ukc gardaþ.
Du yaw bi gidip soruyu okuyayým, aklýmda yannýþ kalabilir.
1.bundan 30 yýl önce dedem hicri 1330 doðumlu ben 8 dokuz yaþlarýndayým dewamlý kýyamet alametlerini býkýp usanmadan anlatýrdý aklýmda çarpýcý olarak bir kaç þey kalmýþ senin fikrin ne
2.A harfiyle baþlayan bir devlet müslüman olacak imana gelecek babam ve akrabalar o zaman o devlet kesin almanya dýr diyorlardý
savaþ ta karýþýklýkta bize yardým edecek ..ve TÜRKÝYE nin ilelebet payidar ve var olacaðýnda bahsederdi
þimdi dedem yaþasa 110 yaþýnda olacaktý ona bu alametleri çocukken öðretmiþler yöre kayseri çevresi
100 yýl önce de bizim topluma empozide edilen bu bu bilgileri kim neden yayýyordu
ve o tek partili dönemde en çok yakýndýðý dedemin o yýllarda yaþanan zulüm baskýlarý anlatýrdý ve hayatý boyunca anlattý
bir parantez FEVZÝ ÇAKMAK hayranýydý ama oda ayný grupla hareket ediyordu ne dersin bu konuda
Yaw yazýyý okyunca acaba tuzak yazýmý, iyi niyetli deðilmi - pek çok garabet bir araya oplanmýþ gibi bi his geçti içimden.
ukc kafamý buluyor bennen, yoksa inandýðý yannýþ þeyleri benim onaylamamý mý istiyor.
Onaylanmazsa genelde saldýrý baþlýyor.
hay allah yaw, arada kaldým. Çok spekületif sorular var.
Bildiklerimse ukc ve dedesini yerinden hoplatacak þeyler. Kesin mavzer alýp peþime düþerler...
Ýngilizler, islamý bozmak ve islam ülkelerini kontrol altýna alarak yönetmek için selefilik-vahabilik denen þeytan iþi bir din ürettiler. Bunu suudi parasý ile müzlüman aleme yaydýlar. Müslümanlarý birbirlerine kýrdýrdýlar. Hala da yapýyorlar ama bu sefer abd aracýlýðýyla. Ýngilizinde, abd ninde arkasýnda yahudilerin olduðunu defalarca söyledim, umarým kimse unutmadý.
ukc ve dedesinin bildikleri tamamen ingilizlerin, nakþibendi tarikatýný kullanarak ürettiði þeytan iþi fikirler. Kuranla uzaktan yakýndan alakasý yok.
Ýngilizler, dede yi ve sülalesini kendi oyuncaklarý yapmýþlar.
Ya iyi niyetli sorduysa.?
Ýmkaný yok ama mümkün.?
Biraz kafayý toplayayým.
***Not: þeytan kelimesini karþýmda aðýr dini öðreti almýþ biri var diye kullandým. Normalde þeytanda bizim içimizde, melekte.
Son düzenleme : alicemal; 15-12-2018 saat: 17:43.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri