Originally Posted by
hs37
2.ci dünya savaþý sonrasý USA Almanlara siz ancak çiftçilik yapabilirsiniz daha fazlasýna izin vermem dedi.Bildiðimiz Meþhur Unimog (Evrensel motorlu araç manasýna gelen Universal-Motor-Gerät .köylülerin çok amaçlý ihtiyaçlarý için üretimine izin vermiþlerdi.Türkiye ye ise domates biber üretmek için yol verdiler.100 senedir kuru üzüm incire ilaveten domates biber 80 sonrasý don göynek iþçilið ilave ettik.
Hafýzam beni yanýtýlýyor olabilir yetmiþlerin sonu seksenleri baþý Avrupa tabakhaneleri doðu avrupaya þutlamýþtý bizde nasibimizi aldýk.daha sonraki on yýlda yarý otomatik dokumayý daha sonra paslanmaz çeliði batýdan doðuya göndermiþlerdi.
Tarým ve hayvancýlýk ülkenin ikilim ve coðrafi þartlarýna uygun yapýlmak zorunda.bizim otlaklarýmýzdaki otlarýn boyu 5 10 cm dir.Bu da ancak küçük baþ yayýlýmý için uygundur. Büyükbaþý siz ahýra çeker %50 si ithal hammadeden oluþan fenni yem ile beslemeye kalkýþýrsanýz bir kgr eti bir litre sütü hans dan pahalýya üretirsiniz.
Millet ittifakýnda tarým ve hayvancýlýk konusunda yaptýðým iki teklifi programlarýna alýp deklare ettiler.
Tarým ve hayvancýlýk stratejik sektördür ve desteklenmek zorundadýr.
Þimdi o 2 teklifi yazman lazým, merak ettim.
Çünkü geçmiþte ben cehape ye üç beþ proje gönderdim, hiç birini kullanmadýlar, sadece yazýdaki bazý cümleleri slogan olarak kullandýlar. Baþka partiler ise benim 2 projeyi sahiplendiler ama pzvng'e iþçi taþý diye araba verirsen o arabayla ne yapar malum.
Aydýnlandýktan sonra benim projeleri neden kullanmadýklarýný anladým. Benim projeler ülkeyi batýya baðýmlýlýkdan kurtarýyordu.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri