Originally Posted by
Desidero74
Ali Cemal dün akþam eski 2008 de yayýnlanan bir teke tek izledim ,Yalçýn Küçük le Murat Bardakçý , da vardý Yalçýn Küçük Talat paþa nin Yahudi olduðu nu söyledi Murat Bardakçý karþý çýktý fakat Talat Paþa , Alliance Israelite okullarýnda öðretmen mýþ ilk kez duydum sence Talat Ýbrani mi bu yüzden Ýsrail bize asalayi bitirme konusunda destek vermismis. Ne diyorsun ?
Ýmamoðlu konusunda son derece haklýsýn ben de çevrede saðda solda yazýyorum konuþuyorum , imamson gelirse 70 yaþýný görür o koltukta bu nedenle çok tehlikeli zaten adamlar herþeyi açýk yapiyor , Rand Corporation yazmýþsa tamam , ayrýca K.K. kendi calmasa da saginin solunun çalmasýna izin veriyor ancak bu dönem de ondan iyisi yok , ben aslýnda dolar topginde Yýlmaz Büyükerþen olsa demiþtim ama yaþý çok gerçekten þimdiden Ýmamoðlu denklemden çýkmalý ve sisteme Max 2.kez secilebilen baþbakanlýk konulmalý .Falan Filan .
Talat Paþa'yý konusunu bilmiyorum ancak bizim gizli servis MIT'in baþýndan beri abd kontrolunde olduðunu biliyorum. CIA dan dandik bir adam MIT'e gelip emirler yaðdýrýp gidebiliyormuþ. Dönem dönem CIA kontrolu deðiþebiliyordur, bazý dönemler artýyordur bazý partiler döneminde azalýyordur. Kazara abd'nin kontrol edemediði parti baþa geçmiþse kýsa sürede gönderiliyorlar.
Ayný trump gibi. Adam kullanýþlý aptal diye ses çýkarmadýlar, bunu istediðimiz gibi kullanýrýz dediler. Adam baþa geçince kendi kafasýna göre iþler yapmaya baþlayýp ibrani kökenlileri birer birer kilit noktalardan atmaya baþlayýnca, ikinci seçimi kazanmasýna hile ile engel oldular. abd seçimleri zamanýnda hile ye ait belirtileri yazmýþtým.
Peki asala'yý onlarmý bitirdi.?
Þöyle açýklayayým. pkk'yý abd kurdu ve kullanýyor. pkk daki amaç güçlenmeye baþlayan bölge ülkelerini aþaðý çekmek. Aþaðý çekilen bölge ülkesi, kaynaklarýný kaybediyor, enerjisini pkk ya harcadýðý için sanayiye harcayamýyor filan neticede muhtaç halde kalýyor geliþemiyor. Son 50 yýlda bizim gerimizdeki ülkelerin çoðu bizi geçti.
pkk'yý abd kurdu ve bize saldýrtýyor ama diðer yandan abd ne yapýyor.? 1980 li 90 lý yýllarda ÝHA larýný veriyordu. O ÝHA larla biz pkk yý gözleyip saldýrýyorduk. israil dende ÝHA kiralýyorduk.
Anormalliðe bakarmýsýnýz, abd kendi kurup bize saldýrttýðý pkk yý gözetlememiz ve yok etmemiz için bize ÝHA veriyordu. Ama pkk yok olmadýðý gibi git gide büyüyor güçleniyordu.
Bundan ne çýkarýyoruz.?
abd ve israilin pkk konusunda bize yaptýðý yardým göstermelik. Kamuoyu için, halký kandýrmak için. "Bakýn biz pkk yok edilsin diye size ÝHA saðlýyoruz, o zaman pkk yý biz kurmadýk, bizim kurduðumuzu söyleyenler komplo teorisyenleri."
abd bunu söylüyordu, medyada pek çok abd den maaþlý uþak da "komplo teorisyenleri" diyebiliyordu. Bizim Medya osmanlýdan beridir TC kimlikli ibrani kökenlilerin elinde. O medya ile halký yönlendiriyorlar. "komplo teorisyenleri" diye diye halk bunu benimsedi ve benim gibilere hep "komplo teorisyenleri" diyorlar. Yönlendirilmiþ halka karþý lafýmýzýn deðeri olmuyor. Ama her olayý 10 - 15 yýl önceden yazýp söylüyorum, gerçekleþiyor. Yinede deðerimiz olmuyor. O TV lerden konuþan abd uþaklarýnýn peþinden gidiyor halk. Sebebi genetik yazmýþtým.
"komplo teorisyenleri" diyebilmek için göstermelik yardým yapýyorlar. Biz ne zaman pkk yý yok ettik. Ýlki akp baþa gelene kadar yani 2001 de pkk saldýrýlarý sýfýrlanmýþtý. abd den baðýmsýz hareket edince pkk yý etkisizleþtirmiþtik. abd nin kurduðu parti akp baþa geçince bir müddet sonra yeniden pkk saldýrýlarý baþladý ve günlük ölümler sýradanlaþtý. Daha sonra tekrar ne zaman baþarý kazandýk ve pkk saldýrýlarý çok azaldý. Kendi ÝHA ve SÝHA larýmýzý kullanmaya baþladýðýmýzda.
Neyse uzatmayayým. asala çok açýkki, pkk dan önce abd nin bize saldýrttýðý örgüt. Zaten ermeniler 100 yýldýr güçlü ülkelerce kullanýlýyorlar. paþinyan gibi liderleri üç beþ milyon dolara satýn alýp zavallý ermeni halkýný kullanýyorlar. asalayý ermenistan devletinin kurmasýnada imkan yok. Azeri savaþýndada gördükki ermenistan batýlý devletlerce saldýrtýldý. Ondan öncede yine Rus kontrolundeydi. asala'yý abd veya israil sayesinde yok etmemize imkan yok. Ýnfaz kararýný kim aldý ise onun baþarýsýdýr ve o ismi büyük ihtimalle bilmiyoruzdur. Büyük ihtimallede kýsa sürede devletten atýlmýþtýr veya pasif göreve getirilmiþtir. 1950 den beridir hangi siyasetçilerin ismi aklýmýzda ise o siyasetçi abd uþaðýdýr. Asýl kahramanlarýn isimlerini bilmeyiz. Örneðin bugün ÝHA ve SÝHA larý uçurmamýzý saðlayan fabrikalarý kuranlarýn isimlerini bilmeyiz. Ama abd ye iyi hizmet eden adanan menderes özal gibilerin isimleri her yerdedir.
Baþka örnek, Türkiyeden her yýl onlarca ton uyuþturucu geçer. Bizim emniyet sistemi ise her yýl bir kaç yüz kile uyuþturucu yakalayarak göstermelik iþ yapar. Bizim emniyet sistemi gerçekten istese bir yýl içinde ülkede gram uyuþturucu býrakmaz ve kaçakçýlýðý sýfýra indirir.
Çeþitli aptalca sebeplerle uyuþturucu trafiðine göz yumuyorlar ve göstermelik yakalamalar yapýyorlar.
israil'in veya abd nin bize gerçekçi bir yardým yapmasýna imkan yok. Kamuoyuna iyi görünmek için göstermelik yardýmdýr.
---
Büyükerþen gibi birini bir parti baþýna geçirmezler. Geçse büyüyemez. Bizim siyasi partiler tamamen hýrsýzlýk örgütü gibi çalýþýyorlar. Buna devlet çanak tuttu. Siyasi partileri paraya boðdu ve o paraya ulaþmak isteyen her kes hücum etti. Partiyi ele geçirmiþ olanlarda o para ve güç kontrollerinden çýkmasýn diye siyaseti çok paralý kiþilerin iþi haline getirdi. ANA PARTÝLERDE Herkesin ödeyemeyeceði büyük paralarla vekil veya belediye baþkaný oluyorsunuz. O parayý çýkarmak içinde büyük soygunlara giriþiyorsunuz. Siyaset devlet desteði ile zengin ve hýrsýz iþi haline getirildi. tayyip gibi fakirlikten gelip baþa geçenlerin arkasýnda abd vardý o sebeple baþa geçebildiler.
Mesela Tunceli Belediye baþkaný Maçoðlu. Hýrsýz deðil. Þirketlere yaptýrýlan asfalt iþlerini belediye yapmaya baþladý ve görüldüki 9 TL ye yapýlan iþin daha kalitelisi 3 TL ye yapýlabiliyormuþ.
Belediyenin ihalelerle yaptýrdýðý iþleri ESKÝDEN OLDUÐU GÝBÝ belediye kendisi yapmaya baþlamýþ ve harcamalar üçte iki oranýnda azalmýþ.
Peki bu neyi gösteriyor.? 3 TL lik iþ, belediye baþkanýnca belli bir firmaya 9 TL ye yaptýrýlýyor. 6 TL fazladan veriliyor. Peki o 6 TL ne oluyor. Belediye baþkaný ve ihaleyi alan firma tarafýndan paylaþýlýyor. Tunceli de bu açýkça ortaya çýktý. Kör olanlar bile görebilir hale geldi.
Peki Maçoðlu yükselebilecekmi.? Adam hýrsýz deðil, kendi halkýný soymuyor. Yükselebilecekmi? Bu ülkenin baþýna geçebilecekmi.? Hayýr. Orada kalacak.
Partideki Hýrsýzlarla kol kola yürümezsen, onlara pay vereceðini hissettirmezsen, seni partiden atarlar. Yükselemezsin. Büyükerþen ve Maçoðlu'nun durumlarý farklý. Oraya gelmeleri chp veya tkp sayesinde deðil. Mecbur kaldý bu iki parti o iki kiþiyi partiye almaya. Halk o iki kiþiyi biliyor ve hangi partide olurlarsa o partiye oy veriyorlar. Hali ile chp ve tkp o kiþileri partide tutmasa o þehri alamayacaklar. Bu 2 temiz adam o sebeple belediye baþkanýlar. Ayrýca Maçoðlu hakkýnda detay biliyorum ama Büyükerþen hakkýnda detay bilmiyorum. Detay bilmediðim için biraz teorik ve yüzeysel yazdým.
Belli ölçüde yanýlma apyým olabilir.
Çok yazdým, syntax düzeltip iþime bakayým.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri