Üstteki yazýmda yanlýþ anlaþýlabilecek bir cümle kurmuþum. "Diðer bir araþtýrma Avrupada pandemi sonrasý ölümlerde, belirlenemeyen sebeplerle ölenlerin sayýsý %30 oranýnda artmýþ. mRNA aþýsýndan olduðu söyleniyor."
Þöyle yazmalýydým. Ölümlerde %30 artýþ olmuþ, bu artýþýn sebebi bilinmiyor. Yani kalp krizinden ölenler her yýl 100 kiþi iken, pandemi sonrasý 130 a çýkmýþ. Ölüm sebebi belli kalp krizi veya diðer hastalýklar, ama bu %30 artýþ neden olmuþ o belli deðil deniyor. Akla ilk gelen de aþýlar oluyor. Zaten yeni açýkladýlar, aþýnýn kalp damar sorunlarýna neden oluyor. Hali ile ölüm artýþlarýnýn mRNA dan olduðu kesin gibi.
---
selimhan güzel açýklamýþ, ekleyebileceðim ne var. Salgýn olayý bize özel deðil, Avrupa zenginleþmeden önce (ki zenginliðide Amerika halklarýnýn katledilip altýnlarýnýn gemilerle Avrupa ya taþýnmasý ile baþlar) 700 yýl salgýnlarla boðuþmuþ. Avrupa halkýnýn yanlýþ hatýrlamýyorsam %50 si ölmüþ. Temizliði bugün nefret ettikleri Orta Doðu dan öðreniyorlar. Daha önce sokaklarda laðýmlar açýk haldeymiþ. Camdan sokaða iþerler, dýþkýlarýný evlerde kaplara yapar bazende camdan dýþkýyý atarlarmýþ. kafasýna dýþký düþen insanlarýn mahkeme kayýtlarý var.
---
Ege hocayý konu edecem de, onada yüklenince en sevmediðim kiþi gibi görünüyor. Halbuki okuduðum yazarlar içinde en deðer verdiðim kiþi. O zaman neden durmadan kelini tokatlýyorum. Çok deðer verdiðim için.
Þöyle düþünün, 10 kayýk yanyana denizde gidiyorsunuz. Kayýklarda insanlar var. Diðer kayýklardan birinde birisi teknede delik açmaya çalýþýyor. Eðer o kayýktakiler sizin için deðersizse umursamazsýnýz. Deðerli ise umursarsýnýz üzülür yakýnýrsýnýz. Çok deðerli ise belki suya atlayýp o kayýða gitmeye çalýþýrsýnýz. Diðer yönden sizin kayýðýnýzdaki biri teknede delik açmaya baþlamýþsa mecburen umursarsýnýz. Sizin kayýkta 10 kiþi var diyelim bunlardan 4 tanesi ile kafa yapýnýz benzer, iyi anlaþýyorsunuz. 6 tanesi ile kafa yapýlarýnýz farklý anlaþamýyorsunuz. Sizin için daha az deðerliler.
Sizin kayýktaki az deðerli gördüðünüz kiþilerden biri kayýkta delik açmaya baþladý. Ýleride batacaðýnýz için kýzarsýnýz ve ayný kafada olduðunuz diðer 3 kiþiden moral motivasyon desteði alarak tekneyi delmeye çalýþanla kararlý þekilde mücadele edersiniz.
Ama ya ayný kafada gördüðünüz diðer 3 kiþiden biri tekneyi delmeye çalýþýyorsa. O zaman bitersiniz. UMUDUNUZ KALMAZ. Moral motivasyon düþer, mücadele gücünüz kalmaz, kararlý yapýnýz yok olur. Kendinizi yanlýz ve güçsüz hissedersiniz. Daha çok kýzarsýnýz. Diðer 6 kiþiden biri delik açmaya baþlayýnca onunla ekibinizden güç alarak mücadele ederken, sizin ekipteki kiþi delmeye baþlamýþsa çökersiniz çünki umudunuz gidiyor. Yanýnýzda kimse yok karþýnýzda tüm kayýk ahalisi var. O durumda hissedersiniz kendinizi, umut biter.
Ýþte bu sebeple Ege Cansen hoca, bu ülkenin altýný oyan yazý yazdýðýnda çok sinirleniyorum. Çünki ayný kayýktayýz ve deðer verdiðim diðer 3 kiþiden biri. O üç kiþiden birinin kazýðýný yediðinizi düþünüyorsanýz bitersiniz. Ege Hocanýn kötü niyetli bazý yazýlarýda bana ayný hissi yaþatýyor ve kendi ölçümde çok sert yazýyorum.
Ege Hoca nýn bugünki Game Teorisi yazýsýndan yola çýkýp aðýr bir konuya girecektim. Ama o aðýr konuya girecek gücü hissetmiyorum. Çok uzun yazmam gerekir.
Konu Game Teorisi.
2 Matematikçi insanlarýn seçimlerini inceliyorlar ve neden hep yanlýþ seçimler yaptýklarýný sorguluyorlar. Konu tam olarak soyut ve felsefi. matematikle alakasý yok gibi görünüyor. Ama o 2 matematikçi olayý nesnelleþtirip matematik formüllere uyarlayýp sunuyorlar. Siyonist medyanýn Ünlü yaptýðý Steve Nash de bu kuramý geliþtirip sunuyor ve nobel ödülü alýyor. Steve Nash filmden hatýrladýðým kadarý ile þizofren. Zaten GERÇEK dehalarýn hepsinin aðýr psikolojik problemleri vardýr. Birde einstein gibi gerçekte dahi olmayýp baþkalarýnýn bilgisini kendisininmiþ gibi pazarlayýp siyonist medyaca öne çýkarýlan ve deha payesi verilen yahudiler var.
Asýl bahsetmek istediðim Game Teorisi nin ele aldýðý konuydu. Ayný konuda bende düþndüm. Neden insanlar hep toplumun zararýna hatalý kararlar alýyorlar.?
Temelde ayný görüþteyiz. Matematikçilerde kalabalýklarýn hatalý karar aldýklarýný söylüyor, bende. Ancak dayandýrdýðýmýz temellerde bazý farklýlýklar var.
Birde onlar matematikçi. Tam olarak soyut olan bir konuyu somut verilere dayalý matematik bilimine uyarlamaya çalýþtýðýnýzda çok zorlanýrsýnýz. Soyut þeyleri nesnelleþtirmeniz gerekir. matematikçi eðitimi ile soyut düþünce ve davranýþlarý nesnelleþtiriken hata yapabilirsiniz. Felsefenin konusu olan bir þeyi matematik formülle açýklamaya çalýþmanýz zordur. Mantýklýmýdýr o konuya giremem yeterli bilgim yok ancak çok zor olacaðý ve hatalarýn olacaðý bence aþikâr.
Ýmdi Game Teorisi ve benim görüþümü açýklayýp farklýlýklarý ortaya koymam gerekir. Çok uzun ve düþünülerek yazýlmasý gereken bir konu. Ayrýca Game Teorisi ile karþýlaþtýracaksam Game Teorisi nede hakim olmam gerekir. Ýþin yoksa onu yeniden oku. Çok eskiden yarým yamalak okumuþtum, nereden okuduðumuda hatýrlamýyorum birde filmini seyretmiþtim.
Bu yüke girmek istemediðimden konudan kaçayým. Sadece þunu belirteyim.
Ege hoca Game Teorisi ile baþlayýp doðru veri ile yanlýþ sonuç üretmiþ ve okuyana sunmuþ. Aynen kendi açýklamaya çalýþtýðý hataya düþmüþ. Bana kalýrsa bilerek yapmýþ. Kurnaz kötü niyetli siyasetçiler bunu sýk yaparlar. Köþeden yazarlarsa sýk kullanýrlar. Doðru veri açýklayýp o veriye dayalý yanlýþ sonucu size sunarlar.
Basit doðru ile baþlayýp karmaþýk yanlýþ sonucu size çakarlar. Basit doðruyu anlarsýnýz, karmaþýk sonucu ise baþta anlamazsýnýz ve düþünmek de istemezsiniz. Zaten o bilgi elinizde yoktur araþtýrmakda size göre deðildir. O sebeple ilk kýsmý doðruysa kalanýda doðru diye kabul edersiniz. Böylece sizi kendi aðýlýna sokmuþ olur.
Türkiye'nin silahlanmasýný Yunan silahlanmasý ile eþleþtirip ikisine de yanlýþ demiþ. Kötü niyetli bir yaklaþým.
Yunanistan silahlarý satýn alýyor. Halkýnýn emeðini üretimini silahlarý üretenlere aktarýyor. Yunan yöneticiler silah üreten ülkeyi zenginleþtirirken, kendi halkýný fakirleþtiriyor.
Türkiye ise Ege hocanýn kast ettiði o silahlarý kendisi üretiyor. Bu silahlar dünyanýn en ileri teknolojisi. YANÝ. Ýleri teknolojide ülkemiz geliþiyor. Yani, silah üretmek bir sanayi iþidir, sanayimiz ileri teknoloji konusunda geliþiyor. Bir kýsmýný satýp parada kazanýyor.
Þu anki o ileri teknoloji silah fabrikalarýmýzýn temeli 1960 dan sonra atýlmýþ. Atatürk öldüðünden beridir iyi yaptýðýmýz tek þey bu. Bunu baltalamaya çalýþýyor. Silahý satýn alalým istiyor. Çok ahlaksýzca bir yaklaþým, kötü niyetli bir yaklaþým.
Türkiye sanayi üretmesin, Turizm ve tarým ülkesi olsun görüþü ibrani kökenli siyonistlerin Türk halký için uzun vadeli planýdýr. Bu sebeple geçmiþte uçak ve araba fabrikamýzý kapattýrýp, TR deki TC kimlikli yahudi firmalarý destekleyerek, o yahudilerin firmalarý ile sanayi ürünü ithal ettirdiler. koç holding, sabancýlar, eczacýbaþýlar, simaviler, bilginler, doðanlar, cinerler, bunlarýn görevi budur. Türkiyenin geliþmesini engellemek.
Dünyada geliþen siyonistin meyvesini üreten köylüsü, sýrtýný yoðuran masörü olacaðýz. Bunu bize dayýyorlar anlatabiliyormuyum.?
Yapma Ege hoca artýk çok sýrýtýyor. Eskiden internet yoktu TV lerden ve gazetelerden halký 40 yýl yanlýþ bilgilendirip kendi aðýlýnýza kolaylýkla soktunuz. Artýk internet var ve herkes her bilgiye ulaþabiliyor.
.
Son düzenleme : alicemal; 16-04-2023 saat: 12:11.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri