Almanya, mRNA aþýsýnýn verdiði kalýcý zararlar yüzünden insanlara ömür boyu maaþ baðlamaya baþlamýþ. sputniknews'in haberi burada.
https://sputniknews.com.tr/20230415/...069704493.html
Almanyada yüzbinlerce kiþi mRNA aþýsýnýn yan etkileri yüzünden müracaat etmiþ, 301 kiþiye ömür boyu maaþ baðlanmýþ. Diðer mahkemelerde devam ediyormuþ.
Diðer bir araþtýrma Avrupada pandemi sonrasý ölümlerde, belirlenemeyen sebeplerle ölenlerin sayýsý %30 oranýnda artmýþ. mRNA aþýsýndan olduðu söyleniyor.
Covid pandemisi sonrasý mRNA aþýlarý çýktýðýnda herkes bu aþýlara hücum etmiþti. Ben ise muhalif olmuþtum. Aþýnýn doðal deðil sentetik olduðunu, dünyada ilk kez denenen aþý olduðunu söylemiþ ve aþý olmak zorunda kalýrsam sentetik Alman aþýsý deðil
geleneksel aþý olan Çin aþýsýný olacaðýmý söylemiþtim.
Aþý olma maceramýda anlatmýþtým. Millet mRNA aþýsýnda kuyruklardaydý Çin aþýsý olan tek kiþiydim koca hastahanede. Tabi benim orda olduðum 10 dakika içinde. Birde aþý olmadan önce form doldurtuyorlardý, "ölür, sakat kalýrsanýz sorumlusu deðiliz" anlamýna gelen. Ýnsan sýrf o formu görse aþý olmaz demiþtim ama millet
TV hipnozu etkisinde kuyruktaydý. Birde mRNA aþýsý geliþmiþ havalý ülke Almanya'nýn, diðer aþý ise Almanya nýn yanýnda havasý olmayan Çin'in. Buda insanlarý etkilemiþtir muhakkak.
Ayrýca Alman aþýsýný üretenler Türk densede Türk olayý hikâye. Kadýn büyük ihtimalle ibrani kökenli adam Afrika melezi. Zaten ana firmalarý pfizer siyonist ibrani firmasý. Aþýyý içimizdeki ibrani TV ler parlattýda parlattý. Devlet malum. TV, gazete ve internet yayýnlarý ile halký etkileyip sürü haline soktular ve kendi aðýllarýna aldýlar. O kadar kolayki medya ile halký kendi aðýllarýna almalarý.
Ýþin ilginç yaný bizdede yan etkilerden zarar görmüþ yüz binlerce insan vardýr ama devletin umrunda deðil. Aþýyý üreten Almanya kabul etmiþ aþýnýn zararýný, o aþýyý para ile satýn alan Türkiye yönetimi halinden memnun.
Halkýný korumuyor.
Aynýsý dizel wolkswagen otomobillerde oldu. Biz Almanya dan wolkswagen otomobilleri ibrani kökenli ferit þahenkin holdingi vasýtasý ile ithal ediyoruz. wolkswagen fabrikasý sahte verilerle dizel arabalarýn satmýþ bunun üzerine amerika devleti 10 milyar dolar ceza kesmiþti wolkswagen firmasýna. Ayný otomobilleri ithal eden Türkiye ise yine
halkýný korumamýþtý.
Yer Ýmleri