Bu arada þu yazýyý mutlaka okuyun. Adam çok kolay anlayabileceðimiz þekilde, bizim gibi ülkelerdeki siyasetçinin profilini çiziyor ve neden o profildekiler mecliste anlatýyor.
https://www.veryansintv.com/yazar/er...in-3-sonucu-2/
Siyonist neden bu liderleri seçiyor gözü ile bakýn, siyonistin seçtiði bu liderlerde çevresini neye dayanarak dolduruyor anlayýn.
1950 den beridir TEMÝZ insanlar neden hiç seçilemiyorlar?
Kazara seçilirlersede nasýl baþtan hemen indiriliyorlar, o konuyuda anlamýþ olacaksýnýz. 1950 den beridir sað denen partiler baþta. Sol hiç seçilememiþ. Ancak bir kaç koalisyonla baþa geçebilmiþ, onda da koalisyondaki saðcý ortak bir bahane bulup hükümeti devirip medya desteði ile solcuyu devletin baþýndan çekilmesine sebep olmuþ. O hareketleri neden yaptýklarýný da anlayacaksýnýzdýr umarým.
kýlýçdaroðlu seçilsin, koalisyon en fazla 2 sene dayanýr. Bu yazdýðýmý unutmayýn. Asýl proje imamoðlu.
Belediye baþkaný seçildiði gün anormalliði yazdým. Seçildiði akþam kitabý çýkmýþtý. Adamýn seçiliþ þekline bakýp, arkasýnda birileri var. Demiþtim ve emin konuþmuþtum. orhan pamuk 'un nasýl seçildiðini de örnek göstermiþtim.
imamoðlu hazýrlanýyor, piþiriliyor.
kýlýçdaroðlu ayný Ecevit gibi geçici süre boþluk doldurmasýna izin veriliyor. En kýsa sürede derdest edilecek o altýlý masa tarafýndan. Alltýlý masada bu ülkenin adamý yok. Bir tek kýlýçdaroðlu bu ülkenin adamý. Oda abd emrinde gibi görünüyor. Ayrýntýyý anlatmaya çalýþayým.
Bir oðlun vardýr birde emrinde çalýþtýrdýðýn. Oðlun her zaman aileye baðlýdýr, aileye kýzsada her türlü iþini yapar. Emrinde çalýþan ise Ecevit veya kýlýçdaroðlu gibi ise belli ölçüde emrine uyar. Topla dersen toplar ama kes dersen kesmez. Oðullarýn ise kes deyince de kesiyorlar.
Ülkemizdeki geçmiþ toplu katliamlardan ve aydýnlarýn öldürülmesinden, siyoniste itiraz edenlerin helikopterlerinin, uçaklarýnýn düþürülmesinden biliyoruz. Çýkan kanunlarýn nasýl Türk'ü ezdiðini siyonisti baþ tacý ettiðini biliyoruz. Maden kanunu, tohum kanunu, özelleþtirmeler kanunlarý, ilaç ve aþý fabrikalarý gibi devlet fabrikalarýnýn kapattýrýlýp siyonistten ithal edilmesi vb.
Yer Ýmleri