Saðol YSFKRM
---
snkleyp,
ingiltere yi Anglo Sakson'larýn yönetmediðini düþünüyorum. Ýngiltere ve abd'nin ibrani kökenliler tarafýndan yönetildiðinden eminim. Zaten kral ailelerindede ingilizden çok ibrani tipi var. Avrupanýn bütün büyük ülkelerinin ibrani kökenlilerce kontrol altýnda tutulduðunu düþünüyorum. Hem de þu ana özel deðil belki bin yýldýr. Köklü ve dev þirketlerini inceleyince durum ortaya çýkýyor.
Ayrýca son beþ yüzyýldýr bilim teknoloji vs. önde gitmelerinin sebebi Amerika ve Afrika kýtalarýnýn insanlarýný katledip, zenginliklerini yaðmalamalarý. 1500 yýlýndan itibaren yüzlerce yýl gemilerle Amerika altýný Avrupa ve ingiltereye taþýndý filan yaw. Bunu yazmýþýmdýr mutlaka tekrar yazmayayým. Amerika ve Afrika kýtalalrýnýn kaynaklarýný eskisi gibi yaðmalayamaz hale gelince tökezleme devrine girdiler. Akýllý deðiller tersine Asya halkýndan daha vahþi ve ilkeller. Dicem kimsede inanmayacak. Sorun deðil alýþýðým.
Batý ülkelerine 2050 yýlýna kadar süre tanýmýþtým. EN FAZLA 2050 de batýnýn devri bitmiþ olacak.
---
adanalý, Türkiye dede bahçesi olan tüm migros maðazalarýna þarj istasyonlarý kurulacakmýþ. Þehir içinde sorun olacaðýný sanmýyorum. Uzun vadede þehirler arasýnda da sorun olmaz. 10 yýla kadar hallolur. Hem piller hemde þarj þekli geliþir. Belki 15-20 dakikada þarj olur ve piller daha uzun dayanýr, daha ucuza deðiþir. Þu an geçiþ dönemi bolca problem olacak.
Ancak elektrikli araba büyük rahatlýk. Üçüncü yýldan sonra sývý yakýtlý motora sahip arabalarýn çok fazla derdi oluyor. Siyasi partiler araba sahiplerini soymasa da, herkes elektrikli alabilse. Kalktýlar TOGG yaptýlar. Halbuki ayný kalitede onun yarý fiyatýna satýlacak araba bu ülkede çok çok kolay yapýlýr. Tüm dünyaya satýlýr. Her neyse artýk.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri