Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 828/853 ÝlkÝlk ... 328728778818826827828829830838 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,617 - 6,624 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

1. Dünyanýn açýk ara en renkli fonu..
    Memento mori

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Yeni gördüm.

m. þimþek'le anlaþmýþlar. Ekonomi baþýna gelecekmiþ.

2 Sebeple deðiþen bir þey olmaz.

Birincisi þimþek vasat bir adam. Aldýðý sýradýþý tek bir kararý hatýrlýyormusunuz.? Sýradýþý yönetilen bir ülkeyiz, çözümlerde sýra dýþý olur. þimþek veya babacan'ýn aldýðý ve gidiþatý deðiþtiren tek bir karar hatýrlýyormusunuz.?

Ben hatýrlamýyorum.

Bir ara eski Merkez Bankasý baþkanýnýn aldýðý bir kaç sýradýþý kararý hatýrlýyorum. MB baþkanýnýn tipi aklýmda ama ismi aklýma gelmedi.
    babacan ve þimþekle ilgili hiç bir þey hatýrlamýyorum. Derviþ'in koyduðu kurallar ve bulduðu bol paradan sonra geldiler. Sonrasýnda dünya para yaðdýrdý bolluk dönemi oluþtu. O bollukta babacan ve þimþek sadece kýpýrdamadan durdular. Hepsi o. Motoru kurcalayýp bozmadýlar. Motoru geliþtirmedilerde. Mevcut kurallarla bolluk dönemini geçirdiler.

Tüm hurmalarý akp yedi bitirdi, bolluk geçti doviz hafifçe kafayý yukarý çevirdi. Hurmalar bitmeye yakýn babacan ve þimþek akp tayfasý ve tayyip'e "artýk hurma yemeyin" dediði için iþlerinden atýldýlar. Yeni hurma aðacý dikememiþlerdi, o yetenekleri yoktu. Eski hurmalarda bitmek üzereydi ondan korktular ve savunmaya geçtiler. tayyip ise "hurmalar nerdeeee" diye baðýrýyordu. Hurma kalmayýnca tayyip bu ikisini suçlu ilan edip dehledi.

Ýkincisi þimþek 10 tane ekonomi nobel ödülü almýþ olsa, dünyanýn en iyi ekonomisti ve yöneticisi olsa, bu tayyip ve bu akp ile hiç bir þey yapamaz. tayyip arabanýn þoförü. Geri vitese takmýþ gaza basýnca arkadaki istinad duvarýna geçirmiþ. Hâlâ geri viteste gaza basýp duruyor. Sen motoru deðiþtirdin þimþek isimli motoru koydun. Motor gýcýr, gaza bastýn "aaaaaaa" araba gýcýr motorla hâlâ gitmiyor. Çünki þoför ayný ve vites geriye takýlý. Kendine ekonomist diyen sunni imam eðitimli kiþi sadece araba parçasý satýp parayý har vurup harman savurmayý biliyor, araba kullanmayý bilmiyor.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Ýkinci þimþek döneminde ilk dönemdeki sebep sonuç tekrarlayacak.

tayyip þimþeði getirirken þunu düþünüyor. "Ben hazineyi geçmiþteki efsane olmuþ hýzýmla harcayacaðým, þimþek benim harcamamdan daha hýzlý hazineyi dolduracak. Sonsuza dek mutlu mesut yaþayacaðýz."

þimþek ise þöyle düþünüyor "Tüm kontrolu bana verdi. Benden habersiz bir þey yapmayacak. Savurganlýðý bitireceðim, gereksiz kanal açma, zarara çalýþan boþ havaalanlarý, dünyada geçerli parasý olmayan ülkeler için para öðütücü deðirmen olan uçak gemileri, yurt dýþý ülkelere geriye gelmeyen her yýl aktarýlan milyarlarca dolar, bunlara son vereceðim. Tüm kaynaðý üretime aktaracaðým. Tarým alanlarýna bina deðil, çorak alanlara fabrikalar kuracaðým."
    Azcýk ekonomi okumuþ herkes, sýradan olan bu yazdýklarýmý üç aþaðý beþ yukarý en baþta düþünür.

þimþeðin geliþinden tayyip'in farklý, þimþeðin farklý beklentisi olduðundan yüzde yüz eminim.

NEDEN?

Çünkü tayyip'in kültürünü, yetiþme tarzýný biliyorum, içlerinde yaþadým.
    Çünkü þimþeðin yetiþme tarzýný bilmesemde çalýþma ortamlarýnda yerli yabancý kendisi gibilerle bolca çalýþtým.

tayyip'in "A" dediðinde, gerçekte bellisiz bir zamanda "zeeeeYOu" yapacaðýný biliyorum.
    Þimþek "A" dediðinde ise, tam zamanýnda "A" yapmaya çalýþacaðýný biliyorum.

Bu iki kiþinin ekip çalýþmasý yapmasýna imkan ihtimal yok. Yer deðiþtirselerde yok. tayyip'in ekip çalýþmasýndan anladýðý, "ekip benim için çalýþacak. Arada sopa gösterip, arada havuç gösterirsem bu iþ týkýr týkýr yürür.".
    þimþek'in anladýðý "ekip projeyi zamanýnda iyi þekilde bitirmek için birlikte çalýþacak. Herkesin yazýlý kurallar dahilinde görevleri belli. Koordineli þekilde herkes çalýþýp görevlerini yapacak ve dolayýsý ile ekip iþi zamanýnda yeterli kalitede bitirecek."

þimþek "yaw gideyim biraz herkes gibi dünyalýk doðrultayým, ülke batsýn bana ne." dedi ise mesele yok. Ama dünyalýk için bu ülke halkýna ihtiyacý olmadýðý açýk. Hýrsýz ve çok aç gözlü olmadýðýný da ispat etti.

Bu iþin sonunda yine tasý taraðý toplayýp gidecek. Gitmezse tayyip'e uymak zorunda ayný nebati gibi veya kimdi albayrak mýydý onun gibi. Uymam da gitmem de derse yine dehlenecek. (ilk seferinde dehlenmiþmiydi istifamýydý. Hoþ gerçekle basýna yansýyan farklý olabiliyor)
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    altaylý gitti ama çakayýmmý, çakmayayýmmý bilmiyorum.

Deðersiz biri ama ülke medyasý o haldeki vasat biri en çok okunanlar arasýna kolaylýkla girebiliyor. En çok okunanlar arasýna girincede kendini doðal olarak Hüseyin Bolt sanýyor.

Seçimden önce hep beraber bolca hakaret ederek çakma gandiyi aþaðý çektiler, þimdide baþaramadýn zaten biliyordum saldýrýlarý baþlattýlar. odaTV nin ermeni sahibide ayný. Seçimden beridir sabah akþam aðzýný köpürterek çakma gandiye sallýyor. cehape'nin tayyip'i ermeni imamoðlu'nu baþa getirmedi diye.

altaylý kendi sitesini açtý. Orada son yazýsýný biraz okudum. cübbeli ahmet den bahsetmiþ. Aslýnda bu yazýyý cübbeli konusunu geçirdi diye yazýyorum.

cübbeli kendi camisinde cemaatine vaaz veren bir küçük çaplý liderdi. Gerici liderlerden biri. Kafa tarikat dinCÝ leri ile ayný.
    Ayný olduðunu anlamak için TV ye çýkmadan önceki bir kaç görüþünü okumanýz yeterli.

altaylý cübbeliyi üç beþ kez TV ye çýkardý. Gülüp eðlendiler. altaylý'nýn tek amacý RATÝNG. Yani para için cübbeli yi çýkardý.

Þimdi bu kendine gazeteci sýfatý yakýþtýranlarýn bir savunmasý var. Kötü veya iyi, çok rating getiren bir iþ yaptýnmý bunu gazetecilik baþarýsý diye kakalýyorlar.

apo ile hiç kimse görüþemiyorken gittin kandil maðaralarýna. Kelle koltukta apo yu buldun ve ropörtaj yaptýn. Çok büyük baþarý sayýyorlar. apo o yayýndan sonra daha ünlü olmuþ, daha çok dünyadan yardým almýþ, bu yardýmla daha çok silah ve sempatizan toplamýþ. Daha büyük saldýrýlarla hayatlarý almýþ. Onun önemi yok.

cüppeli, altaylý TV þovlarýndan sonra çok ünlü oldu, stadyumlarda vaaz vermeye baþladý. Tarikatý dolayýsý ile geliri çok büyüdü. Çok daha büyük kalabalýkla çok daha büyük iþler yapmaya baþladý. Tabi yer altýndan ilerliyorlar.

O TV gösterilerinden sonra cübbeliyi azýcýk araþtýrýp ne mal olduðunu 30 dakikada öðrenmiþ, sonrada altaylý'ya mail atmýþ ve yaklaþýk þunlarý demiþtim.
    "Yaw sn. altaylý. Siz tarikatlardan nefret ettiðinizi yazarsýnýz. Kendi küçük kýzýnýzýda(O zaman sanýrým küçüktü) malzeme olarak kullanýr, bu tarikatlarla benim kýzým ne hale gelir benzeri cümleler kurarsýnýz. Sonrada tarikat lideri cübbeli yi ünlü edip stadyumlarda vaaz verir hale getirirsiniz. Ne ayak.?" Özde bunu anlatan çok medenice ve üsturuplu bir kaç cümle yazmýþtým. Bana tamamý hakaret içeren 5 - 10 cümlelik bir mail atmýþtý. 1 cümlede savunma vardý. Neydi o yaw. cübbeliyi övmedim benzeri bir þeydi sanýrým.

Övmesi gerekmediðini o dingil bilmezmi? Herhangi birimizi programýna çýkart, saksý gibi hiç bir þey yapmadan orada 3-4 program duralým. Ülkede tanýmayan kalmaz. Üzerine bayýlýrlar da. TV nin böyle bir hipnoz etkisi var. Halkýn %80'i TV de gördüklerini doða dýþý sanýyor.

Sonuca geleyim.
    altaylý bugünkü yazsýnda günah çýkarmýþ desem doðru olmaz. "cübbeli nin böyle olduunu bilmiyordum" demiþ.
    Yaw ben hiç vazifem olmadýðý halde 10 dakikamý, 30 dakikamý ne vakit ayýrdým, internetten cübbeli'nin ne mal olduðunu kolayca buldum. Senin mesleðin gazetecilik, ben 30 dakikada bulmuþsam, senin cübbeli sülalesinin künyesini ezbere biliyor olman gerekir.

Bu arada cübbelinin tarikatý, geliri korkunç büyüdü. Bir sürü erkek yurduda açtýlar.

Tarikatlarýn açtýðý erkek yurtlarýnda nelerin döndüðü çarþaf çarþaf gazetelerde TV lerde var. Hem bazýlarýnýn geleceði kararýyor hem de amerika'ya hayran, bu ülkeye düþman olarak yetiþtiriliyorlar.

Þimdi kalkmýþ "böyle olduðunu bilmiyordum" diyor. BU ADAM ÜLKENÝN EN ÜNLÜ KÖÞE YAZARLARININ BAÞINDA GELÝYOR. Bu iþten dünyanýn parasýný kazanýyor.

En ünlüsü böyleyse genel medyanýn halini siz düþünün. Bu medyaya sahip ülkenin hali de böyle olur zaten.

---

Yaw cübbeli konusunda mazim var diye altaylý yý konu ettim. Yoksa altaylý hakkýnda yazmak gibi pek niyetim yok. Zaten sitesini de bir müddet sonra okumam artýk. TV programýna devam ediyormu onuda bilmiyorum.
    @NeAcaipDunya

Ali Cemal iyi pazarlar,
    Oda Tv nin sahibi ile ilgili merak ettðim bir iki konu var senin bildiðini düþünüyorum o yüzden sormak istedim, Kendisinin çatlýyý anlattýðý reis, bay pipo, efendi 1,2 gibi pek çok kitabýný okudum.
    Sonra bir baktým, Rafael Sami isimli yazar oda tv de yazý yazýyor ayrýca bu þahýs saðlam siyonist Ýbrani ve Erdoðan'ýn sýra arkadaþý.
    Sorularým,

1- S. Y. nin efendi 1 ve 2 kitaplarýyla sabetaycýlarý açýða çýkarma nedeni ne idi kitaplarda doðan yayýncýlýk tan çýkmýþtý. Nereden baksan tutarsýzlýk, deðil mi, yoksa artýk bilinelim mi istediler. Ayrýca Yalçýn K. de kendisini bu konuda desteklemiþ.

2- S. Y. nin oðlunun adý Aren mi öyle bir þey kendisi Ermeni kökenli mi,

3- Aslýnda sosyalist çizgide görünüyor sosyalistlik vb ülkemizde artýk pek anlaþýlamýyor ama kime ne için hizmeti mevcut. Yani oda tv finansýný kim yapýyor.

Bu arada yazarlýðý akýcý bir dile sahip, Bahçelievler katliamýný, Akþener Çatlý ilþkisini ve Hiram Abas ý ve pek çok bilinmeyen detayý onun kitaplarýndan öðrendim ama þimdi canýmý sýkan hepsini yanlýþ mý öðrendiðim , iþin bu tarafý hiç hoþ deðil.
    Selamlar.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Desidero evet Soner Yalçýn Ermeni kökenli.
    Birazdan iþ sebebi ile Ýstanbul'a yola çýkýyorum, döndüðümde yazarým kalanýný. Düþünmek gereken sorular sormuþsun.
    @NeAcaipDunya

selimhan01 Guest
    Bu memlekette neden insanlarýn kimlikleri ön planda tutulur anlamam

Ýnsanlar yaptýklarý ve yapmadýklarý ile deðerlendirilmesi gerekir der mutemer kitle ama kimse aslýnda böyle düþünmüyor toplum sadece Kendi deðer yargýlarý ile düþünüyor ..Bir hamamböceði öldürürsen kahraman, bir kelebeði öldürürsen þeytansýn. Ahlakýn estetik standartlarý vardýr.der
    Friedrich Nietzsche

Peki bu haklý bir bakýþ açýsý mý.....

Fatih Altaylý eleltirelim tamam ama bunun karþýlýðýnda Emine þenlikoðlumu okuyalým yada kýrýk testi mi okuyalým tartýþalým

Bu ülkenin gerçeðidir Ermeni, Kürt , Alevi
    Ne zararý var
    Ekonomi de hýrsýzlýk ve yolsuzluk cari açýk bunlara mý aittir
    Tarikat yurtlarýnda tecavüz ve badeleme mi bunlara aittir
    Milyonlarca dolara camiler yapýp memelektin arka sokaklarýnda fakirlikten intihar Eden insanlarýn nedeni bunlarmý
    Siyasal Ýslam'cý partilere 39 millet vekilini kim verdi
    Memlekette eleþtiri yapýlmak için eleþtiri yapýlmaz ortaya somut bir þey konulmalý bir gazeteci yâda imam yâda siyaset çi yeri ve zamaný geldiðinde doðruyu konuþmuyor ise benim açýmdan en kötüsünü zaten yapmýþtýr ...
    Memlekette kimin kimden peydahlandýðý meselesine girerseniz çoðunuz ya Rum ya Ermeni ya Alevi ya Kürtsünüz...o çok sevdiðimiz caným Osmanlýlar var ya 36 padiþahýn 33 annesi Türk deðil Yahudi Hristiyan ve Rum kökenlidir.....nokta

Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Ali Cemal iyi pazarlar,
    Oda Tv nin sahibi ile ilgili merak ettðim bir iki konu var senin bildiðini düþünüyorum o yüzden sormak istedim, Kendisinin çatlýyý anlattýðý reis, bay pipo, efendi 1,2 gibi pek çok kitabýný okudum.
    Sonra bir baktým, Rafael Sami isimli yazar oda tv de yazý yazýyor ayrýca bu þahýs saðlam siyonist Ýbrani ve Erdoðan'ýn sýra arkadaþý.
    Sorularým,

1- S. Y. nin efendi 1 ve 2 kitaplarýyla sabetaycýlarý açýða çýkarma nedeni ne idi kitaplarda doðan yayýncýlýk tan çýkmýþtý. Nereden baksan tutarsýzlýk, deðil mi, yoksa artýk bilinelim mi istediler. Ayrýca Yalçýn K. de kendisini bu konuda desteklemiþ.

2- S. Y. nin oðlunun adý Aren mi öyle bir þey kendisi Ermeni kökenli mi,

3- Aslýnda sosyalist çizgide görünüyor sosyalistlik vb ülkemizde artýk pek anlaþýlamýyor ama kime ne için hizmeti mevcut. Yani oda tv finansýný kim yapýyor.

Bu arada yazarlýðý akýcý bir dile sahip, Bahçelievler katliamýný, Akþener Çatlý ilþkisini ve Hiram Abas ý ve pek çok bilinmeyen detayý onun kitaplarýndan öðrendim ama þimdi canýmý sýkan hepsini yanlýþ mý öðrendiðim , iþin bu tarafý hiç hoþ deðil.
    Selamlar.
    Dün geldim ancak çok bitkinim. Bir kaç gün uyusam yetmez. Dün mecburiyetten bazý iþ yerlerini dolaþmam gerekti resmen ayakta uyuyordum. Ýnanýlmaz þekilde 4 iþ yapacaktým dördüde olumsuz sonuçlandý. Belkide ruh halim etkiledi.

Þu andada yorgun hissediyorum, kýsa kesmeye çalýþayým da selimhan'ý nasýl kýsa kesecem onu düþünüyorum.

---

Evet tutarsýzlýðý yakalamýþsýn.
    Ermeni halký 100 yýldýr güçlü ülkelerce kullanýlan bir halk.Öncesini bilmiyorum. Önce Ruslar kullanýp osmanlýya saldýrtýyor sonra ingilizler ve abd Ermeni halkýna el koyup kullanýyor.

TC. Kimlikli Türkiyedeki gizli açýk Ermenileri batýlýlar bu ülkeyi kontrol altýnda tutabilmek için kullanýyorlar. Geçmiþte Ülkemizdeki batý misyoner okullarýnda okuttular ve devlette kilit noktalara yerleþtirildiler. Gizli ermenilere parti kurduruldu filan. Ermeni düþmaný görünen bir büyük parti aslýnda gizli ermenilerce yönetiliyor. Varýn kavrayýn batýlýlarýn ülkemizdeki örgütlenmelerini. Hiç boþluk býrakmamýþlar.

Ermeniler batýlýlarca bu ülkeyi çökertmek için kullanýlýyorsa, Soner Yalçýn neden bu ülkeyi korumak kurtarmak için en çok çýrpýnanlardan.?

Evet çeliþki burada. Ýyi niyetmi? Planmý.?

Bunu NET cevaplayacak SOMUT bilgiye sahip deðilim. Soner Yalçýn bu ülkeye en çok faydasý dokunan gazetecilerin baþýnda geliyor. Türk kökenlilerden daha Türk gibi davranýyor.

Þimdi yazacaklarým gri bölge yorumu. Bu tür bir adama nasýl davranýrdým. Bu ülkeye düþman edilmiþ olan bir grubun elemaný ancak bu ülkeye çok faydasý var, resmen çýrpýnýyor adam.

Böyle bir durumda yaptýklarýna bakýlýr. Laflara kesinlikle bakýlmaz.

Bu adamýn yaptýklarý bizim meclisimizde baþ köþeyi hak ettiðini gösteriyor.

Þimdi benim standardýma geçeyim.

Adamýn genetiði Asya genetiði. Asya genetiðinin özelliklerinden biri ezbere yaþamasý. Küçükten iyi yetiþtirmiþsen hayat boyu iyi giderler, kötü yetiþmiþse hayat boyu kötü giderler. Bunu doðal ve normal sayarlar. Asya geninin diðer özelliði çok güçlü sürü baðý vardýr.

Asya genetiðine sahip insanlarýn baþta gelen özelliklerinden 2 tanesi, Ezbere yaþýyor ve güçlü sürü baðý var. Bunu mevcut duruma uyarlayayým.

Ezberden çýktýðý anda iç güdüsel hareket etmeye baþlar. Ýç güdülerimiz hayvani yanýmýzdýr.

Eðer ülkemiz normal yaþayan sýradan bir ülke olsaydý, Soner Yalçýn mükemmel bir vatandaþ olurdu. Cumhurbaþkaný olsun diye oyumu verirdim. Ama ülkemiz acaip anormal bir ülke. Ezbere giden hiç bir þey yok.

Son seçimlerde muhalefetin kazancaðý kesin gibiyken ne oldu.? Altýlý masa daha seçim olmadan aylar önce ganimet paylaþýmýna baþladýlar. 6 partinin her biri en büyük payý koparmaya çalýþtý. Biz asýl paylaþým kavgalarýnýn olaylarýn %90 nýný görememiþizdir. Birde cehape içinde cehape yi paylaþým kavgasý oldu ve þiddetli geçti. Baþ rolde ermeniler vardý ama siz hiçbirinin ermeni olduðunu bilmezsiniz, ben tiplerinden ve tepkilerinden sonuca gittim. Hali ile hatalarýmda oluyordur ama pek olmaz çünki pek çok dolaylý veriyi bir araya getirir baðlar kurar öyle sonuca giderim.

cehape de cehape yi kapma dolayýsý ile ülkeyi kapma kavgasý yaþandý. Muhalefetin kazanacaðý kesin göründüðünden cehape yi kapan ülke yönetimini kapmýþ olacaktý.

Bir tarafta ermenileri, gerici yobazlarý, aþýrý saðcý katilleri, katil azýlý hýrsýz vatan haini sapýk fetöcüleri dolduran orta doðu geni baskýn kýlýçdaroðlu. Diðer tarafta baþrolde ermeni kökenli olduðundan kesin emin olduðum imamoðlu.

Zaten yazmýþtým siyonist ve ermeni medya kýlýçdaroðluna cephe açtý, imamoðlunu desteklediler hemde þiddetli desteklediler. Seçimde en az bir kaç puan zarar vermiþlerdir.

Ermeni kökenli imamoðlu'nun cehape, dolayýsý ile ülke yönetiminin baþýna geçme ihtimali oluþunca, ermeni kökenli soner yalçýn nasýl davrandý.?

kýlýçdaroðlu'na kendi ölçülerini baz alýrsa aðýr saldýrdý. Hâlâ'da saldýrýyor. Hani imamoðlu dehadýr, geçmiþ yaptýklarý ile kendini kanýtlamýþtýr. Yok öyle bir þey. Ýstanbulu soyup soðana çeviren önceki yöneticilere mansur yavaþ gibi dava bile açmadý. Vasat emir eri Mansur bile imamoðluna 10 çeker o derece. kýlýçdaroðlu ile imamoðlunu karþýlaþtýrsan yine kýlýçdaroðlu 50 basar. Ýkisininda tayyip gibi hitab etme sürü yönetme yeteneði yok, sonrasýnda kýlýçdaroðlu açýk ara öne geçiyor. Hesap adamý, temiz, ahlaklý ve dürüst. Diðerinde bunlarýn hiç biri yok. Yani kýlýçdaroðluna saldýrýyorsan, tuttuðun adamýn artý özellikleri olmalý. O zaman mantýklý olurdu.

Seçim öncesi o durumda soner yalçýn ne yaptý? ezberinde olmayan bir durumla karþýlaþýnca sapýttý. Ezberde olmayýnca ne yapýlýyordu, iç güdüleri ile hareket ediliyordu. Asya geninin en güçlü güdülerinden biri ne? Sürü baðlýlýðý.

Soner Yalçýn abimiz, sürüsünden biri olarak gördüðü kendi gibi ermeni kökenli beþ para etmez imamoðluna koþulsuz destek verdi ve onun için kavgaya girdi hemde aðýr kavga.(Soner'in ölçülerine göre) Hâlâ'da kontrolunu geri saðlayamadý, ayný þiddetle devam ediyor.

Nereye geldik.?

soner abimiz bu ülkeye çok çok faydalý biri, çok iyi arkadaþ dost olur ama arkaný dönemezsin. Devleti etkileyecek kilit yerlere koyamazsýn.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 828/853 ÝlkÝlk ... 328728778818826827828829830838 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •