selimhan'ýn anlayabildiðim bir yazýsý gelmiþ, atlayayým hemen.
Arada aklýma geliyor.
Diyelimki millet ittifaký kazandý. Çakma gandi baþta.
Düþünüyorumda yaþama þanslarý hiç yok. Yaþarlarsa benim için sürpriz olur.
2 büyük sebep var.
Birincisi ülkeyi az da olsa kalkýndýracak adamý siyonist baþta tutmaz. Yazmýþtým Eceviti hiç bir zaman tek baþýna baþa geçirmediler. Koalisyonla zar zor geçtiðinde de kendi kontrollerindeki parti liderleri ve ülkemize hakim medyalarý sayesinde saldýrý baþlattýlar. Zayýf ve korkak cehapeliler en küçük ses yükseltildiðinde koltuktan hemen indiler. Bakýn akp ye. Kaç sefer Ülke yerinden oynadý býrak koltuktan inmeyi, kazýk çaktýlar.
Daha eskiyi Hattýrlýyorum da. akp öncesi birisi meclis önünde kasa attý, birisi kitap attý diye hükümetten inmiþlerdi. Þu an sefaletten intihar edenlerin sayýsý belli deðil. Býrak kasa atmayý intihar amaçlý meclisten atlayan atlayana. Ama iktidardakiler üzerlerine alýnmýyor, sanki Mars gezegenini yönetiyorlar. Medya yayýn yasaðý konulduðu için intiharlar üç beþ yýldýr yayýnlanmýyor. Bu konu eski tarih olduðu için ufak tefek hatalarým olabilir. O tarihi yaþamadým, okuduklarýmdan aklýmda kalanlar.
Ýkincisi ise, tayyip'in inanýlmaz etkileme gücü. Ben zerre etkilenmiyorum, adam konuþtukça Ege hoca tarifesi uygulayasým geliyor. 1 saniye konuþmasýna katlanamýyorum. Çakma Gandi'nin dediði gibi yalan makinesi baðlasan, makine hiç susmaz.
Ama millet etkileniyor. Eðitimlisi de etkileniyor, eðitimsizi de. Bu güne kadar millet üzerinde bu kadar etkili bir hatip görmedim.
tayyip in kendisi ormaný yakarken, cehape nin yaktýðýna inandýrmýþken, iktidar deðiþtiðinde yanan ormanýn baþýna cehape geçip tayyip kenarda durduðunda, bu milleti nasýl etkileyebilir düþünmesi bile ürkütücü.
Böyle kötü bir haldeki ülkeyi tayyip savunabiliyordu. Bu kadar insan üzerinde etkili bir adam, bu kadar kötü bir ülke manzarasýnda muhalefette iken iktidardakileri nasýl yerin dibine sokar bir düþünün.
450 milyar dolar borcu cehape yapmýþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
YÝD lerle ülke çocuk ve torunlarýný cehape borçlandýrmýþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
Tarýmý ve hayvancýlýðý cehape bitirmiþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
Yerli tohumu, doðal tohumu cehape bitirmiþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
Ýlaçda ülkeyi tam ithalatçý haline getiren cehape imiþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
Orta sýnýfý cehape bitirmiþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
Et kuyruklarýný, ekmek kuyruklarýný cehape baþlatmýþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
Dünyanýn yaklaþýk en pahalý yiyecek, ilaç ve yakýtýný cehape getirmiþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
Kartelleri cehape getirmiþ gibi pazarlayacak ve inandýracak.
vs. vs.
Çakma gandide sabah akþam ben yapmadým diye millete anlatmaya çalýþacak. Bütün enerjisini buna harcayacak.
Düþünün tayyip, 2002 den önce Türkiye de buzdolabý olmadýðýný halka anlatmýþ ve inandýrmýþ bir adam.
Karþýsýndaki tayyip'e bakýnca, Çakma Gandi'nin kazanmasýna imkan yok.
Bir þekilde kazanabilir, ülkede kazanýr.
Medyasýný elinden alacak ama siyoniste vermeyecek. sað partiler ve siyonistler ayný yataktadýr.
Ýkincisi tüm yolsuzluklarý son kuruþuna kadar HEMEN yargýlamaya baþlayacak ve gözlerinin yaþýna bakmayacak.(Hoþ yolsuzluklarýn üzerine gitmesi için yargý ve polis içindeki çürükleri temizlemesi lazým. Buna imkan yok. Ortaklarýna bakýn, partidekilere bakýn, imkan yok, yargý ve polisi temizleyemezler.) tayyip yolsuzluk dosyalarý ile boðuþmak zorunda olmalý ve akp medyasý arkasýnda olmamalý. Bunun için siyonist medyayý da halletmek zorunda.
Neden.?
Nasýl ki ordu generalleri hapse atýlýp tayyip ve fetullahýn önünde düþman olarak gördükleri kimse kalmadýðýnda ortaklýðý bozup birbirlerine ölümüne girdiler.
siyonistin önünde 2015 den beridir istemediði tayyip kalmayýnca, cehape ye desteði kesip YENÝ ADAMI kimse onu desteklemeye baþlayacaklar. cehape yine düþmanlarý olacak. yeni adamlarýnýn bebecan olacaðýný düþünüyorum ama emin deðilim. bebecan da özal havasý var.
Tabi bu analiz Ecevit cehape si içindi. Þu an cehape ne kadar siyonist emrinde onu tam bilemiyorum. Büyük ihtimalle tam biat halindeler. Ecevit'in derecesini bilemiyorum ama baykal'ý biliyorum. baykal cehapenin altýna dinamiti koydu, kýlýçdaroðlu tüyünü dikti.
Ýktidara gelirse kýlýçdaroðlunun derecesinide öðrenmiþ olacaðým.
Yolsuzluklarý yargýlayacaðým diyor ama, akp de diyordu. Sonra ne yaptýlar.? ne dedilerse tersini yaptýlar.
kýlýçdaroðlu da iktidara gelmeden ne mal olduðunu tam olarak anlayamayacaðýz. Birde cehape sað partiler gibi deðil. Lider opla deyince parti elemanlarýnýn tamamý "ne kadar yükseðe" diye baðýrmýyor. Birbirlerinin altýný oyup duruyorlar. kýlýçdaroðlu iyi niyetli olsa bile, partiyle baþa çýkamayabilir. SSK genel müdürü olduðu günlerinden biliyorum, ssk ya hakim deðildi ve müdür olarak beþ para etmez cehape lileri doldurmuþlardý. ssk nire Türkiye nire. ssk ya hakim olamayan adam ülkeye nasýl hakim olacak.?
Ýktidara geçmesi kolay deðil. Geçtiðinde kalmasý kolay deðil. Ýnanasým gelmiyor.
Üstelik seçimde hile oraný da korkunç artacak.
Üstelik oy verecek kaç milyon suriyeli var. Ülkedeki tüm boþ evlere Suriyelileri isim olarak doldurmuþ olabilirler. Bizim buradaki bir kaç metruk evde Suriye liler kalýyormuþ gibi gösterdiklerini yazmýþtým.
Amma yazdým.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri