alayý kürt.....ortada dolaþan kedi köpekleride dahil....

Aytemiz petrol.....kaçak petrolden çok þikayet yemiþtir.....ýrak petrolü....!!!!!!!!!!!!
    baddog'u þüpheye düþüremedim. Çok azimli ve sarsýlmaz çýktý. Bilgisi saðlam yerden olmalý.

Doðudaki aþiretlerin bir kýsmýnýn göründükleri gibi olmadýðýndan bahsetsem, üzerine Irak halkýnýn ne kadarý Kürt, ne kadarý baþka soylardan geliyor daðýlýmýna girsem. Þüpheye düþürebilirmiyim.? Sanmam, zaten o konulara da hakim deðilim. Biraz biraz biliyorum.

Aytemiz gibileri biliyorum. Suriye Irak ve Ýrandan çok fazla kaçak mal, petrol, petrol ürünler, uyuþturucu, kaçak insan, geldiðini. Batýnýn sonradan zenginlerinin önemli kýsmýnýn bu kaçakçýlýkla zengin olan baronlar olduðunu biliyorum. Devlettekilerde bundan pay alýrlar. Her yýl korkunç bir para döner. Siyonistlere ait olmayan zincir petrol þirketleri TR'de normal þartlarda ayakta kalamaz. Ancak kaçak petrolle ve kaçak petrol ürünleri ile ayakta kalýp kara paralarý da aklayabiliyorlar.

Aslýnda bu konuya yýllardýr girmem gerektiðini biliyorum. O kaçak para bu ülkeyi çok fazla anormalleþtirdi. Her yýl onlarca milyar dolar para o sýnýrlardan gelip birilerinin cebine giriyor ve o kara para baronlarý yeterince palazlanýnca batýda büyük þirketler kurup hem kendini hem kara paralarýný aklamak için iþ yapmaya çalýþýyorlar. Doðudaki karanlýk rüþvet ve silaha dayalý sistemi batýya getiriyorlar. Batýyý da belli ölçülerde yamultuyorlar. Batý zaten düzgün deðilken dahada aþaðý çekiliyor, filan. Konu derin uzun uzun yazmam lazým.

desidero nerde yaw, benim iþler bir kaç gündür ters gidiyor. Gelip biraz yazsada negatif enerjinin bir kýsmýný üzerimden alsa.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada þu yazýyý mutlaka okuyun. Adam çok kolay anlayabileceðimiz þekilde, bizim gibi ülkelerdeki siyasetçinin profilini çiziyor ve neden o profildekiler mecliste anlatýyor.

https://www.veryansintv.com/yazar/er...in-3-sonucu-2/

Siyonist neden bu liderleri seçiyor gözü ile bakýn, siyonistin seçtiði bu liderlerde çevresini neye dayanarak dolduruyor anlayýn.

1950 den beridir TEMÝZ insanlar neden hiç seçilemiyorlar?
    Kazara seçilirlersede nasýl baþtan hemen indiriliyorlar, o konuyuda anlamýþ olacaksýnýz. 1950 den beridir sað denen partiler baþta. Sol hiç seçilememiþ. Ancak bir kaç koalisyonla baþa geçebilmiþ, onda da koalisyondaki saðcý ortak bir bahane bulup hükümeti devirip medya desteði ile solcuyu devletin baþýndan çekilmesine sebep olmuþ. O hareketleri neden yaptýklarýný da anlayacaksýnýzdýr umarým.

kýlýçdaroðlu seçilsin, koalisyon en fazla 2 sene dayanýr. Bu yazdýðýmý unutmayýn. Asýl proje imamoðlu.

Belediye baþkaný seçildiði gün anormalliði yazdým. Seçildiði akþam kitabý çýkmýþtý. Adamýn seçiliþ þekline bakýp, arkasýnda birileri var. Demiþtim ve emin konuþmuþtum. orhan pamuk 'un nasýl seçildiðini de örnek göstermiþtim.

imamoðlu hazýrlanýyor, piþiriliyor.

kýlýçdaroðlu ayný Ecevit gibi geçici süre boþluk doldurmasýna izin veriliyor. En kýsa sürede derdest edilecek o altýlý masa tarafýndan. Alltýlý masada bu ülkenin adamý yok. Bir tek kýlýçdaroðlu bu ülkenin adamý. Oda abd emrinde gibi görünüyor. Ayrýntýyý anlatmaya çalýþayým.

Bir oðlun vardýr birde emrinde çalýþtýrdýðýn. Oðlun her zaman aileye baðlýdýr, aileye kýzsada her türlü iþini yapar. Emrinde çalýþan ise Ecevit veya kýlýçdaroðlu gibi ise belli ölçüde emrine uyar. Topla dersen toplar ama kes dersen kesmez. Oðullarýn ise kes deyince de kesiyorlar.

Ülkemizdeki geçmiþ toplu katliamlardan ve aydýnlarýn öldürülmesinden, siyoniste itiraz edenlerin helikopterlerinin, uçaklarýnýn düþürülmesinden biliyoruz. Çýkan kanunlarýn nasýl Türk'ü ezdiðini siyonisti baþ tacý ettiðini biliyoruz. Maden kanunu, tohum kanunu, özelleþtirmeler kanunlarý, ilaç ve aþý fabrikalarý gibi devlet fabrikalarýnýn kapattýrýlýp siyonistten ithal edilmesi vb.
    @NeAcaipDunya

3.  Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Bu arada þu yazýyý mutlaka okuyun. Adam çok kolay anlayabileceðimiz þekilde, bizim gibi ülkelerdeki siyasetçinin profilini çiziyor ve neden o profildekiler mecliste anlatýyor.

https://www.veryansintv.com/yazar/er...in-3-sonucu-2/

Siyonist neden bu liderleri seçiyor gözü ile bakýn, siyonistin seçtiði bu liderlerde çevresini neye dayanarak dolduruyor anlayýn.

1950 den beridir TEMÝZ insanlar neden hiç seçilemiyorlar?
    Kazara seçilirlersede nasýl baþtan hemen indiriliyorlar, o konuyuda anlamýþ olacaksýnýz. 1950 den beridir sað denen partiler baþta. Sol hiç seçilememiþ. Ancak bir kaç koalisyonla baþa geçebilmiþ, onda da koalisyondaki saðcý ortak bir bahane bulup hükümeti devirip medya desteði ile solcuyu devletin baþýndan çekilmesine sebep olmuþ. O hareketleri neden yaptýklarýný da anlayacaksýnýzdýr umarým.

kýlýçdaroðlu seçilsin, koalisyon en fazla 2 sene dayanýr. Bu yazdýðýmý unutmayýn. Asýl proje imamoðlu.

Belediye baþkaný seçildiði gün anormalliði yazdým. Seçildiði akþam kitabý çýkmýþtý. Adamýn seçiliþ þekline bakýp, arkasýnda birileri var. Demiþtim ve emin konuþmuþtum. orhan pamuk 'un nasýl seçildiðini de örnek göstermiþtim.

imamoðlu hazýrlanýyor, piþiriliyor.

kýlýçdaroðlu ayný Ecevit gibi geçici süre boþluk doldurmasýna izin veriliyor. En kýsa sürede derdest edilecek o altýlý masa tarafýndan. Alltýlý masada bu ülkenin adamý yok. Bir tek kýlýçdaroðlu bu ülkenin adamý. Oda abd emrinde gibi görünüyor. Ayrýntýyý anlatmaya çalýþayým.

Bir oðlun vardýr birde emrinde çalýþtýrdýðýn. Oðlun her zaman aileye baðlýdýr, aileye kýzsada her türlü iþini yapar. Emrinde çalýþan ise Ecevit veya kýlýçdaroðlu gibi ise belli ölçüde emrine uyar. Topla dersen toplar ama kes dersen kesmez. Oðullarýn ise kes deyince de kesiyorlar.

Ülkemizdeki geçmiþ toplu katliamlardan ve aydýnlarýn öldürülmesinden, siyoniste itiraz edenlerin helikopterlerinin, uçaklarýnýn düþürülmesinden biliyoruz. Çýkan kanunlarýn nasýl Türk'ü ezdiðini siyonisti baþ tacý ettiðini biliyoruz. Maden kanunu, tohum kanunu, özelleþtirmeler kanunlarý, ilaç ve aþý fabrikalarý gibi devlet fabrikalarýnýn kapattýrýlýp siyonistten ithal edilmesi vb.
    SN Alicemal Bey,

kendimde dahil olmak üzre sanýrsam takipçi kalitesinden dolayý sizde bakýþ açýnýzý bizlere göre ayarlamaya baþladýnýz
    istirham ediyorum biraz daha yükseðe çýkýp oradan bakýn genel deðerlendirmenizi ona göre tekrar paylaþýn bizimle
    avam ýn bildiði gerçek eger gercek olaydý ? o oof of
    kýlýçdaraoðluna ve chp politikalarýna önümüzdeki süreçte devlet aklý tarafýndan çok daha uzun bir vade de acaba katlanýlmak ve ihtiyaç gerekebilir mi ? potamya merkezli bir cumhurbaþkanlýðý dönemini anadolu coðrafyasý bir kezdaha kaldýrabilir mi ?
    kýlýçdaroðlunun açýklanma þekli yeri zamaný ...ve dahi bir çok sifreyi içerisinde barýndýran süreçte hem iç hemde dýþ mihraklara güç odaklarýna verilen cevaplar ?
    hani diyim özellikle ýrak suriye ve dahi iran ve azerbeycan coðrafyasýný da içine alarak kuzey ýrak suriye açýlým saçýlým...... ?
    syg ve hürmetlerimle

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by vurgun Yazýyý Oku
    SN Alicemal Bey,

kendimde dahil olmak üzre sanýrsam takipçi kalitesinden dolayý sizde bakýþ açýnýzý bizlere göre ayarlamaya baþladýnýz
    istirham ediyorum biraz daha yükseðe çýkýp oradan bakýn genel deðerlendirmenizi ona göre tekrar paylaþýn bizimle
    avam ýn bildiði gerçek eger gercek olaydý ? o oof of
    kýlýçdaraoðluna ve chp politikalarýna önümüzdeki süreçte devlet aklý tarafýndan çok daha uzun bir vade de acaba katlanýlmak ve ihtiyaç gerekebilir mi ? potamya merkezli bir cumhurbaþkanlýðý dönemini anadolu coðrafyasý bir kezdaha kaldýrabilir mi ?
    kýlýçdaroðlunun açýklanma þekli yeri zamaný ...ve dahi bir çok sifreyi içerisinde barýndýran süreçte hem iç hemde dýþ mihraklara güç odaklarýna verilen cevaplar ?
    hani diyim özellikle ýrak suriye ve dahi iran ve azerbeycan coðrafyasýný da içine alarak kuzey ýrak suriye açýlým saçýlým...... ?
    syg ve hürmetlerimle
    Valla vurgun'un yazýsý kriptolu, önemli kýsýmlarýný anlamadým.
    Takipçiye göre deðiþiyormuyum.? Yok yaw, o konuda tam odunum. Deðiþebilsem þu an IBM'de CEO'ydum. Odun geldim, odun gidecem.

Bi tek bu kýsmý anladým. Kalaný kýsa kýsa geçtiðinden anlamadým. Asýl proje imamoðlu deðilde kýlýçdaroðlu'mu demek istedi.?
    Olabilir ama sanmýyorum. kýlýçdaroðlu abd den emir alsada bir yerden fazlasýna ödün vermez.

Batýdan uzaklaþmaz, siyoniste iyice baðlayacak anlaþmalarý yapar mesela F35 e geri döner, imf ile anlaþýr, akp nin aldýðý medyayý yeniden siyoniste iade eder vb. ama akp nin yaptýðý gibi TR yi yýkacak hareketler yapmaz. Örneðin Türk tohumunu yasaklayýp kýsýr ibrani tohumuna ülkeyi mahkum etmez, ülkeyi ibranilerin sahip olduðu GDO cennetine çevirmez, madenleri siyoniste açmaz, ilaç fabrikalarýmýzý kapatýp batý ilaçlarýna mahkum etmez, katillerden ordu yaratýp suriyeye saldýrtmaz, ülkeyi fiziki veya sosyal kültürel açýdan bölecek anlaþmalar imzalamaz, nefret tohumlarý ekmez. Devlet çalýþanlarý hýrsýzlýðý çokça devam eder ama akp nin yaptýðý gibi düþman ülkesi istilasý gibi olmaz.

Bu cümleyi yanlýþ anlamayýn küçük hýrsýzlýklarý kabulleniyorum sanmayýn. Bana kalsa kýlýçdaroðlu dahil tüm meclisi kurþuna dizerim mal varlýklarýný ülkeye iade ederim. kýlýçdaroðlu da kendi soymuyor ama belediyelerdeki belediye yöneticileri'nin vekillerle ortak hýrsýzlýklarýna göz yumup koruyor.

Bunlarý yapmayacaðý için ibraniler kýlýçdaroðlunu fazla tutmazlar orada.

Bu sebeple de siyonistin evletlarý olan sað gruplara o koalisyonu yýktýrýrlar. Yýkabilecek büyüklükteki kiþi akþener.

kýlýçdaroðlu akp seviyesine inerse bana sürpriz olur. Ýmkansýz deðil mümkün, belki ihtimal az deðildir ama sanmýyorum. Eðer kýlýçdaroðlu ile ilgili ellerinde dosya varsa olabilir, oda eni sonu açýða çýkar.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada akþener grubunun, tayyip'in mevcut grubundan farký olmadýðýda açýða çýktý. ben zaten biliyordumda veri lazýmdý. Ýlk veri geldi.

tayyip 6 senede çevresindeki yarým akýllý adamlarý atýp tam biat edenlerle yola devam etti. O biat edenlerde tayyip seviyesinin altýndaydý ve ülke bu hale geldi. Övünebildikleri tek þey silah sanayi, o sanayide kendileri kurmadýlar, sahiplendiler, kaymaðýný yiyorlar. Birde halký çok uzun vadeli borca sokarak bir yandan ceplerini doldurup diðer yandanda iþ yapmýþ gibi göründükleri þeyler var. Onlarla da neyin içinde olduðunu bilmeyen halka hava atýyorlar.

akþener'in çevresinde tayyip in ilk döneminde olan yarým akýllýlar bile yokmuþ. Tam þeyler grubu... Uygun kelime bulamadým, bulduklarým da bu grubu kýzdýrýr. Kýzdýrmak iþime gelmez. Bir eþþeði kýzdýrabilirsiniz, en fazla çifte atar yakýnýnda durmazsýnýz. Ama bir Ayý'yý kýzdýrmazsýnýz çünki kafasý giderse sizi öldürmeden býrakmaz. Sizden hýzlý koþar, sizden iyi týrmanýr. Ýki ile ikiyi çarpamaz ama sizi duvara çok güzel çarpar.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Bu arada þekeri tamamen býrakmaya karar verdim. Azaltmýþtým, tam býrakmamýþtým. Artýk tam býrakýyorum.

Vücudun ihtiyacý olan þekeri yediðim ürünlerden karþýlarým. Ýþin kötü yaný herþeyin genetiði ile oynanmýþ. Þekeri Elma dan alayým desem, GDO(Genetiði Deðiþtirilmiþ Organizma) suz elma kalmamýþ. Tatlý diye bildiðim elmalarýn hepsinde hafif ekþilik var. Sarý elma, kýrmýzý elma hepsinde ekþilik var. Sanýrým raf ömrü uzasýn diye genetiklerini deðiþtirmiþler.

Sadece pazarda küçük kýrmýzý doðal elmalar var, onlar GDO suz. Ama çok azlar, yakýnda onlarda kaybolacak.

Þeker beyaz pirinç dede var ve pilavý severim. Unlu mamül yemeyi býraktýðýmdan beridir ekmek yerine pilav kullanýyorum. Pirinçden þeker alsam. Pirinç GDO lumu bilmiyorum. Yerli pirinç alýyorum ama yerli pirinç de GDO varmýdýr bilmiyorum.

Çok kötü ya. her yýl GDO lu ürün sayýsý hýzla artýyor. pazarlarda bile doðal ürün bulamaz hale geldim. Yazýn bile zor buluyorum.

Burada Araziler ucuz olsa, eve yakýn bir yerde arazi alýp sera kurup kendi ürünümü yetiþtireceðim. O hale geldim. En azýndan meyve sebze yetiþtiririm, bakliyat et mecbur dýþarýdan.

Bu arada Et'e düzenli zam geliyor. Aralýk ayýna göre burada neredeyse 2 katýna çýktý fiyat.

Asgari ücrete gelen Ocak zammý %50 olunca, herþeye üç ay içinde %5*0 zam gelecek dedim. Üçüncü ayýn baþýndayýz ve ortalama zam %50 yi geçti.

%30 zam alan memur ve emekliye yine geçirdi tayyip. Geçen yýlda az almýþlardý, daha öncede. Gerçek enflasyona göre hesaplarsan geçen yýlda geçirmiþti, önceki yýllarda da, bu yýlda okkalý geçirdi.
    Son düzenleme : alicemal; 08-03-2023 saat: 11:57.
    @NeAcaipDunya

Ali Cemal dün akþam eski 2008 de yayýnlanan bir teke tek izledim ,Yalçýn Küçük le Murat Bardakçý , da vardý Yalçýn Küçük Talat paþa nin Yahudi olduðu nu söyledi Murat Bardakçý karþý çýktý fakat Talat Paþa , Alliance Israelite okullarýnda öðretmen mýþ ilk kez duydum sence Talat Ýbrani mi bu yüzden Ýsrail bize asalayi bitirme konusunda destek vermismis. Ne diyorsun ?

Ýmamoðlu konusunda son derece haklýsýn ben de çevrede saðda solda yazýyorum konuþuyorum , imamson gelirse 70 yaþýný görür o koltukta bu nedenle çok tehlikeli zaten adamlar herþeyi açýk yapiyor , Rand Corporation yazmýþsa tamam , ayrýca K.K. kendi calmasa da saginin solunun çalmasýna izin veriyor ancak bu dönem de ondan iyisi yok , ben aslýnda dolar topginde Yýlmaz Büyükerþen olsa demiþtim ama yaþý çok gerçekten þimdiden Ýmamoðlu denklemden çýkmalý ve sisteme Max 2.kez secilebilen baþbakanlýk konulmalý .Falan Filan .

Yani iþimiz zor bu topraklar lanetli herhalde .

K.K. da olsa baþkasý da yanýnda kendi gibi adam bulmasý zor , o yüzden çalmaya izin veriyorla
    bu mazeret olur mu asla olmaz tam bir sacmalik ancak düzenin belirleyicisi dýþarýda deðiþtirebilmek çok zor yaný kabul etmesen ne olur .
    Son düzenleme : AgAuCu; 08-03-2023 saat: 14:00.

Sayfa 803/853 ÝlkÝlk ... 303703753793801802803804805813 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •